Hai sa o mai luam o data de la inceput.
De ce vreau un avans?
Ca sa stiu EXACT caate echipe vor participa. Este mult 300 ? Ok , poate sa fie 100 , vreau doar sa stiu exact cine chiar vine , ca pe net se inscriu multi...
De ce vreau sa stiu cate echipe avem ?
Ca sa putem face grile cat mai corecte , cat mai echilibrate , sa fie puse aici , dezbatute.
De ce vreau sa stiu componenta echipelor?
Ma intrebati cat este taxa de antrenament , daca se poate face vreo reducere , etc.TOTI care ati participat la vreun concurs pe Doripesco stiti ca nu se intra pe balta ca-n statia de autobuz , fiind acceptati doar membrii clubului lor sau cei declarati de organizatori ca fiind concurenti la Cupa... Deci , ca sa se poata discuta un tarif preferential pentru vconcurenti , trebuie o lista cu acestia , accesul este nominal , cum stiti , nu intra oricine...
Acum intreb si eu , poate am gresit cu ceva . Care este problema , daca vrei sa participi , platesti un avans , toata lumea este multumita , stie fiecare pe cine si pe ce se bazeaza.
Cu tristete vad ca nu se doreste sa se faca lumina in concursurile astea , nu se vrea transparenta , de ca sa fie lucrurile clare si frumoase... Daca vrei sa vi , cum poti sa platesti taxa integrala pe balta , nu cred ca este un efort mare sa se plateasca un avans , prin care confirmi participarea ta. Este sub demnitatea unora sa se inscrie ? Daca pe Varsolt au existat echipe care nu au platit taxa de participare , aceasta nu este o situatie fireasca , nu se va perpetua. Deranjeaza ? Poate. Dar toti vor fi egali , cu aceleasi reguli.
In plus , de cand s-a stabilit locatia pentru Finala pe Echipe , Energo a fost permanent impotriva , nimic nu le-a convenit , tot ce au facut si fac este sa puna piedici , reclamatii la AGVPS , chestii de genul asta. Subliniez ca , dupa Revolutie , a aparut pe ici pe colo un curent nou , democratie-i zice , iar cei multi hotarasc prin vot. Asa s-a stabilit locatia finalei la Doripesco , majoritatea celor prezenti la sedinta au votat PENTRU Doripesco. Nu se va schimba , chiar daca unora nu le convine. Sa fie clar !
Acum am plagiat...
Asadar , de ce nu incercati toti sa puneti umarul pentru a avea o finala reusita , fara probleme , fara discutii? Este asa greu ce am cerut ? Este imoral ? Favorizeaza pe cineva? Sau doar uzam tastaturile , sa ne punem de-a latul?
Regulamentul care se aplica este cel al AGVPS Romania , cand va fi adoptat integral cel FIPS , CIPS , atunci acela se va aplica. Cei care nu-l stiti , se gasesta pe
http://www.agvps.roOricum , o sa-mi sterg ceva postari , ca probabil scopul unora este sa ma enerveze doar...