Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 17:34

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 591 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 60  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA PE ECHIPE 2012 DORIPESCO - BRASOV
MesajScris: 20 Iul 2012, 14:40 
Neconectat

adi suciu scrie:
nutzu_z scrie:
alintudose scrie:
O sa fie o finala corecta , fara KK-uri. Nu o sa poata sa strice organizarea NIMENI , Gibraltarul este o biata bucata de creta fata de hotararea mea... :lol: :lol: :lol: :lol:
Trebuie - si va fi - cea mai faina finala pe echipe de pana astazi. Am zis ! :twisted:

...deja prin postările de mai sus această finală a ajuns să fie cea mai nașpa dintre toate. Imediat o să vină și un răspuns oficial din partea echipei Tubertini. Acu dezbatem.

poate o sa ne explici si noua cum ai ajuns la concluzia asta , sau cu ati ajuns :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ce nu a fost facut bine :shock: :shock: :shock: :shock:
nu vrem decat sa organizam o finala cat mai bine posibil , atat ;) ;) ;) ;)
cautati motive sa stati acasa ca va tremura curu ` ....nu le mai cautati , nu va inscrieti si gata ...nici o problema , vin numai cei care se simt in stare sa participe ;) ;) ;) ;) ;) ;)

...eu cred ca ai baut prea mult Red Bull si ai facut aripi. ;) Stai flexat, nu e vorba ca e cea mai naspa din punct de vedere al dorintei de a organiza bine, ci din punct de vedere al bunului simt, macar fata de restul care mai dau un ochi pe aici. Nu cred ca e ok sa te apuci sa injuri de fiecare data cand ceva nu iti convine. Eu stiu ca toti suntem amici, prieteni dar cuvintele "scrise" aruncate aici sunt interpretate in fel si chip. Inca o data repet, postarea mea nu are nici o treaba cu organizarea si DA! ESTE CEA MAI URATA FINALA DPDV A RELATIILOR DINTRE CONCURENTI IAR VOI PUNETI BENZINA PE FOC!

Sus

MesajScris: 20 Iul 2012, 15:10 
Neconectat

In urma discutiilor avute cu baietii, credem ca demersurile facute de Tudose pentru o organizare cat mai buna a finalei sunt binevenite. Nu ne incurca cu nimic achitarea avansului, cu conditia ca grilele de tragere la sorti si alte detalii legate de taxe sau conditii sa fie publicate din timp pentru a putea fi dezbatute. Deasemenea si noi am fi curiosi ca sa stim din timp cine sunt participantii la aceasta intrecere, fiecare dintre noi condamnand inscrierile virtuale si neprezentarile celor care si-au anuntat participarea.

PS Personal nu cred ca titlul de organizator confera dreptul de a impune ceva si de a injura public concurentii desi la cum il cunosc pe Tudose banuiesc ca e mai mult la bascalie...

Sus

MesajScris: 20 Iul 2012, 15:30 
Neconectat

Componenta Babu Fishing Alba : 1 DANCIU SILVIU
2 BARASTEAN ALIN
3 BUCUR ANDREI
4 PETRASCU NICU
5 BAD FLORIN
6 ALEX VLAD
Scuze pt intarziere.:)

Sus

MesajScris: 20 Iul 2012, 15:31 
Neconectat
Moderator global

Citat:
...eu cred ca ai baut prea mult Red Bull si ai facut aripi. ;) Stai flexat, nu e vorba ca e cea mai naspa din punct de vedere al dorintei de a organiza bine, ci din punct de vedere al bunului simt, macar fata de restul care mai dau un ochi pe aici. Nu cred ca e ok sa te apuci sa injuri de fiecare data cand ceva nu iti convine. Eu stiu ca toti suntem amici, prieteni dar cuvintele "scrise" aruncate aici sunt interpretate in fel si chip. Inca o data repet, postarea mea nu are nici o treaba cu organizarea si DA! ESTE CEA MAI URATA FINALA DPDV A RELATIILOR DINTRE CONCURENTI IAR VOI PUNETI BENZINA PE FOC!

