Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 15:24

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 89 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Interjudetene ALBA 2012
MesajScris: 18 Iul 2012, 20:30 
Neconectat

Despre Ocna Mures - domnul Poiana mi-a spus ca a vb cu tine. Eu te-am sunat doar sa-mi spui si mie ce si cum! Oricum nu mai conteaza, dar sa fim lamuriti amandoi! Nu m-am implicat pt ca era domnul Poiana acolo si Luci P. pt ca finalele noastre sunt impreuna!

Echipa feminina din pacate nu va participa la aceasta finala ! Imi pare sincer rau , dar fetele mele stau foarte rau cu bugetul ! Poate anul viitor daca vom avea o alta forma de organizare vom reusi sa va onoram cu preezenta !!!!

Ultima oară modificat de Veronica Ispas pe 18 Iul 2012, 20:41, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 18 Iul 2012, 20:38 
Neconectat

alintudose scrie:
Mai oameni buni , n-are rost sa mai polemizati atata... Nu are nici o importanta , am vrut EU , pentru a putea da bine cat de cat la TV cu concurentii , sa am ceva participanti. Adica sa am 2 sectoare cu cate 5 oameni. Ca nici nu-ti vine sa organizezi ceva pt 8 anuntati , de care nu poti fi sigur pana nu-i vezi ajunsi... In fine , sa ajutam la dezvoltarea fenomenului competitional , care dupa cum vedeti in ultimii ani a capatat un avant deosebit...

Alin: eu am intrebat pur si simplu, fara nicio intentie ascunsa. E bine de stiu pentru la anul, eu unul nu m-am mai intalnit cu situatia asta :)

Departe de mine gandul de a fi acuzat pe cineva de ceva.

Mai povestim la Maver ;)

Sus

MesajScris: 18 Iul 2012, 21:34 
Neconectat

Nici eu,interpretati cum vreti dar dintr-un judet se califica 3 si pa!

Sus

MesajScris: 19 Iul 2012, 05:14 
Neconectat

Nu cred ca este in interesul competitiei sa fie un numar cat mai mic de competitori la fazele superioare (la interjudet, de ex.).
De altfel sunt multe judete care an de an nu au furnizat niciun competitor, iar altele, care au mai multi doritori ...

In Ungaria, de ex., se stipuleaza, de asemenea, in regulament, ca daca sunt prea putini concurenti la finala pe EST (sub numarul celor calificabili), se califica mai multi din Vest, de ex.

In Romania sunt multi din Bihor, Arad, Vrancea etc. si niciunul din Dolj, Constanta etc. ... Nu este oare normal sa permiti un numar mai mare de la judetele care au participanti??? Subliniez ca interesul de a fi cat mai putini concurenti il au destui, dar e trist, pentru ca afecteaza grav calitatea campionatului intern.

Sus

MesajScris: 19 Iul 2012, 08:11 
Neconectat

Lucas chiar ma doare ca stationarul se duce pe p.la dar nu-i corect sa fortezi cu pescari care nu s-au calificat,in alte zone mai tari au picat concurenti care au investit o gramada de lovele, timp si cat de cat se si pricep!Nu-i asta solutia!Eu cred ca asociatiile trebuie sa subventioneze concurentii si o sa vedeti ca se poate redresa campionatul!Majoritatea asociatiilor au in gestiune ape si au membrii cotizanti si au LOVELE!Pur si simplu nu deconteaza nimic pt concurenti,Bucurestiul ar trebui sa faca presiune si sa-i oblige sa ajute concurentii!Majoritatea am zis! Sunt asociatii ca Clujul care au fost lasate fara ape cu datorii si chiar daca ar vrea nu poate sa trimite pescari la concursuri pt calificari!Solutia dupa parerea mea introducerea cotei de 0,01% dupa fiecare membru indiferent daca-i vanator sau pescar si varsat intr-un cont cu care se poate gestiona campionatul intern si extern!Sunt asociatii ca la Pitesti care primesc bani de chirie ca au putea sa sponzorizeze tot campionatul,dar banii se duc undeva!Ati intrebat voi cat e salariul executivului(director,contabil,paznic etc)?Cate delegatii se fac,protocoale,premii,reparatii etc?Acolo sunt banii dumneavoastra!Puneti intrebarea ca fiecare MEMBRU dupa statut are dreptul sa puna intrebarea si sa se uite in acte! ;)

Sus

MesajScris: 19 Iul 2012, 09:04 
Neconectat

Zsolt, stiu si ai dreptate ca activitatea trebuie sustinuta de ajvps , doar au ca obiectiv asa ceva . atat doar ca dezinteresul nostru este infinit mai mare decat dezinteresul agvps .
esti pescar batran si stii ce inseamna un om care prinde peste intr-o baltoaca si altul care nu stie decat cu baltile suprapopulate . situatia stationarului este acolo unde spui nu numai din cauza banilor cat si a refuzarii cu incapatanare de a acumula experienta utila pentru concursuri . ori daca noi nu stim decat cu crapul de unde experienta .
chestia cu cotizatia catre un fond pt concursuri am spus-o si eu de cand se faceau proiecte pe aici si se intocmeau liste cu locatiile care urmau sa desemneze lotul pt mondiale ...atunci nu spunea nimeni ca poate sunt pescari buni care nu au bani pt locatiile alea . cred ca situatia de acum este oglinda intereselor noastre care se sparge in capul agvps .
ai fost la mondiale an de an ...chiar nu te mira ca mereu sunt aceleasi probleme ? stiu ca sunt lucruri pe care nu poti sa le spui dar ...vin copii din urma ...acum merge - nu merge ...dar in viitor ? ai fost multumit de comportamentul echipei in stand sau in afara lui, intotdeauna ?
sunt concluziile mele si va asigur ca am stat mult timp in spatele multora dintre voi.

Sus

MesajScris: 19 Iul 2012, 13:06 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:
Nici eu,interpretati cum vreti dar dintr-un judet se califica 3 si pa!

Habarnist ca de obicei , din fiecare judet se califica 4. Viszlat in Finala B! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 19 Iul 2012, 13:30 
Neconectat

Scuze 8 daca calculam Alba' :D

Sus

MesajScris: 19 Iul 2012, 18:22 
Neconectat
Moderator global

De cand dreaq ai invatai sa calculezi? :P :P :P :P
PATRU , PATRU , PATRU , PATRU , PATRU , PATRU !!!
Poate asa inveti si tu , ca repetitia este cheia... nu de la bere , ce dreaq...
Deci , 44444444444444444444444444444444444444444444444444444444
Oare cum se scrie pe ungureste??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 89 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Ora este UTC [ DST ]