Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 20:29

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 125 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finala A Calinești-Oaș 2012
MesajScris: 20 Aug 2012, 12:42 
Neconectat

In primul rand felicitari castigatorilor, Dragos ai fost foarte bun,bravo Florine si bravo bihorenului nostru Misu ;). Organizarea in opinia mea a fost una buna cu doua mici minusuri si aici ma refer in primul rand la un cantar de firma si cos special de cantarire ca sa evitam orice fel de discutii.Nu cred ca ii ceva foarte costisitor pt cei de la AJVPS daca se disputa o finala nationala si doi eterna problema cu eliberarea pestilor dupa terminarea manselor , cred ca ar trebui sa stabilim cu toti de comun sa nu le mai dam pestii si sa-i eliberam noi .
Bun si sa revin acum si la partile frumoase care le-am observat la aceasta finala ,concurenti foarte foarte bine pregatiti din toate punctele de vedere o finala tare si cu o pista pe masura , care te facea sa crezi ca ai inteles ce ai de facut, dar dupa 2 ore in mansa se putea schimba tot radical ,foarte tehnica pista ,am avut senzatia ca te incearca tot timpul si te punea la gandit, ce ai de facut in urmatorul moment, nadesti cu mana ? nadesti din cupa ? treci pe match ? ramai pe rubeziana ? oare sa mai stai la obleti care s-au dovedit o nuca foarte tare etc :D Felicitari tuturor finalistilor .

Sus

MesajScris: 20 Aug 2012, 13:17 
Neconectat

Cand mai erau o ora si zece minute din mansa a 3 a,miam dat seama ca trebuie sa schimb ceva,ca sa scap de trenul de Ciuslea . Doamne ce tare o sa fie B.la anul !
Nu aveam nici o sansa langa Aty si Florin,pe C 26 unde pescuiam,ptr. cami lasasem lansetele la cabana,mizand ca va manca platica tot la rubi can primele zile .
De fapt si atunci am mers slab,ptr. ca nu aveam ceia ce trebuia acolo.
LARVE.( am primit totusi de la Pami si Zsolty de carlig carora le mutumesc si pe aceasta cale)
Deci am mutat pe obleti pe care am inceput sai prind cu rubi de 13 m,si pe masura ce iam apropiat iam prins(ff. dificil),cu varga de 5 m. Asa am reusit sa scot un 7 pe sector si ultimul loc calificabil in A.
Multumesc lui Dumnezeu ptr. inspiratia de moment.
Felicit si eu pe toti participantii,sin mod special pe castigatori.
Trebuie totusi sa spun ca doar cei ce au avut larve bune au facut rezultate bune.
Alea in mranita nu sunt bune de nimic(pote doar sa le dai pestisorilor in acvariu)
Poate ca la anul vom gasi o rezolvare a acestei mari probleme,lipsa larvelor in aceasta perioada a anului.
Sanatate.

Sus

MesajScris: 20 Aug 2012, 13:30 
Neconectat

Felicitari Dragos, Florin, Misu! Felicitari tuturor concurentilor si celor care au ramas in A, celor care au promovat in A precum si celor care s-au calificat pentru B-ul de anul viitor.

A fost un concurs foarte frumos, extrem de dificil pentru mine, pista radical schimbata fata de ce stiam eu din urma cu 4 saptamani... A fost o placere sa pescuiesc aproape o saptamana alaturi de cei mai tari pescari din tara!

P.S. Daca mai aud inca o data „Eu vara nu dorm” cred ca fac cu nervii! Cele aproximativ 30 de alaiuri de nunti care au trecut de miercuri pana duminica pe acolo nu au fost atat de deranjante precum baiatul ala nedormit care tot canta incontinuu... :)

Sus

MesajScris: 20 Aug 2012, 15:14 
Neconectat

Felictari celor clasati pe podium!

Un clasament complet cu standurile ocupate nu aveti? Nici la B nu a fost... Rog cine le are sa mi-i le trimita pe georgelukasro@yahoo.com. Vreau sa fac statistica finalelor, care va fi disponibila pe site, fara subiectivisme, doar cifre si grafice, cum ati mai vazut si la analizele altor concursuri.

