Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 14:33

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 418 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TRABUCCO 2012
MesajScris: 12 Iun 2012, 19:47 
Neconectat

Daca urmaresti filmarea ...ai sa vezi ca a mea sotie chiar anunta momentul fatal ....tu nu simteai ce faci ....dar pentru altii greseala era vizibila ...

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 19:52 
Neconectat
Moderator global

Prima conditie sa reziste cat de cat era ...sa scoti varfurile afara ;) ;) ;) ;) ;) si asa rubeziana devenea mai rigida dar problema ta e alta , ti-am mai spus-o si ti-o si scriu : intotdeauna "metodele englezesti , italiene , columbiene , si africane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: " ti se par mai bune decat cele romanesti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si te ambitionezi sa experimentezi ...pe bani multi :lol: :lol: :lol: :lol:
apropo sa stiti si voi ...asta era metoda italiana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

George trezeste-te .....santem in Romania :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 19:59 
Neconectat

Mda. :) Macar acum stiu sigur la ce rezista si la ce nu... :lol: :lol: :lol: Si Adi, metoda "italiana" functioneaza bine la un italian (vezi Tino Rossi), care a avut, cum spune Florin, un control mult mai bun, tot cu elastice mai moi, cred ca de 1.6 plin, insa cu mult mai multa experienta si tehnica.

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 21:46 
Neconectat

glukas scrie:
Am avut Tubertini Hollow de 1.8, pe kituri Evo Top si o rubeziana Extreme Match (un allround) - atata permite kitul si zic eu, rubi. Cu un elastic mai gros, cred ca le rupeam pe toate!

Si o mica observatie - pestii mei in nicio mansa nu au trecut in standul vecin!

George, decat sa fi pus un 1,8 chiar si tubular, mai bine puneai un 1,4-1,6 in dublu ;) erai mult mai castigat ;)

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 23:36 
Neconectat

glukas scrie:
Mda. :) Macar acum stiu sigur la ce rezista si la ce nu... :lol: :lol: :lol: Si Adi, metoda "italiana" functioneaza bine la un italian (vezi Tino Rossi), care a avut, cum spune Florin, un control mult mai bun, tot cu elastice mai moi, cred ca de 1.6 plin, insa cu mult mai multa experienta si tehnica.

maine si filmul cu ruptura, versiunea mea :shock:

Sus

MesajScris: 13 Iun 2012, 05:15 
Neconectat

Un concurs super organizat,cu multe evenimente si bune si rele,cu o mansa a doua care a avut de toate ,inclusiv un bat de match dus de crap in larg si recuperat dupa mansa.

Sus

MesajScris: 13 Iun 2012, 05:36 
Neconectat

adi suciu scrie:
dar problema ta e alta , ti-am mai spus-o si ti-o si scriu : intotdeauna "metodele englezesti , italiene , columbiene , si africane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: " ti se par mai bune decat cele romanesti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si te ambitionezi sa experimentezi ...pe bani multi :lol: :lol: :lol: :lol:
apropo sa stiti si voi ...asta era metoda italiana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eu am pescuit NUMAI in metoda englezeasca si nu am rupt nicio rbs, am scapat un total de 5 pesti in 3 zile din care doi la match, unul a rupt forfacul si celalalt firul principal. Deci unele metode chiar functioneaza.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 13 Iun 2012, 06:11 
Neconectat

george stii tu ceva si stii bine . acum cativa ani dragos popa scoate cativa crapi , si daca nu ma insel unul de 5-6 kile , exact cu metoda incercata de tine . asta inseamna ca metoda este buna . cred ca problema este la tipul rubei si alegerea elasticului si chiar la reactia pestelui pt ca intr-un fel se comporta tractat aproape paralel cu fundul apei si in alt fel tractat la 45 grade . cu dragos am foto pt cine nu crede.

Sus

MesajScris: 13 Iun 2012, 18:48 
Neconectat

Not another fishing movie:
http://www.youtube.com/watch?v=M40jGsvNl40

Sus

MesajScris: 13 Iun 2012, 18:58 
Neconectat

prinzatoru scrie:

Cu maxima parere de rau, dar asa ceva eu nu pot intelege. Asa ceva nu am vazut in viata mea si sper sa nu mai vad niciodata....

The more I practice the luckier i get!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 418 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Următorul

Ora este UTC [ DST ]