Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 20:07

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 591 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 60  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA PE ECHIPE 2012 DORIPESCO - BRASOV
MesajScris: 31 Iul 2012, 21:41 
Neconectat
Moderator global

Echipe care au confirmat participarea :
1. TRABUCCO TEAM
2. TUBERTINI TEAM
3. AJVPS ALBA BABU TEAM
4. AJVPS TIMIS - LUGOJ TEAM
5. AJVPS SIBIU
6. AJVPS MARAMURES
7. AVPS POTAISSA TURDA
8.AJVPS HUNEDOARA
9.APS COVASNA RIKA TEAM
10.AJPS CLUJ
11. AJVPS ARAD 99 %

RAMANE SA CONFIRME IN CONTINUARE PARTICIPAREA :
-ENERGO ?????
-AJVPS VRANCEA ????
-AJVPS IASI PLANET BAITS ?????
-AJVPS BIHOR ????
-AJVPS MURES ???
Asa se intampla la inscrierile pe net. ;)
Domnisoarelor , nu va sfiiti , veniti sau ba ? ;) Cand spun domnisoare , ma gandesc la Benzar... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
NU VAPARTICIPA AJVPS MEHEDINTI .

Sus

MesajScris: 31 Iul 2012, 21:57 
Neconectat

Vrancea sigur nu ! nu stiu cine a inscris-o !

Sus

MesajScris: 01 Aug 2012, 21:44 
Neconectat
Moderator global

Echipe care au confirmat participarea :
1. TRABUCCO TEAM
2. TUBERTINI TEAM
3. AJVPS ALBA BABU TEAM
4. AJVPS TIMIS - LUGOJ TEAM
5. AJVPS SIBIU
6. AJVPS MARAMURES
7. AVPS POTAISSA TURDA
8.AJVPS HUNEDOARA
9.APS COVASNA RIKA TEAM
10.AJPS CLUJ
11. AJVPS ARAD 99 %
12. ENERGO (d-ra si-a invins sfiala... :mrgreen: )

RAMANE SA CONFIRME IN CONTINUARE PARTICIPAREA :

-AJVPS IASI PLANET BAITS ?????
-AJVPS BIHOR ????
-AJVPS MURES ???
Asa se intampla la inscrierile pe net. ;)

Vrancea si Mehedinti nu vin.

Sus

MesajScris: 02 Aug 2012, 19:41 
Neconectat

AJVPS ARAD 99%? E si cererea stampilata la Dl. Degeratu! 100% venim!

Sus

MesajScris: 03 Aug 2012, 07:04 
Neconectat

alintudose scrie:
Am cerut clarificari la AGVPS privind lungimea juvelnicului , pelete-sau-nu , etc. Voi primi un raspuns si va voi anunta. Nu voi decide eu , le arunc mata in curtea lor. Mugurel Ionescu spunea ca ar fi posibil sa se ia in calcul peletele , tinand cont ca si la finala de feeder au fost acceptate. Vedem , cand am raspunsul va anunt.
Despre Cupa Apulum , probabil aveti dreptate , sa nu complicam regulamentul . Mai astept pareri. Ori cu pasta , ori fara. Aici peletele sunt oricum admise. ;)

Iarta-ma Aline, dar nu e OK! Cand o sa aflam, ca deja mai sunt doar 3 saptamani pana la Finala. Ori si peletele si juvelnicele tb. comandate. Eu de 3 luni am comandat un juvelnic de 4m si nu a ajuns nici azi. Plus ca daca era voie cu pelete, altfel pescuiam la Maver din prima!!! Ne trezim cu 5 zile inainte de finala ca avem voie si cu pasta? Inainte de inscriere tb. sa avem regulamentul complet!
Practic, mă interesează derogarile sau suplimentarile la regulamentul oficial de pe situl AGVPS: cantitate nada, durata manse, peleti, juvelnic, momeli carlig, peşti în afară standului, etc.

Sus

MesajScris: 03 Aug 2012, 16:32 
Neconectat

glukas scrie:
alintudose scrie:
Am cerut clarificari la AGVPS privind lungimea juvelnicului , pelete-sau-nu , etc. Voi primi un raspuns si va voi anunta. Nu voi decide eu , le arunc mata in curtea lor. Mugurel Ionescu spunea ca ar fi posibil sa se ia in calcul peletele , tinand cont ca si la finala de feeder au fost acceptate. Vedem , cand am raspunsul va anunt.
Despre Cupa Apulum , probabil aveti dreptate , sa nu complicam regulamentul . Mai astept pareri. Ori cu pasta , ori fara. Aici peletele sunt oricum admise. ;)

Iarta-ma Aline, dar nu e OK! Cand o sa aflam, ca deja mai sunt doar 3 saptamani pana la Finala. Ori si peletele si juvelnicele tb. comandate. Eu de 3 luni am comandat un juvelnic de 4m si nu a ajuns nici azi. Plus ca daca era voie cu pelete, altfel pescuiam la Maver din prima!!! Ne trezim cu 5 zile inainte de finala ca avem voie si cu pasta? Inainte de inscriere tb. sa avem regulamentul complet!
Practic, mă interesează derogarile sau suplimentarile la regulamentul oficial de pe situl AGVPS: cantitate nada, durata manse, peleti, juvelnic, momeli carlig, peşti în afară standului, etc.

regulamentu era (este) clar insa sunt unii care baga sageti...Anul acesta sper sa pescuiasca toate echipele de la egal la egal...

Sus

MesajScris: 03 Aug 2012, 17:39 
Neconectat
Moderator global

Nu va mai agitati atat deoarece doar doua puncte din regulament erau puse in discutie si anume :
1 Juvelnicul de 4 m care nu cred ca este foarte important in ecuatia finalei si se poate accepta linistit juvelnic de 3.5 m . Cine are si doua juvelnice de 3.5 m este mult mai ok decat unul de 4 m . Dupa parerea mea problema asta este batuta in cuie , o vom supune votului la sedinta tehnica si vom adopta o hotarare in acest sens . Sant sigur ca majoritatea echipelor vor fii de acord cu juvelnice de 3.5 m .
2.Problema peletelor a fost creata artificial pentru ca in nici un regulament oficial , romanesc sau international aceste NU SANT acceptate , si nu vad de ce sa se faca o derogare in acest sens . Eu , personal , voi insista pentru pescuitul fara pelete , dar va vom anunta in cel mai surt timp posibil .

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 03 Aug 2012, 20:09 
Neconectat

Va rog frumos ...si cu PUFI ;) ...daca e voie :idea: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 03 Aug 2012, 20:11 
Neconectat

Apropo Tudose ;) ...al mic din Arad, PUFI ;) ....so'nsanatosit ;) ...sau tot bolnavior este :( :( :( :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 04 Aug 2012, 08:53 
Neconectat

As vrea si eu sa spun cate ceva legat de aceasta finala, ca se tot fac derogari de la regulament din tastatura:

1. Nu Mugurel Ionescu este evanghelia in pescuitul stationar romanesc si regulamentul nu se modifica dupa bunul sau plac sau al influentelor telefonice primite.
2. Vreau doar sa readuc in atentie evenimentele de anul trecut de la echipe cu larvele si fouillesul. Sper sa nu mai ajungem in situatia aia sub nicio forma si de aceea raspunsul nostru este fara pelete
3. Regulamentul accepta derogari numai in cazuri exceptionale, asa ca neavand un caz exceptional la Doripesco care sa impuna peletele, consider ca fara e pelete e cel mai bine.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 591 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 60  Următorul

Ora este UTC [ DST ]