Salut baieti, in primul rand le multumesc sponsorilor fara de care nu era posibila nici anul acesta participarea noastra la mondiale.
Multumim Energofish care de fiecare data este langa noi,si acum lista cu sponsorii care n au nici o treaba cu pescuitul si carora deasemenea le multumim: POLO PLUS ARAD- lider in sisteme de climatizare ,Verla Cluj - distribuitor materiale publicitare profesionale,Scoala de soferi AS Arad,Matchfishing.ro reprezentat de Glukas.
Personal ii multumesc echipei care a dat dovada de profesionalism si experienta atat cat se poate,zsolt spunea bine ca ne lipseste experienta de afara.Facand un rezumat dupa parerea mea secretul era precizia de lansare la pct fix adica max 1 mp la o distanta de 35-42 m care credeti ma nu e usor deloc iar noi n am reusit de fiecare data drept pentru care ciuciu pesti.Alt secret ar fi fost modul de abordare a partidei de a alterna babusca din mal la 15-18 m cu platica( metoda aplicata cu succes de unguri),noi ne am dat seama de aceasta dar nu am fost in stare la max. capacitate.Nada folosita pt platica de majoritatea echipelor era fishmeal,de ce fishmeal ? pentru ca nu statea pestele marunt pe ea,selectand platica mare.Ii salut pe Florin Dobrea noul membru al echipei care a reusit un loc 4 pe sector,da intradevar a avut un antecap de sector dar credeti ma ca n a fost usor nici asa,a pescuit f bine.Marius Bodea a ales tactica pestelui mic din mal s a miscat bine ca de obicei si a mers constant atat cat a putut 8 respectiv 9 pct a pescuit f bine.Personal am pescuit mediocru in prima zi am stat dupa platica (care nu mai venea) aprox 3,5 ore din totalul de 5 drept pentru care am facut 18 pct,atentie cantitatea prinsa de mine in prima zi a fost prinsa in ultimele 45 min cand mi am dat seama ca nu e bine ce fac,daca faceam peste mic 5 ore era nemaipomenit,era un stand cu mult peste mic,asta e experienta bat-o vina.A doua zi am scapat o platica la mincioc in primele 20 min cu care mai urcam vreo 4-5 locuri.Cred ca aceasta echipa s a intarit mult cu experienta de la mondiale si cei care vin la nationalele de anul viitor vor avea de furca cu noi
.Stiu ca multi dintre voi ne ati tinut pumnii pentru un rezultat mai bun,n a fost sa fie dar pentru asta va multumim.Care se cred mai presus de noi ii invitam la nationalele de anul viitor in primul rand sa ne bata si pe urma sa i vedem si pe ei la mondiale.
Fir Intins !