Felicitari campionilor, felicitari, in mod special, Lugojului pentru exceptionalul loc obtinut!
O sa fac un reportaj la intoarcerea din concediu, totodata si statisticile concursului, inclusiv CPS-ul final.
Prima mea parere este ca fost o grila neuniforma - au fost pozitii cu predominant standuri bune si pozitii cu predominant standuri proaste, insa nimeni nu putea sa prevada evolutia pistei pe cele 3 manse. Cert este ca au fost standuri in care pestele refuza sa intre si unde capturile au fost fortuite; Consider ca alegerea unei grile de concurs a fost neinspirata. O sa vedem mai multe dupa ce fac analiza clasamentului.
A doua mea parere este ca Tubertini s-a adaptat perfect noilor conditii de pescuit si a castigat meritat in cele 3 manse.
Iar faptul ca Lugojul a iesit pe 2, arata ca au avut succes cei care s-au comportat ca o echipa si ca sansele de reusita cresc cand lotul este unit si respecta o strategie/tactica bine aleasa - fara individualitati.
In ceea ce priveste echipa mea, felicitari coechipierilor mei, Tino, Brola, Puk, Edi, Gigi si MH. Tino cu un pic de noroc la tragere in mansa 3 putea fi campionul la individual. Am avut nada buna, strategie buna, din vina noastra ne-au lipsit ceva momeli si unii din noi am avut si rateuri/accidente
. La anul o sa fim mai sus chiar daca va fi pescuit la platica!
Multumim sponsorilor si celor care ne-au ajutat cu diverse informatii.