Apropo de vanzatori va expun "studiului " caracterul unuia dintre ei :
mesaj privat primit : Subiectul mesajului: Mesagerie
Expeditor: danelis98
Dată expediere: Mie Aug 22, 2012 6:29 pm
Destinatar: adi suciu
Daca nu va suparati am si eu o intrebare : care este cauza faptului ca un mesaj timis de mine in dimineata acestei zile nu a ajuns nici pana la ora asta la destinatar ? V-as ruga sa urgentati transmiterea mesajelor , nu de alta , dar se apropie Craciunul si, pana va hotarati voi , MODERATORII , sa le afisati s-ar putea sa nu mai fie de actualitate ! ASTEPT CU INTERES RASPUNS ! SAU NU ?
raspunsul meu la mesaj :Subiectul mesajului: Re: Mesagerie
Expeditor: adi suciu
Dată expediere: Mie Aug 22, 2012 7:37 pm
Destinatar: danelis98
NOI MODERATORII nu putem influenta , SUB NICI O FORMA , transmiterea si , respectiv , receptionarea mesajelor de orice tip , fie ele private sau publice . Nu avem acces la mesageria privata a NIMANUI , deci nu putem "urgenta" transmiterea acestora .
Singura ipoteza viabila este ca , casuta de mesaje private a corespondentului d-voastra este PLINA si mesajele care urmeaza sa le primeasca se transforma in "mesaje in asteptare" pana se va face loc in mesagerie pentru a fii receptionate .
Pe langa ca va ACCEPTAM aici , ca-n targ la taraba cu produse de vanzare , si folositi acest forum EXCLUSIV pentru COMERT ati putea avea un ton mai moderat si mai putina ironie , sau daca nu o sa va cautati alta piata .
Aici nu e obor , sa va fie clar treaba asta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am si primit raspuns urgent pe care va las pe voi sa-l analizati :Subiectul mesajului: Re: Mesagerie
Expeditor: danelis98
Dată expediere: Mie Aug 22, 2012 8:01 pm
Destinatar: adi suciu
Acum sa asculti tu bine baietica! Daca nu indeplinesc conditiile te rog sa ma suspenzi , dar daca le indeplinesc , gandeste-te bine BAIETICA!
Imi cunosc foarte bine dreapturile si nu am sa las pe nimeni sa-si bata joc de mine.Ti-am adresat o intrebare pertinenta si tu stii foarte bine ca am dreptate :azi dimineata am raspuns unui mesaj primit ieri , am raspuns mesajului , am primit alt mesaj , la care iar am raspuns ,( asta in rastimp de 30 -50 minute ) si tu ,NESIMTITULE IMI DAI MIE LECTII DE MORALITATE IN LOC SA-TI FACI TREABA DE MODERATOR!!
INDRAZNESTE NESIMTITULE SI SUSPENDA-MA ! ALTFEL ITI SUGEREZ SA TE OCUPI DE CEEA CE ASTEAPTA LUMEA DE LA TINE : SA-TI FACI DE MODERATOR !!! SI INCA CEVA : VREAU SI EU SA STIU CUM TE CHEAMA , PE BUNE , SI ADRESA TA, SAU SUNT SECRETE INFORMATIILE ASTEA ?
personajul este BANAT IREVOCABIL de pe acest forum
ma gandesc tot mai mult sa INCHIDEM definitiv sectiunea cu anunturi , s-a transformat in piata publica
sa inteleg ca voi inca nu stiti cum ma cheama ??????