Citat:
...eu cred ca ai baut prea mult Red Bull si ai facut aripi.
Stai flexat, nu e vorba ca e cea mai naspa din punct de vedere al dorintei de a organiza bine, ci din punct de vedere al bunului simt, macar fata de restul care mai dau un ochi pe aici. Nu cred ca e ok sa te apuci sa injuri de fiecare data cand ceva nu iti convine. Eu stiu ca toti suntem amici, prieteni dar cuvintele "scrise" aruncate aici sunt interpretate in fel si chip. Inca o data repet, postarea mea nu are nici o treaba cu organizarea si DA! ESTE CEA MAI URATA FINALA DPDV A RELATIILOR DINTRE CONCURENTI IAR VOI PUNETI BENZINA PE FOC!
nu stiu care dintre noi a baut prea mult ......
noi am cerut UN SINGUR LUCRU si anume sa se inscrie echipele sa stim pe cine mizam acolo ATAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am cerut un minim de avans ca sa fim siguri de participare sa nu se razgandeasca lumea cum face de obicei ATAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sant cerinte aberante ???? abuzive ?????
intra Benzar si spune ca el nu este de acord cu inscrierea numai la Bucuresti , ca sa mearga hartia pana acolo si sa se intoarca inapoi la Alba
si cu plata avansului si mai si da ordine "sper ca am fost clar " . Cine p...... mea esti tu ca sa fii clar ?????? el sa fie clar la el in curte nu cu noi
si atunci intreb DE CE ?????????????? care este problema ??????
am trimis azi cererea de inscrierere la Bucuresti si se va primii de la Bucuresti in aceleasi conditii si termene !!!!!!!!!!!!!!!!!! ...... ca asa vrea Benzar
deci CINE AGITA SPIRITELE ??????????? CINE PUNE PAIE PE FOC ???????...la o initiativa cat se poate de banala , de a putea pregatii in conditii normale o finala ?????????????
cum p... mea sa nu ma enervez cand vad atatea piedici puse de cineva numai pentru motivul ca nu-i convine locatia , ca vrea el sa fie GICA CONTRA , ca asa vrea p..... lui ?????????
TU CHIAR ESTI ORB SAU NU VREI SA VEZI CINE AGITA SPIRITELE ?????????? daca voi ati fost obisnuiti sa stai drepti la tot ce abereaza Benzar , noi NU stam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
este prima finala unde nu controleaza Energo situatia si nimic nu trebuie sa fie bine
asta e singura problema