nu stiu care dintre noi a baut prea mult ......
noi am cerut UN SINGUR LUCRU si anume sa se inscrie echipele sa stim pe cine mizam acolo ATAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am cerut un minim de avans ca sa fim siguri de participare sa nu se razgandeasca lumea cum face de obicei ATAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sant cerinte aberante ???? abuzive ????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

intra Benzar si spune ca el nu este de acord cu inscrierea numai la Bucuresti , ca sa mearga hartia pana acolo si sa se intoarca inapoi la Alba :lol: :lol: :lol: :lol: si cu plata avansului si mai si da ordine "sper ca am fost clar " . Cine p...... mea esti tu ca sa fii clar ?????? el sa fie clar la el in curte nu cu noi :o :o :o :o
si atunci intreb DE CE ?????????????? care este problema ??????
am trimis azi cererea de inscrierere la Bucuresti si se va primii de la Bucuresti in aceleasi conditii si termene !!!!!!!!!!!!!!!!!! ...... ca asa vrea Benzar :o :o :o :o :o :o :o

deci CINE AGITA SPIRITELE ??????????? CINE PUNE PAIE PE FOC ???????...la o initiativa cat se poate de banala , de a putea pregatii in conditii normale o finala ?????????????
cum p... mea sa nu ma enervez cand vad atatea piedici puse de cineva numai pentru motivul ca nu-i convine locatia , ca vrea el sa fie GICA CONTRA , ca asa vrea p..... lui ?????????
TU CHIAR ESTI ORB SAU NU VREI SA VEZI CINE AGITA SPIRITELE ?????????? :o :o :o :o :o :o :o
daca voi ati fost obisnuiti sa stai drepti la tot ce abereaza Benzar , noi NU stam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
este prima finala unde nu controleaza Energo situatia si nimic nu trebuie sa fie bine :o :o :o :o :o :o :o :o asta e singura problema

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 20 Iul 2012, 15:54 
Neconectat

@suciu
nu ai inteles nimic
salutam,organizarea finalei de catre ajvps alba,care vrea sa o faca in mod cat mai profesionist posibil,dar in acelasi timp condamnam limbajul folosit
daca poti vorbi vulgar atata timp cat esti cetateanul,(concurentul,) Suciu sau Tudose ,nu e nici o problema(pentru mine)...dar cand esti oganizatorul Suciu sau Tudose...E O PROBLEMA.....vezi aia cu ,,tiganca imputita''....nu se face.punct.

nu-mi aduc aminte sa fi stat drepti in fata lui benzar,....DIMPOTRIVA

Sus

MesajScris: 20 Iul 2012, 16:03 
Neconectat

Cred ca cea mai mare problema e anuntarea componentei echipelor ! :lol: :lol: :lol:parerea mea e ca nu e terminata perioada de transferuri ! inca se cumpara si se vind jucatori! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 20 Iul 2012, 16:56 
Neconectat
Moderator global

Hai sa lasam cearta , probabil s-au incins spiritele , canicula... Probabil ca i-am sarit secuiului prea-n jugulara , dar si el poate posta mai elegant , ca suntem toti colegi si concurenti egali. Sau nu? Io spun sa ne oprim si sa ne racorim , ca tot noi vom sta la o masa impreuna... Nu are rost , schimbam registrul.
Ma bucur ca sunteti de acord sa facem impreuna o treaba buna.

In ce priveste componenta echipelor , mai putin interesanta in momentul asta , dar foarte necesara este inscrierea echipelor.
Un week-end racoros sa aveti.
BENZAR , la tine sa ploua si apoi sa vina canicula ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 20 Iul 2012, 19:37 
Neconectat

este prima finala unde nu controleaza Energo situatia si nimic nu trebuie sa fie bine :o :o :o :o :o :o :o :o asta e singura problema

PDL apierdut si a venit USL la putere :lol: :lol: :lol: lovitura de stat, dar cine a plagiat dintre voi! :lol: :lol: :lol: :lol:
Referendum la Maver? 8-)

Sus

MesajScris: 20 Iul 2012, 20:44 
Neconectat

ce emisiune e asta capatos sau can-can???

Sus

MesajScris: 20 Iul 2012, 21:15 
Neconectat

Venim si noi, AJVPS Sibiu, doar ca suntem in Slovenia la mondiale si nu putem completa formularul si achita taxa in avans. Va rog sa ne inscrieti si pe noi si vom achita la sosirea in tara (inceeputul lui august). Multumesc

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 591 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 60  Următorul

Ora este UTC [ DST ]