Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 00:27

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 98 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PROPUNERE FINALA
MesajScris: 13 Iun 2012, 22:13 
Neconectat

Chiar daca nu mai sunt atat de multi pesti la Calinesti-Oas ca in la finala "A" din 1987 pe aceasta pista (care cred eu ca e-sau era- cea mai egala pista din tara) e imposibil ca cineva sa nu prinda peste intr-o mansa.
Pista de la "Doripesco" e f. frumoasa dar e un"carpodrom",nu e o pista asemanatoare cu cele pe care se tin campionatele mondiale.
Cred ca scopul unui concurs de pescuit nu e sa prinzi zeci de kilograme de peste ci din locul tras la sorti sa poti face cat mai multe puncte aratand ca esti mai bun decat cei din jurul tau alegand tehnica corespunzatoare locului si pestilor ce populeaza apa.

Veti vedea ca la Calinesti vor fi destui pesti pt. cei ce vor sti sa-i prinda si vor adapta tactica corespunzatoare acelui lac si pestilor de acolo si ca e imposibil ca cineva sa nu prinda peste intr-o mansa.Cel putin asta e parerea mea....dar e drept e spusa din Houston nu de la locul concursului.

Sus

MesajScris: 14 Iun 2012, 08:37 
Neconectat

adi petrisor scrie:
hocman scrie:
Parerea mea e ca nu ai cum sa faci lampa pe Calinesti...dao naibi de treaba...sunteti cei mai buni pescari la stationar din Romania.....un caras o platica tot iei si nu faci lama..dar sigurat o sa se prinda bine ;) ;) :) :) :) :)

se te auda al de sus..nu e problema daca e putin peste insa cand aud de lampi fac turturi..nu de alta dar la Tileagd din 30 au fost 23 de lampi in prima si in a doua mansa ..nu mai stiu exact insa a fost de rasul lumii...asta in ciuda faptului ca la antrenament am prins destul de bine..uf ca mor cand imi aduc aminte de acea finala

Daca prind bastinasii cu expandati si cu nada care dupa partida o da jos cu cutitu de pe momitor si urmatoarea partida pescuiesc tot cu ea,cum sa nu prindeti voi cu sensas,larve si fuii,plus ca sunteti (vor fi) cei mai buni 30 din Romania?Sa fim seriosi,peste este destul,lampe pun pariu ca nu vor fi,plus ca la mansa libera va rupe dn.Benzar cu 5 kile de obleti :P :twisted: :twisted: :lol:

Sus

MesajScris: 14 Iun 2012, 08:46 
Neconectat

paul_ scrie:
adi petrisor scrie:
hocman scrie:
Parerea mea e ca nu ai cum sa faci lampa pe Calinesti...dao naibi de treaba...sunteti cei mai buni pescari la stationar din Romania.....un caras o platica tot iei si nu faci lama..dar sigurat o sa se prinda bine ;) ;) :) :) :) :)

se te auda al de sus..nu e problema daca e putin peste insa cand aud de lampi fac turturi..nu de alta dar la Tileagd din 30 au fost 23 de lampi in prima si in a doua mansa ..nu mai stiu exact insa a fost de rasul lumii...asta in ciuda faptului ca la antrenament am prins destul de bine..uf ca mor cand imi aduc aminte de acea finala

Daca prind bastinasii cu expandati si cu nada care dupa partida o da jos cu cutitu de pe momitor si urmatoarea partida pescuiesc tot cu ea,cum sa nu prindeti voi cu sensas,larve si fuii,plus ca sunteti (vor fi) cei mai buni 30 din Romania?Sa fim seriosi,peste este destul,lampe pun pariu ca nu vor fi,plus ca la mansa libera va rupe dn.Benzar cu 5 kile de obleti :P :twisted: :twisted: :lol:

8-) 8-) 8-) 8-)

Sus

MesajScris: 14 Iun 2012, 08:48 
Neconectat

Aia cu 5 kile de obleti era in caz ca nu se va prinde peste,dar eu cred ca nu va fi nevoie de obleti,platica va fi superioara!

Sus

MesajScris: 16 Iun 2012, 20:08 
Neconectat

Asa cum am promis ca revin cu poze , am sa va arat pista de la Calinesti - OAs . Azi 16 . 06.2012 a avut loc faza JUDETEANA , in MARAMURES. Am fost doar 6 concurenti , peste mofturos , dar si-au facut prezenta. Sa nu fiti asa dubiosi asupra pistei , si sa mergeti cat mai repede la antrenamente. Nu merge programul ca sa pun poze .

Sus

MesajScris: 16 Iun 2012, 20:17 
Neconectat

Ici aveti albumul cu poze. Vizionare placuta.
http://www.99poze.ro/judeteana_Calinesti_/
O sa vedeti in poze cum va saluta nea Tinel.

Sus

MesajScris: 16 Iun 2012, 20:51 
Neconectat

nu merg sint virusate

Sus

MesajScris: 16 Iun 2012, 21:00 
Neconectat

La mine merg. Faine platici!!!!! ;) ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 17 Iun 2012, 04:04 
Neconectat

Walter Vlad scrie:
Asa cum am promis ca revin cu poze , am sa va arat pista de la Calinesti - OAs . Azi 16 . 06.2012 a avut loc faza JUDETEANA , in MARAMURES. Am fost doar 6 concurenti , peste mofturos , dar si-au facut prezenta. Sa nu fiti asa dubiosi asupra pistei , si sa mergeti cat mai repede la antrenamente. Nu merge programul ca sa pun poze .

Ca aspect foarte frumoasa pista si frumos pestele ;) (mare). Daca o sa se prinda numai platica si babusca e foarte posibil sa fie 2,3 lampi din 30 de concurenti .Poate e dificil dar balta are peste si e potrivita pentru finala ;) .

Sus

MesajScris: 17 Iun 2012, 06:25 
Neconectat

salut Walter. cine s-a calificat la voi :P :?:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 98 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Ora este UTC [ DST ]