Da, aşa e: Corneştiul a redevenit ce a fost odată
Mulţumesc mult Lui Doamne Doamne pentru că a vrut să fiu eu astăzi pe primul loc, prietenilor de la Lugoj fishing team pentru susţinere, le mulţumesc organizatorilor pentru acest concurs foarte reuşit, sponsorilor pentru premii şi nu în ultimul rând, tuturor colegilor de competiţie. Mă bucur sincer că vă cunosc pe toţi !
Ca în vremurile bune Corneştiul ne-a oferit în două zile mult peşte, sănătos, de mărimea ideală pentru un concurs de staţionar, cteno şi crap de la 0,5 - 3 Kg şi ici pe colo ceva caras sau câte "o traversă" de multe Kg ce sălăşluiesc prin balta 1. Am avut parte de vreme frumoasă, companie plăcută şi momente care, pentru mine cel puţin, vor face acest concurs de neuitat.
Ce să spun, am avut două standuri (prima zi C14 iar a doua zi C15), care n-au excelat în prea mult peşte, faţă de standul A1 unde s-a stabilit recordul de cantitate prinsă pe Corneşti 1 în 5 ore (60,22 Kg - Alin Boldea), un sector C cu puţin peşte, semn că nu mai stau crapii la stuf în această perioadă, poate şi din cauza vântului care a suflat ca turbatul în prima manşă spre sat, un sector B destul de rodnic şi echilibrat şi un A foarte bogat în peşte. Pe pistă a predominat pescuitul la rubeziană iar peştele a răspuns atât la vierme cât şi la porumb. Am folosit în ambele manşe câte 3 pungi de Team Master Supreme de la Trabucco, grâu, porumb, vierme colat, praştie la greu şi multe cupe. Am început la 16 cu 14 iar apoi 20 cu 16 şi plută de 1 - 1,5 Gr. Am avut şi ratări dar şi rupturi, peşti fluture (ctenii ce săreau juma` de metru din minciog) dar şi drilluri ce nu depăşeau 3 minute. Trebuie să îl amintesc aici pe Cosmin Brola, foarte aproape de mine în ambele manşe, care m-a determinat şi m-a ambiţionat la culme să trag cât mai bine. A pescuit sportiv, frumos şi îi mulţumesc pentru frumoasa "luptă"
Deocamdată postez premierea:
http://www.youtube.com/watch?v=S-PafPsNvFM Peste puţin timp vin şi cu filmele.
P.S.: La Corneşti, oricând cu plăcere !
Numai bine !