Multumesc,

GR

Sus

MesajScris: 20 Aug 2012, 15:33 
Neconectat

Felicitarile mele, Dragos!
Felicitari tuturor concurentilor.
Sa speram ca nationala va avea un parcurs bun anul acesta.

Sus

MesajScris: 20 Aug 2012, 16:27 
Neconectat

Buna dragilor,

O sa pun clasamentul oficial ...maine! Sunt ffffffffffff obosita si vin de la serviciu.
Pt Pami....cam ce cos de cantarire ati dori????????????? Unul care retine apa???????????????? Cel de la finala A, a permis apei sa se scurga si sa cantarim pestele!!!!!!!!!!!! Unii dintre voi mai versati, ati avut juvelnice ca pungile de plastic. Nu curgea apa din ele nici cand se punea pestele la cantar.Pt cei care doresc o sa le prezint buletinul de verificare metrologica a cantarului. Cand ati mai avut la o finala cantar verificat metrologic????????????
Pretentii sunt...pt ca nu ne doare gura! As vrea sa se faca ceva sa fie mai bine in pescuit, dar cei care doresc corectitudine sunt putini, ne cramponam de mici detalii si uitam sa prindem mai mult peste si sa evitam situatiile de balotaj!!!!!!!!!!!!!!!

Sa fiti iubiti , eu m-am straduit sa fie cea mai corecta finala A de seniori!!!!!!!!!!!!!! Stiu ca pt unii este prea mult!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sus

MesajScris: 20 Aug 2012, 17:34 
Neconectat

Adrian Mihut scrie:
Felicitari Dragos, Florin, Misu! Felicitari tuturor concurentilor si celor care au ramas in A, celor care au promovat in A precum si celor care s-au calificat pentru B-ul de anul viitor.

A fost un concurs foarte frumos, extrem de dificil pentru mine, pista radical schimbata fata de ce stiam eu din urma cu 4 saptamani... A fost o placere sa pescuiesc aproape o saptamana alaturi de cei mai tari pescari din tara!

P.S. Daca mai aud inca o data „Eu vara nu dorm” cred ca fac cu nervii! Cele aproximativ 30 de alaiuri de nunti care au trecut de miercuri pana duminica pe acolo nu au fost atat de deranjante precum baiatul ala nedormit care tot canta incontinuu... :)

dar de "tacata" ce spui?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 20 Aug 2012, 18:25 
Neconectat

zsolty scrie:
Adrian Mihut scrie:

dar de "tacata" ce spui?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

o daaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 20 Aug 2012, 20:25 
Neconectat

Nu D-na Vera , nu care retine apa nu fiti ironica ca nu-i cazul , ati uitat asa repede ca nu eu am fost cel care a avut probleme ???
Chiar ma mir ca ati umblat la cateva concursuri mondiale si nu ati obsrvat cu ce cantar se cantareste si in ce cos se pune pestele la cantarit , imi pare rau dar cand va mai spune careva care sunt problemele o dati cu altele si nu sunt mici detalii si nici pretentii cum spuneti .Dar cand se cer juvelnice de 4m ca la mondiale si masuri pt momeli astea sunt ok nu? dar cand organizatorii trebuie sa aiba o dotare minima deja avem pretentii ? Si cand in regulament scrie clar ca pestele se elibereaza dupa cantarire si unii organizatori palmeaza platicile astea ce sunt ?si nu ma refer la dumneavoastra D-na Vera .Eu am spus lucrurile astea la modul general sa se ia atitudine .
O seara placuta

Sus

MesajScris: 20 Aug 2012, 20:27 
Neconectat

pami scrie:
? Si cand in regulament scrie clar ca pestele se elibereaza dupa cantarire si unii organizatori palmeaza platicile astea ce sunt ?si nu ma refer la dumneavoastra D-na Vera .Eu am spus lucrurile astea la modul general sa se ia atitudine .
O seara placuta

Eu nu vreau sa ma bag in discuti ca sunt doar un mucos de copil ..........dar iii nasol daca sa luat peste acasa :( :( :( :( :!: :!: :!: :!: :!:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 125 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Următorul

Ora este UTC [ DST ]