Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 00:33

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 98 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PROPUNERE FINALA
MesajScris: 12 Iun 2012, 21:23 
Neconectat

Din partea mea sa stii ca ma doare in banana unde se pune o finala,ma descurc,sper! 8-) Dar nu-mi place ca plangeti ca femeile cand auziti de ceva pista grea si fara peste,vrajeli.Si iti mai zic un secret Suciule,tot aceasi oameni vrea sa mute finala pe echipe numai ca nu stii tu! :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=aO7iAsAEYEg

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 22:00 
Neconectat

o fi cu peste putin dar macar sa fie egala,daca se va castiga cu 3 sau 4 puncte atunci cred ca este in regula

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 22:17 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:
Din partea mea sa stii ca ma doare in banana unde se pune o finala,ma descurc,sper! 8-) Dar nu-mi place ca plangeti ca femeile cand auziti de ceva pista grea si fara peste,vrajeli.Si iti mai zic un secret Suciule,tot aceasi oameni vrea sa mute finala pe echipe numai ca nu stii tu! :D :D :D

....tu nu trebuie sa-mi spui mie cu cine am de lucru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: am crezut ca ma cunosti mai bine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
....s-a platit deja si avansul pentru rezervarea pistei , asa ca se lasa-i sa bata din gura :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....sau poate au ei bani sa despagubeasca AJVPS Alba si sa-i dea banii inapoi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

iti spun si eu un secret : vom stabilii o data , in cursul lunii iulie , pana la care se vor putea inscrie echipele si vor platii taxa de participare , si cine nu va inscrie echipa si nu va vira banii in contul AJVPS ALBA , pana la acea data , va sta acasa ;) ;) ;) ;) ;) ;) ...asta ca sa stim pe ce ne bazam concret ;) ;) ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 13 Iun 2012, 04:42 
Neconectat

zsolt scrie:
Vera,nu te baga!Ai fost acolo la Matyer cand am intrebat pe Profe care au fost argumentele care l-au convins unde sa se mute finalele?!RAspunsul ai auzit ,Petrisor si R.!Asa dl Adi daca nu vrei renunta,lasa loc pt altul!Otel te sustin!

Nu ma bag ! Dar imi place sa-i lovesc unde-i doare pe unii !!!!! Voi fi la finala A - oriunde ar fi !

Sus

MesajScris: 13 Iun 2012, 07:00 
Neconectat

zsolt scrie:
Vera,nu te baga!Ai fost acolo la Matyer cand am intrebat pe Profe care au fost argumentele care l-au convins unde sa se mute finalele?!RAspunsul ai auzit ,Petrisor si R.!Asa dl Adi daca nu vrei renunta,lasa loc pt altul!Otel te sustin!

ai tu curaj sa apari cu mine in fata la Ionescu si sa confirme ca eu am spus sa fie finala acolo?asta e vrajeala cu noi....asa de ochii lumii...nu incerca sa te scoti eu nu am mai dat ochii cu el de un an asa ca ...schibo ca nu merge.. ;)

ps.-se va prinde daca pescuiesti singur..iar daca sunt 15 pe baraj deja sunt probleme sunt foarte curios de un aspect ..domnul Paul si domnul Wlad spun total contra la ce zice Hotca ...sunt tare curios daca Hotca nu stie pescui... oare o fi asa fraier..... ;)

Ultima oară modificat de adi petrisor pe 13 Iun 2012, 07:14, modificat de 2 ori în total.

Sus

MesajScris: 13 Iun 2012, 07:08 
Neconectat

zsolt scrie:

cred ca esti informat gresit ia sunal pe Suciu sa-ti spuna povestea doripesco sau chiar si pe Tudose ;)l..asa pentru cultura ta generala..

Sus

MesajScris: 13 Iun 2012, 07:28 
Neconectat

Domnule Petrisor nu am zis de Dl Calin asa ceva , parerea mea e ca este cel mai experimentat pe acea pista. E pista lui de suflet. Dar sincer is perioade nu zic , vremea le cam face viata grea pestiilor. Revenim cu poze de pe pista sambata seara dupa ce voi ajunge acasa de la faza judeteana. Sper sa nu va dejamagesc. Vremea se arata prietenoasa. In cel mai bun caz va asteptam acolo daca vreti sa veniti si sa vedeti cu adevarat ceea ce se intampla.

Sus

MesajScris: 13 Iun 2012, 08:02 
Neconectat

Walter Vlad scrie:
Domnule Petrisor nu am zis de Dl Calin asa ceva , parerea mea e ca este cel mai experimentat pe acea pista. E pista lui de suflet. Dar sincer is perioade nu zic , vremea le cam face viata grea pestiilor. Revenim cu poze de pe pista sambata seara dupa ce voi ajunge acasa de la faza judeteana. Sper sa nu va dejamagesc. Vremea se arata prietenoasa. In cel mai bun caz va asteptam acolo daca vreti sa veniti si sa vedeti cu adevarat ceea ce se intampla.

si daca Hotca este in stare sa faca pariu ca cel putin 10 vor fi lampa eu ce sa cred ..cum sa vad lucrurile...mergem si gata incheem subiectul sa nu mai facem atata zarva

ps-voi veni la interjudet ca aici la judet cu 8 oameni nu am ce sa vad.

Sus

MesajScris: 13 Iun 2012, 14:07 
Neconectat

Parerea mea e ca nu ai cum sa faci lampa pe Calinesti...dao naibi de treaba...sunteti cei mai buni pescari la stationar din Romania.....un caras o platica tot iei si nu faci lama..dar sigurat o sa se prinda bine ;) ;) :) :) :) :)

Sus

MesajScris: 13 Iun 2012, 14:22 
Neconectat

hocman scrie:
Parerea mea e ca nu ai cum sa faci lampa pe Calinesti...dao naibi de treaba...sunteti cei mai buni pescari la stationar din Romania.....un caras o platica tot iei si nu faci lama..dar sigurat o sa se prinda bine ;) ;) :) :) :) :)

se te auda al de sus..nu e problema daca e putin peste insa cand aud de lampi fac turturi..nu de alta dar la Tileagd din 30 au fost 23 de lampi in prima si in a doua mansa ..nu mai stiu exact insa a fost de rasul lumii...asta in ciuda faptului ca la antrenament am prins destul de bine..uf ca mor cand imi aduc aminte de acea finala

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 98 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Ora este UTC [ DST ]