Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 20:12

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 591 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 60  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA PE ECHIPE 2012 DORIPESCO - BRASOV
MesajScris: 04 Aug 2012, 10:14 
Neconectat

asa este ...nu Mugurel este evanghelia dar primeste telefoane de la noi sa modificce regulamentul ...nu dupa placul lui . dupa placul nostru .!dupa nemultumirile noastre , dupa aroganta noastra , etc . !!! suntem produsul actiunilor noastre . rezultatele noastre in concursurile internationale , sunt adevarata noastra valoare . beleaua este ca de ani de zile nu invatam din greseli . repet cu litere mari . suntem produsul actiunilor noastre.

Sus

MesajScris: 04 Aug 2012, 17:26 
Neconectat
Moderator global

Luci , nu este intentia mea sa modific ceva la regulament. Insa , dupa cum vezi , sunt multe contradictii aici , fiecare vrea altceva. Tot ce voiam , ca esti avocat doar , este sa am o "hartie" , care sa nu dea nastere la discutii si comentarii. Crede-ma ca prea putin ma intereseaza pe mine si pe colegii mei daca este voie sau nu cu pelete. ;) Insa este plin de personaje "de ce asa si nu altfel" , asa ca nu vreau sa fie povesti. Oricum , parerea mea este ca FARA PELETE este varianta corecta. "natural" , dupa cum mi-a tradus Benzar , inseamna ceva "nefacut de mana omului". :P Deci, din punctul meu de vedere si vad ca si al vostru , FARA PELETE este varianta corecta. Asa sa ramana , indiferent de ce va spune Bucurestiul. Iar la partea cu juvelnicul , 3,50 m este ok , regulamentul RO nu prevede (inca) obligativitatea de 4 m. Despre cantitatea de nada , hai lasati-ma , despre cate ore are o mansa , chiar sunteti mistocari ? Toti stiu ca poti cu max 500 kW nada si 12-14 ore , cu pauza de masa si siesta incluse.

Sus

MesajScris: 04 Aug 2012, 17:30 
Neconectat
Moderator global

Nitu V scrie:
asa este ...nu Mugurel este evanghelia dar primeste telefoane de la noi sa modificce regulamentul ...nu dupa placul lui . dupa placul nostru .!dupa nemultumirile noastre , dupa aroganta noastra , etc . !!! suntem produsul actiunilor noastre . rezultatele noastre in concursurile internationale , sunt adevarata noastra valoare . beleaua este ca de ani de zile nu invatam din greseli . repet cu litere mari . suntem produsul actiunilor noastre.

Tu esti filosoful , eu cel practic. Nu vreau discutii si comentarii la finala , asta este scopul , nici gand nu vrem sa modificam regulamentul. Ca se gasesc permanent o sumedenie de gica-contra , carora nu am chef sa le dau posibilitati de "de ce" . Probabil ca stiai asta , dar deh , sa refulam nitel... ;) Auzi la voi , evanghelia... :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 05 Aug 2012, 06:34 
Neconectat

si spiritul tau practic nu s-a prins ca nu ma refeream la tine ci la NOI TOTI :?: :o
asa cum ai plecat , finala nu are cum sa nu fie ok.

Sus

MesajScris: 05 Aug 2012, 09:15 
Neconectat
Moderator global

Ba din pacate m-am prins . dar realitatea este cea pozata de tine , insa trebuie sa faci ceva sa o schimbi , nu sa o jelesti. Eu de felul meu sunt mai al dracu' si nu ma las usor. Pe ei , pe mama lor !!! ;) Iar partea cu filozoful din tine eu o vad ca o refulare a matematicianului. Oare gresesc? :?:
Poate la anul ne vedem la o finala de copii. ;)
O zi buna si un sezon de pescuit de neuitat. ;)

Sus

MesajScris: 05 Aug 2012, 10:17 
Neconectat

pana la urma ,posteaza cineva acel blestemat de regulament?

