zsolt scrie:
adi suciu scrie:
zsolt scrie:
Helo,inscrierile se fac la AGVPS,iar taxa se plateste la sedinta!Cred ca am fost clar!
Unguree iar te bagi ca musca-n curu ` calului
De cand te ocupi tu de organizarea asta ?????? Cine esti tu ca "sa fii clar " ?????
Vrei sa aflam pe pista cate echipe vin , sa dam cu banu` ?????? Nu vezi ca se inscriu si dupa aia se retrag ???? Iti place tie sa incurci intotdeuna regulile bune ???? Ia ma las-o ` n pula mea cu ordinele , ce crezi ca santem Petrisor
Da , incrierile se fac la AJVPS ...dar la ALBA , pentru ca ei trebuie sa stie , ca organizatori , pe cine sa mizeze , cate standuri trebuie sa faca , si cate echipe vor fii pe grila de participare , si taxa in avans de 300 lei este pentru siguranta participarii si astea trebuie facute din timp nu pe balta .
Vad ca voi incercati sa faceti reguli pe aici,voi ati vrut sa organizati riscul meseriei!Nu ma aburi cu standuri locuri cu grile etc!
In jumat de ora se poate face pe garla!Daca ma intrebi o sa dati cu banu deci sa aveti,astept comunicatul din Bucuresti cu taxa in avans,asata e!Si mai ziceti cat e taxa de antrenament(de luni) ca vad ca nu prea postati!
Apropo ce functie ai tu la Alba nu inteleg,purtator de cuvint sau ce?
Vad ca ai reclamat deja la Bucuresti , o sa primesti comunicatul de la ei , nici o problema.
Antrenamentul oficial este inclus , joia.
Pentru alte zile de pescuit , intreaba proprietarul cat te costa , daca te primeste (ca-i cu dreptul de a selecta clientela , nu primeste pe oricine...
). Ca esti asa dragalas si dulce ...
Probabil ca se face si in 25 minute grila , dar voiam sa fie perfecta si cat mai echilibrata si corecta. Iar ca sa nu fiu egoist , ia mai dute-n p...a noastra...
Cuvantul pe care te chinui sa-l ghicesti este "PENSIUNEA" .