Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 19:40

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Proiect Campionatul National de Pescuit Stationar
MesajScris: 19 Ian 2010, 19:28 
Neconectat

eu unul in vl nu am vazut premii macar pe jumatatea investitiei facute (la oras/judetz ) :roll: :roll: nici la interjudetene , nici la finala B . asa ca pt mie o taxa din partea participantilor al campionatul national de 50 de lei zic ca ar putea sa faca cel putin un fond de premiere in campionat + o parte din banii necesari pt mondiale ;) :roll: :roll:

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 19:48 
Neconectat

Pai din cauza ca nu sintem uniti,atunci cind se merge la congres la Bucuresti,competitionarii,adica Prisecaru,Tudose,etc,care sint si in structurile ajvps-agvps,ar trebui sa ceara asa ceva sau sa sustina daca propun altii,nu neaparat sa schimbam sistemul de calificari ca sa nu mai aiba treaba chiar deloc cu pescuitul(AJVPS si AGVPS).Nu stiu ce se face cu cotizatia pescarilor in alte judete,dar la noi in afara de banii care ii obtinem pt concursuri(cu mari scandaluri)nu se face absolut nimic pentru pescuit,se platesc doar paznicii de vinatoare sau se concesioneaza terenurile de vinatoare(sau cum dracu se numesc),iar pescarii chiar nu au nimic de zis.Deci ce inseamna doi lei din 80,cit e cotizatia(la noi)?

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 19:51 
Neconectat
Moderator global

lungu ionel scrie:
Pai din cauza ca nu sintem uniti,atunci cind se merge la congres la Bucuresti,competitionarii,adica Prisecaru,Tudose,etc,care sint si in structurile ajvps-agvps,ar trebui sa ceara asa ceva sau sa sustina daca propun altii,nu neaparat sa schimbam sistemul de calificari ca sa nu mai aiba treaba chiar deloc cu pescuitul(AJVPS si AGVPS).Nu stiu ce se face cu cotizatia pescarilor in alte judete,dar la noi in afara de banii care ii obtinem pt concursuri(cu mari scandaluri)nu se face absolut nimic pentru pescuit,se platesc doar paznicii de vinatoare sau se concesioneaza terenurile de vinatoare(sau cum dracu se numesc),iar pescarii chiar nu au nimic de zis.Deci ce inseamna doi lei din 80,cit e cotizatia(la noi)?

E inutil fiindca nu ii intereseaza.

ps Propunerea noastra nu exclude Agvps-ul, ci se formeaza o Liga afiliata la ei, citeste mai atent ;)

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 19:52 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
lungu ionel scrie:
De ce ar trebui sa plateasca finalistii o suta de euro,pt premiere si nationala,cind mai normal mi s-ar parea sa se plateasca(am mai spus)ajvps-urile catre agv,cite jumatate de euro,de catre fiecare membru(din cotizatiile percepute),bani care ar trebui pastrati doar ptpremierile din finale si pentru concursurile internationale(mondiale,europene...)Eu cred ca in tara sint peste 150000 de membri afiliati la agvps,pentu care ajvps-urile (poate chiar si alte asociatii private)platesc cite 0,50 euro pe an(catre agvps).Sa se propuna(sau sa se faca presiuni din tara)ca sa se dea inca 0,50 euro de membru pt ce vspuneam mai sus,si s-ar stringe cel putin 75000 de euro,bani care cred ca ar acoperi cheltuielile despre care se vorbeste pe aici.Si atunci putem sa spunem ca toti pescarii ii incurajem pe cei de competitie.

Nu e clara situatia ca nu o sa dea? pana acum? Intreaba pe altii cum e sa ajungi la mondiale si acolo sa-ti dai seama ca nu esti inscris in competitie? Trebuie sa spunem noi facem pentru noi si nu sa faca ei pentru noi.
Membrii "normali" nu ii intereseaza competitia sportiva, asa ca de ce sa dea bani? Tu daca joci fotbal, dai bani pt cei profesionisti de la U Craiova?
Va dau un exemplu:
E ca si cum campionatul national de ciclism si raliu ar fi in subordinea Ministerului Transportului, cam asa vad eu situatia pescari competitie-Agvps.

Trebuiesc facuti sa dea. Este o asociatie si fiecare membru are un vot in adunarea general. daca se strang de acum semnaturi, prin mandat si cineva merge cu ele la sedinta respectiva, sunt obligati sa accepte.
comparatia pe care o faci, Andrei, nu este buna, deoarece in statut scrie ca banii din cotizatiile de pescuit, trebuiesc bagati tot in pescuit(scazand regia evident), iar membrii "normali", platesc oricum.

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 19:55 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:

ps Propunerea noastra nu exclude Agvps-ul, ci se formeaza o Liga afiliata la ei, citeste mai atent ;)

nu afiliata, citeste mai atent :lol: ;)

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 19:58 
Neconectat
Moderator global

otto scrie:
Andrei Ghioghiu scrie:

nu afiliata, citeste mai atent :lol: ;)

Hai mah Otto ca nu sunt tampit, doar stiu ce scriu. Citeste tu mai atent.

ps. oricum nu conteaza

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 20:06 
Neconectat

-in primul rand a fost o gluma;
-in cel de-al doile nu te-am facut tampit;
-in cel de-al treilea(de fapt primul) conteaza foarte mult, deoarece data te afiliezi nu mai poti face nimic decat sa "joci cum iti canta ei", deoarece(am mai scris) afilierea inseamna a te altura unei organizatii de acelasi fel SUBORDONANDUI-TE.
in momentul in care se tot repeta expresia, te trezesti ca au facut oamenii cluburi in 20 judete si s-au afiliat la ajvps-uri si ai ajuns de unde ai plecat, ba chiar mai rau, pentru ca ai un agvps mai mare.

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 20:18 
Neconectat
Moderator global

Eu chiar am glumit da am uitat de asta :lol:

Sus

MesajScris: 20 Ian 2010, 08:45 
Neconectat

Ziceam si eu asa,o parere personala,dar hai ca nu va mai bizii de-acum in colo,doar o sa asist la discutii.Oricum incepe sa-si"revina"Dunarea si o sa am ocupatie cu pescuitul,asa ca mai putin cu "net-ul",care si asa ma scoate din minti.

Sus

MesajScris: 23 Ian 2010, 09:34 
Neconectat

lupei nelutu scrie:
La fazele pe oras in anii trecuti eu cu ajutorul unui prieten care se ocupa si el tot cu articole de pescuit am sponsorizat asa fara sa avem nici un interes numai pt. simplu fapt sa fie un concurs reusit, si fi sigur ca nu numai o molineta de 2 lei cum zici tu.
Deci daca se vrea se poate .

Corect Nelutule,de apreciat,dar la finala nationala, ce ia oprit pe... sa zicem Gigi sau pe Andrei sa ...premieze campionul ...sa le fi interzis AGVPS sa faca acest lucru :roll: :roll: :roll:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]