Sus

MesajScris: 05 Aug 2012, 11:00 
Neconectat
Moderator global

bogdanpesc scrie:
pana la urma ,posteaza cineva acel blestemat de regulament?

regulamentul este FIPS_CIPS cu o singura exceptie :
1. juvelnic de 3.5 m minim admis si nu 4 m .

dar pentru tine detailez :D :D :D :D :

- mansa de 4 ore
- nadirea grea 10 min
- nada : 20 l care include si tot ce inseamana graunte (porumb , canepa , etc)
- nada vie 2.5 l din care maxim 1 l fuii sau larve
- pestele care a intrat in standul vecin se depuncteaza doar daca a agatat linia vecinului de stand .
- lungimea maxima a rubezienei 13 m
- nu sant admise pellete ci doar nade in forma naturala , atat in nada cat si pe carlig .
- nu este admis pescuitul cu pasta .
- nu este admis pescuitul cu momeli artificiale .
- la sfarsitul mansei puncteaza doar pestii care nu mai ating apa in momentul semnalului sonor de sfarsit , nu se acorda acel termen de 10 min pentru scoatrea pestilor in dril
- nu sant admise momeli atasate cu fir de par de carlig .
- scaunele se vor monta cu minim DOUA picioare pe uscat avand in vedere ca unele standuri necesita impunerea acestei reguli .

la sedinta tehnica organizatorii vor supune la vot daca puncteaza sau nu fitofagul . Regulamentul nu prevede restrictii in acest sens numai la oblete pentru primele doua manse .Daca se va vota vom extinde restrictia si pentru fitofag exact ca la concursurile open.

daca mai sant si alte neclaritati va rog sa le sesizati ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 05 Aug 2012, 11:48 
Neconectat
Moderator global

Echipe care au confirmat participarea :
1. AJVPS ALBA TRABUCCO TEAM
2. AJVPS ARAD TUBERTINI TEAM
3. AJVPS ALBA BABU TEAM
4. AJVPS TIMIS - LUGOJ TEAM
5. AJVPS SIBIU
6. AJVPS MARAMURES
7. AVPS POTAISSA TURDA
8.AJVPS HUNEDOARA
9.APS COVASNA RIKA TEAM
10.AJPS CLUJ
11. AJVPS ARAD Matchfishing TEAM
12.AJVPS ODORHEIUL SECUIESC (probabil ) ENERGO TEAM

Cateva chestiuni organizatorice supuse dezbaterii :

vor fii 5 sectoare si 6 capete de sector (A1-A12 ; B1 - D12 ; E1 - E12)

1. pentru a stabilii ordinea de tragere la sorti rog echipele Tubertinii si Energo sa spune ce AJVPS reprezinta . Ordinea de tragere la sorti se va face in ordine alfabetica in functie de orasul sau judetul reprezentat .
2.In cazul in care si Tubertinii va venii tot din partea Aradului , atunci AJVPS ARAD va trebuii sa-si denumeasca echipa , pentru ca ordinea alfabetica va fii data de prima literea din denumirea echipei .(George gaseste o denumire :twisted: :twisted: :twisted: )
3.daca ramanem 12 echipe , in prima zii 6 echipe vor avea capuri de sector iar in a doua zii celelalte 6 echipe vor avea capuri de sector. Pentru stabilirea celei de-a treia zii vom organiza o noua tragere la sorti a ordinii de tragere , IN ORDINE INVERSA fata de prima tragere la sorti a ordinii ( cine a tras ultimul in prima zii va trage primul in a treia zii ) , dupa care in ordinea stabilita se vor trage grilele .
4.Grilele care nu au capete de sector vor avea antecapete de sector pentru echilibrare .

Daca vom ramane la acest numar de inscrieri in cel mai scurt timp voi afisa grilele aici , deci daca mai e cineva sa anunte cat mai repede .

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 05 Aug 2012, 12:23 
Neconectat

adi suciu scrie:
- pestele care a intrat in standul vecin nu puncteaza doar daca a agatat linia vecinului de stand .

...ce chestie... :shock: :shock: :shock:

Sus

MesajScris: 05 Aug 2012, 13:50 
Neconectat

deci fereasca-va sfantul pe cei din standul vecin!!!pe toti va agat atunci
sunt expert in buse :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 591 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 60  Următorul

Ora este UTC [ DST ]