Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 17:29

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 591 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 60  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA PE ECHIPE 2012 DORIPESCO - BRASOV
MesajScris: 20 Iul 2012, 08:42 
Neconectat
Moderator global

pami scrie:
Adi, cu atat voi fi mai incantat sa va bat pentru prima data acasa la voi cum s-ar spune ,iar daca tot va laudati ca voi faceti grilele, sper ca tot voi sa ne dati pentru a patra orara consecutiv cupa de campioni pe echipe , ca niste gazde bune ce sunteti
:twisted:
Ti poop :P

Numa' sa fi pregatit sa o primesti , dupa 3 zile. Sa nu va cautam prin parcare sa v-o dam... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti pooop si io ! :P :P :P :P

Sus

MesajScris: 20 Iul 2012, 09:39 
Neconectat

adi suciu scrie:
Mare gunoi de om esti , si mai zici ca vrei sa ajuti pescuitul romanesc :lol: :lol: o pula nu stii cum sa-l incurci mai bine daca nu-ti convine ceva . Ai dovedit un caracter de cacat cu ocazia asta , dar nu te baga nimeni in seama . Daca , cauti motiv sa nu inscrii echipa e problema ta
Eu la Alba ajut nu incurc ;)

Gunoi esti tu alegeti cuvintele,bugetar de doi lei!

Sus

MesajScris: 20 Iul 2012, 09:50 
Neconectat

Pentru alte zile de pescuit , intreaba proprietarul cat te costa , daca te primeste (ca-i cu dreptul de a selecta clientela , nu primeste pe oricine... :mrgreen: ). Ca esti asa dragalas si dulce ... :lol: :lol: :lol: :lol:

Asta-i taxa modesta despre ce vorbeai? 80ron?

Sus

MesajScris: 20 Iul 2012, 10:01 
Neconectat

Lasati dulcegariile si puneti si voi un regulament updatat pentru finala. Sa fie scris daca tb. sau nu juvelnic de 4m (si celelalte puncte sensibile - peleti, marime carlige etc. ...). Nu de altceva, dar nu prea se gasesc juvelnice de 4m pe stoc!

Sus

MesajScris: 20 Iul 2012, 10:05 
Neconectat

Vrem si noi sa participam la o finala pe echipe si cind vad ce se intimpla nu imi vine sa cred. Ca un punct de vedere al echipei din Lugoj, noi suntem de acord cu o data limita de inscriere, cu un avans de participare, stabilite de organizator, oricare ar fi el, si nu vad de ce nu am putea sa ne organizam corect si sa lasam pe cei care organizeaza sa o faca in modul in care cred ei ca e mai bine. Daca nu va fi bine vor fi trasi la raspundere pentru ca asa e normal. Si noi am vrea sa stim cu cine concuram, sa stim componenta echipelor si toate celelalte la fel ca in toate sporturile.
Acesta este puntul nostru de vedere si ca atare luni vom trimite cerearea si in momentul in care primim factura proforma o vom achita imediat.
O zi buna tuturor si abia asteptam sa participam la prima finala!!

Sus

MesajScris: 20 Iul 2012, 12:19 
Neconectat

alintudose scrie:
O sa fie o finala corecta , fara KK-uri. Nu o sa poata sa strice organizarea NIMENI , Gibraltarul este o biata bucata de creta fata de hotararea mea... :lol: :lol: :lol: :lol:
Trebuie - si va fi - cea mai faina finala pe echipe de pana astazi. Am zis ! :twisted:

...deja prin postările de mai sus această finală a ajuns să fie cea mai nașpa dintre toate. Imediat o să vină și un răspuns oficial din partea echipei Tubertini. Acu dezbatem.

