Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 20:29

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 125 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finala A Calinești-Oaș 2012
MesajScris: 22 Aug 2012, 08:04 
Neconectat

Linkul la pozele facute de Vladut Walter: http://dl.transfer.ro/Finala_A-transfer ... effc4c.rar

Sus

MesajScris: 22 Aug 2012, 08:57 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
adi suciu scrie:
Grec Gheorghe scrie:
Nutzule,ai promis ca publici nada lui Dragos (din concurs) ,eu cel putin asa am retinut .

Daaaaaa, da ............Tubertini - Special Calinesti Oas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sper ca nu santeti atat de naivi incat sa credeti ca Dragos v-a spune la cineva nada , dupa cat de "secretos" este .....hai sa fim seriosi :lol: :lol: :lol: :lol: nu mai pot de ras ..asta e cel mai bun banc pe ziua de azi .....stati cu pixu si carnetelu` pregatiti ...ca vine , e pe drum :o :o :o :o

Is` curios daca vor "publica" si nada cu care vor da la echipe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nu de altceva dar eu voi "publica" , dupa aceea , cata MIX CARPA a vandut Gigi si la cine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sute de kg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Multumim pentru contributia voastra la dezvoltarea firmei TRABUCCO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ce nu dati acuma cu Tubertini - Carpa Doripesco ???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vezi ca ironia ta nu e ok,chiar daca ar fi asa este pentru firma trabucco este un lucru bun,daca tu dai si informezi doar ca sa va dati grande cata nada ati vandut ca vezi doamne toata lumea da cu mix carpa nu cred ca e ok,
chiar daca ar fi asa e ceva rau?....dar defapt nu..... tu esti rautacios si jicnesti de aceasta data fara motiv...dar dar vezi ca duminica e sfanta si premierea echipelor e tot duminica deci ai grija ca al de sus te vede ;)

cu ce drac te-am jignit eu ????????? :o :o :o :o :o :o :o :o :o sau te simti jicnit ca pescuiesti cu Trabucco???? :o :o :o :o :o :o
nu mai da cu ea , vinde-o , si faci un leu cinstit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De ce nu pescuiesti cu Benzar - baza - turbo - special - extraordinar - competition - capsuni ????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: la care te dor buzutele de cata reclama faci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....sau ce sa mai vorbesc de tubertinii .

Acu e momentul adevarului , asta e problema , nu ma laud cu vanzarile de nada ci cu cat de penibil esti cand tot anul faci reclama la o nada si cand ai un concurs important dai cu TRABUCCO ....reclama de doi bani ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ai simtul penibilului si taci din gura , eu nu am zis nimic de tine , ci de TOATE echipele , fara exceptie care au cumparat nada , dar care , pana acum , n-au recunoscut niciodata ca pescuiesc cu Trabucco la crap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 22 Aug 2012, 09:17 
Neconectat

Petrisor si Brola! Sunt convins ca Adi Suciu doar va tachineaza prieteneste ca fotbalistii inaintea unui meci important. :P Nu va suparati pe mine ! E dreptul fiecaruia sa cumpere cat vrea si de unde vrea. Am "gustat" si eu putin din jocul lui Adi Suciu. Atata tot. Va doresc sa realizati un rezultat cat mai bun si sa va mearga bine si afacerile !!!

Sus

MesajScris: 22 Aug 2012, 12:13 
Neconectat

Prodan.Sergiu scrie:

Domne cum canta astia :)):)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lol: :lol:

Sus

MesajScris: 22 Aug 2012, 13:33 
Neconectat
Moderator global

Nu futeti topicul asta , mutati-va la cel cu finala pe echipe. ;)
Petrisoooor , felicitari pentru rezultat. Rusine daca nu te intereseaza ce face Brola si echipa lui , e de-al tau si nu-i frumos !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ai scos locul ala usor , sau ai trudit din greu pentru el ? :mrgreen: Ce dreaq ai facut ? Acum intreb serios. ;)

Sus

MesajScris: 22 Aug 2012, 14:03 
Neconectat

Hoooooo opriti va din balacarelile astea inainte a murdarii si aceasta finala care pana acum a fost destul de" linistita" :D.
A.Suciu nu mai da si tu curs la fiecare afirmatie a echipelor adverse nelalocul ei,trebuie sa le accepti frustrarea pt ca chiar dc ei nu recunosc EA exista.Pe Petrisor nu l intereseaza echipa mea pentru suntem una mai timida care nu vrea sa incurce pe nimeni dar ....cine stie il va interesa dupa prima mansa :lol: :lol: .Am acceptat sa vin la Doripesco pt spiritul de competitie,intalnirea cu voi si o partida de crap frumoasa.
A.Suciu esti liber deseara facem niste linii???? :lol: ar fi culmea sa nu l trag de limba doar suntem in acelasi cartier!

http://www.pescuitlafeeder.ro/magazin

Sus

MesajScris: 22 Aug 2012, 17:06 
Neconectat

Ne mutăm la ăla pe echipe să-l futem pe ăla că văd ca Adi îl urmează pe Zsolt cu mâncărimea la limbă... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...ne contrăm acolo!

