alintudose scrie:
Am cerut clarificari la AGVPS privind lungimea juvelnicului , pelete-sau-nu , etc. Voi primi un raspuns si va voi anunta. Nu voi decide eu , le arunc mata in curtea lor. Mugurel Ionescu spunea ca ar fi posibil sa se ia in calcul peletele , tinand cont ca si la finala de feeder au fost acceptate. Vedem , cand am raspunsul va anunt.
Despre Cupa Apulum , probabil aveti dreptate , sa nu complicam regulamentul . Mai astept pareri. Ori cu pasta , ori fara. Aici peletele sunt oricum admise.
Iarta-ma Aline, dar nu e OK! Cand o sa aflam, ca deja mai sunt doar 3 saptamani pana la Finala. Ori si peletele si juvelnicele tb. comandate. Eu de 3 luni am comandat un juvelnic de 4m si nu a ajuns nici azi. Plus ca daca era voie cu pelete, altfel pescuiam la Maver din prima!!! Ne trezim cu 5 zile inainte de finala ca avem voie si cu pasta? Inainte de inscriere tb. sa avem regulamentul complet!
Practic, mă interesează derogarile sau suplimentarile la regulamentul oficial de pe situl AGVPS: cantitate nada, durata manse, peleti, juvelnic, momeli carlig, peşti în afară standului, etc.