Sus

MesajScris: 20 Iul 2012, 12:29 
Neconectat

Vad ca insisti sa ne inmanezi cupa personal , ok fie te lasam ;)

Sus

MesajScris: 20 Iul 2012, 13:04 
Neconectat

alintudose scrie:
..........
10.Bihor Teamo
...........

nu stiu cine face parte din aceasta echipa , dar imi pare bine ca cineva din BH s-a hotarit sa alcatuiasca o echipa de pescuit stationar

nu conteaza ce rezultat o sa faceti , important este ca aveti curajul sa participati ! ;) :)

http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Sus

MesajScris: 20 Iul 2012, 13:28 
Neconectat
Moderator global

Hai sa o mai luam o data de la inceput.
De ce vreau un avans?
Ca sa stiu EXACT caate echipe vor participa. Este mult 300 ? Ok , poate sa fie 100 , vreau doar sa stiu exact cine chiar vine , ca pe net se inscriu multi...
De ce vreau sa stiu cate echipe avem ?
Ca sa putem face grile cat mai corecte , cat mai echilibrate , sa fie puse aici , dezbatute.
De ce vreau sa stiu componenta echipelor?
Ma intrebati cat este taxa de antrenament , daca se poate face vreo reducere , etc.TOTI care ati participat la vreun concurs pe Doripesco stiti ca nu se intra pe balta ca-n statia de autobuz , fiind acceptati doar membrii clubului lor sau cei declarati de organizatori ca fiind concurenti la Cupa... Deci , ca sa se poata discuta un tarif preferential pentru vconcurenti , trebuie o lista cu acestia , accesul este nominal , cum stiti , nu intra oricine...

Acum intreb si eu , poate am gresit cu ceva . Care este problema , daca vrei sa participi , platesti un avans , toata lumea este multumita , stie fiecare pe cine si pe ce se bazeaza.
Cu tristete vad ca nu se doreste sa se faca lumina in concursurile astea , nu se vrea transparenta , de ca sa fie lucrurile clare si frumoase... Daca vrei sa vi , cum poti sa platesti taxa integrala pe balta , nu cred ca este un efort mare sa se plateasca un avans , prin care confirmi participarea ta. Este sub demnitatea unora sa se inscrie ? Daca pe Varsolt au existat echipe care nu au platit taxa de participare , aceasta nu este o situatie fireasca , nu se va perpetua. Deranjeaza ? Poate. Dar toti vor fi egali , cu aceleasi reguli.
In plus , de cand s-a stabilit locatia pentru Finala pe Echipe , Energo a fost permanent impotriva , nimic nu le-a convenit , tot ce au facut si fac este sa puna piedici , reclamatii la AGVPS , chestii de genul asta. Subliniez ca , dupa Revolutie , a aparut pe ici pe colo un curent nou , democratie-i zice , iar cei multi hotarasc prin vot. Asa s-a stabilit locatia finalei la Doripesco , majoritatea celor prezenti la sedinta au votat PENTRU Doripesco. Nu se va schimba , chiar daca unora nu le convine. Sa fie clar ! :mrgreen: Acum am plagiat...
Asadar , de ce nu incercati toti sa puneti umarul pentru a avea o finala reusita , fara probleme , fara discutii? Este asa greu ce am cerut ? Este imoral ? Favorizeaza pe cineva? Sau doar uzam tastaturile , sa ne punem de-a latul?
Regulamentul care se aplica este cel al AGVPS Romania , cand va fi adoptat integral cel FIPS , CIPS , atunci acela se va aplica. Cei care nu-l stiti , se gasesta pe http://www.agvps.ro
Oricum , o sa-mi sterg ceva postari , ca probabil scopul unora este sa ma enerveze doar...

Sus

MesajScris: 20 Iul 2012, 14:04 
Neconectat
Moderator global

nutzu_z scrie:
alintudose scrie:
O sa fie o finala corecta , fara KK-uri. Nu o sa poata sa strice organizarea NIMENI , Gibraltarul este o biata bucata de creta fata de hotararea mea... :lol: :lol: :lol: :lol:
Trebuie - si va fi - cea mai faina finala pe echipe de pana astazi. Am zis ! :twisted:

...deja prin postările de mai sus această finală a ajuns să fie cea mai nașpa dintre toate. Imediat o să vină și un răspuns oficial din partea echipei Tubertini. Acu dezbatem.

poate o sa ne explici si noua cum ai ajuns la concluzia asta , sau cu ati ajuns :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ce nu a fost facut bine :shock: :shock: :shock: :shock:
nu vrem decat sa organizam o finala cat mai bine posibil , atat ;) ;) ;) ;)
cautati motive sa stati acasa ca va tremura curu ` ....nu le mai cautati , nu va inscrieti si gata ...nici o problema , vin numai cei care se simt in stare sa participe ;) ;) ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 591 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 60  Următorul

Ora este UTC [ DST ]