Sus

MesajScris: 22 Aug 2012, 19:25 
Neconectat

Stimate domn Adrian Suciu,
in mansa a treia Dragos a pescuit langa Mihai Cret,iar langa Mihai era Baba Iosif.Pe Baba il asista un campion din Ungaria( Varga Attila daca nu ma insel) care vedea tot ce este in zona ,(inclusiv pe Benzar care era cu cateva standuri mai incolo) si care facea comentarii foarte pertinente la ce se prinde,ce este de facut si despre felul cum pescuieste fiecare. Am ascultat ce zice,pe urma Nutzu a venit sa-l felicite pe Dragos si de acolo e ceea ce a urmat...Oricum Varga si-a dat cu parerea despre nada lui Dragos si doar voiam sa vad daca e asa. Asta a fost. Fir intins la Doripesco si pacat ca nu erati la Calinesti pentru ca match-ul era productiv(Florin a pescuit asa) si v-ar fi placut !!!!. Cu stima !!!!

Sus

MesajScris: 22 Aug 2012, 20:51 
Neconectat

Maty,

Felicitari pt. longivitatea ta in concursurile de stationar si normal si pt. frumoasele rezultate obtinute de tine.Noi ne cunoastem destul de bine din concursurile de stationar la care in trecut alaturi de tine am participat si eu si iti cunosc adevarata valoare.

Normal ca nu puteai in aceasta finala sa obti un loc la adevarata ta valoare fara a a avea larve de Chironomus pt.nadit cum probabil au avut majoritatea concurentilor,ci doar cateva pt. carlig si acelea primite de la oradeni.
Ce e important e ca ai ramas in "A" si astfel scutesti o participare din nou la finala "B",care asa cum spuneai tu va fi f. dificila.
Ma bucur ca am auzit din nou de tine si-ti doresc sanatate si numai bine.

Jean Scurtu

Sus

MesajScris: 22 Aug 2012, 21:10 
Neconectat
Moderator global

Grec Gheorghe scrie:
Stimate domn Adrian Suciu,
in mansa a treia Dragos a pescuit langa Mihai Cret,iar langa Mihai era Baba Iosif.Pe Baba il asista un campion din Ungaria( Varga Attila daca nu ma insel) care vedea tot ce este in zona ,(inclusiv pe Benzar care era cu cateva standuri mai incolo) si care facea comentarii foarte pertinente la ce se prinde,ce este de facut si despre felul cum pescuieste fiecare. Am ascultat ce zice,pe urma Nutzu a venit sa-l felicite pe Dragos si de acolo e ceea ce a urmat...Oricum Varga si-a dat cu parerea despre nada lui Dragos si doar voiam sa vad daca e asa. Asta a fost. Fir intins la Doripesco si pacat ca nu erati la Calinesti pentru ca match-ul era productiv(Florin a pescuit asa) si v-ar fi placut !!!!. Cu stima !!!!

M-as bucura pentru dumneavoasta sa aflati adevarul in intregime despre acest lucru , dar am multe indoieli in acest sens . Nu mai este pentru nimeni un secret ca Dragos isi pastreaza cu "starsnicie" secretele , este forte discret cand isi prepara nada si se retrage , diplomatic , departe de ochii curiosilor , fapt care ma face sa fiu sigur ca veti primii franturi din ea sau in cel mai negru caz reclame . Intr-un fel este de inteles , poate , pentru ca o formula de nada se gaseste in multi ani de competitii si ti-e greu sa o pui pe tava la toata lumea , sau altfel spus el a muncit si a investit si noi luam de-a gata . Ar insemna o naivitate din partea celor care "primesc" reteta de nada sa si creada ca este asa 100%. Acest lucru , insa , nu va duce niciodata la dezvoltarea pescuitului romanesc , pentru ca degeaba le va spune la terminarea "carierei " ca atunci nu vor mai fii de actualitate , vor fii "secrete" depasite .
Daca va spune ca a dat cu tubertinii sa nu credeti o iota din tot ce se scrie , se incadreaza la "reclame" . Plauzibile sint doar variante de Sensas cu Mosella ;) ;) ;) ;) ;)
Calendarul concursurilor din anul acesta a fost mult prea aglomerat , mai ales in luna august , si atunci a trebuit sa aleg pe care sa le "tai" din program .
Cu aceeasi stima ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 125 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Următorul

Ora este UTC [ DST ]