In primul rand felicitari castigatorilor, Dragos ai fost foarte bun,bravo Florine si bravo bihorenului nostru Misu
. Organizarea in opinia mea a fost una buna cu doua mici minusuri si aici ma refer in primul rand la un cantar de firma si cos special de cantarire ca sa evitam orice fel de discutii.Nu cred ca ii ceva foarte costisitor pt cei de la AJVPS daca se disputa o finala nationala si doi eterna problema cu eliberarea pestilor dupa terminarea manselor , cred ca ar trebui sa stabilim cu toti de comun sa nu le mai dam pestii si sa-i eliberam noi .
Bun si sa revin acum si la partile frumoase care le-am observat la aceasta finala ,concurenti foarte foarte bine pregatiti din toate punctele de vedere o finala tare si cu o pista pe masura , care te facea sa crezi ca ai inteles ce ai de facut, dar dupa 2 ore in mansa se putea schimba tot radical ,foarte tehnica pista ,am avut senzatia ca te incearca tot timpul si te punea la gandit, ce ai de facut in urmatorul moment, nadesti cu mana ? nadesti din cupa ? treci pe match ? ramai pe rubeziana ? oare sa mai stai la obleti care s-au dovedit o nuca foarte tare etc
Felicitari tuturor finalistilor .