Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 09:43

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 591 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 60  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA PE ECHIPE 2012 DORIPESCO - BRASOV
MesajScris: 03 Sep 2012, 13:06 
Neconectat

Mai bine nu intram in amanunte! ;) E mai bine!

Sus

MesajScris: 03 Sep 2012, 13:09 
Neconectat

putem oricand intra in amanunte, regulamentar sau moral! ;)

Sus

MesajScris: 03 Sep 2012, 13:15 
Neconectat

moral :lol: :lol: :lol: :lol: mortal :D

Sus

MesajScris: 03 Sep 2012, 13:21 
Neconectat

Pai la o discutie mica mortala si morala nu cred ca e in spiritul rubezienei sa dai cu ea ca si cu maciu, cu lansari peste cap cu toata rubeziana, cu waglere de 16 grame, asa cum sa intamplat la Megidia. Mateoli si-ar fi facut cruce cu doua maini daca vedea asa ceva.

Ultima oară modificat de nutzu_z pe 03 Sep 2012, 13:30, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 03 Sep 2012, 13:25 
Neconectat

Dupa 10 zile petrecute la Doripesco, in care am pescuit sa ne ajunga pina la primavara, dupa o pregatire despre care nu stiam nimic si care pentru noi era ceva nou, am reusit sa inchegam o echipa de 6 oameni care au venit la Doripesco uniti si hotariti sincer sa cistige aceasta finala.
Nu pot sa ma pronunt referitor la organizare si celelalte detalii deorece nu am mai participat ca sa am termen de comparatie, dar in ceea ce ma priveste a fost ok, mai putin lipsa de mediatizare pe TV.
Rezultatul final a fost unul surprinzator si pentru noi, avind in vedere ca simbata eram pe 5. Poate si din cauza asta, simbata seara la sedinta echipei am hotarit ca duminica vom face tot ce ne sta in putinta sa rasturnam podiumul, stiam fiecare ca putem.
Vreau sa multumesc in primul rind colegilor de echipa pentru indirjirea cu care au luptat pentru fiecare punct, pentru spiritul de echipa, si nu in ultimul rind lui Eugen, care are un fler de manager, foarte meticulos si bine pus la punct, care ne-a ajutat in stabilirea tacticilor pentru urmatoarea mansa si a altor detalii de concurs.
Multumim sponzorilor din Lugoj, care ne-au ajutat sa facem ca aceasta performanta sa devina realitate si ne bucuram ca au crezut in noi si in puterea noastra.

Felicitari TUBERTINI! Ati pescuit super. Felicitari tuturor participantilor pentru locurile obtinute si pentru spiritul de competitie de care ati data dovada.
Va multumim pentru felicitari si vreau sa va spun ca pentru noi acesta finala va fi una care nu o vom uita niciodata!!!!!!

FELICITARI TUTUROR!!!!!

Sus

MesajScris: 03 Sep 2012, 13:26 
Neconectat

Si o mica ciatie din Fips ca sa linistim apele:

Only manual baiting or baiting using a catapult manipulated with both hands or baiting with a “cup” applied to a “roubaisienne” are allowed. The ground bait must be prepared and thrown into the water without any object used to contain it (socks, feeder socks, anti-pollution containers, etc.). It is important to observe the maximum allowed length of the rods to use the “cup” and also to probe the depth. When ground bait is thrown using the “cup”, only one rod shall be permitted above the water surface (the contemporary use of a second rod for this type of baiting is prohibited). The “cup”, permanently fixed on the tip of the fishing rod or rod-holder is allowed always in compliance with precedent.

...si mare atentie. Regulamentul Fips Cips este un regulament aplicat doar in intalnirile dintre natiuni. Nici o tara nu e obligata sa il respecte in intregime, tocmai din cauza acelui cuvant "concearning". Multi vad, putini pricep dar toti ii dau cu regulamentele in schimb interpretarea lasa de dorit. Adica exact cum scrie in site-ul Fips:

OFFICIAL F.I.P.S.e.d. RULES CONCERNING INTERNATIONAL “FOR NATIONS” COMPETITIONS

Ultima oară modificat de nutzu_z pe 03 Sep 2012, 22:50, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 03 Sep 2012, 13:30 
Felicitari ! Dragos Popa-Tibi Rancu-Nutu Savinel-Toni-Bogdan Constantinescu pt. punctajul obtinut si pentru faptul ca ati abordat concursul cu seriozitate .Nu mai trebuie sa spun ca strategia folosita de voi a dovedit ca sunte-ti niste pescari foarte buni cu multe rezultate bune in decursul timpului ...
Din pacate oficial nu exista nici o Echipa Tubertini ,Trabucco, etc ci doar echipe ale AJVPS-URILOR respective ....Majoritatea echipelor noaste nu se pot indentifica ,cu firmele pe care le reprezinta datorita echipamentului ,,colorat'' care de multe ori mai mult dauneaza firmei respective decat ii face reclama si asta nu pentru ca firma respectiva nu ar avea echipament dorit de concurenti ...de exemplu in Italia sunt concurenti care de ani de zile s-au contopit cu firma respectiva si au obtinut rezultate
notabile doar cu echipamentul firmelor pe care le reprezinta ...dar acolo este vorba de fidelitate .....iar pe unul de la Trabucco sau Tubertini nu o sa-l vedem niciodata sa aiba in echipament alte accesorii..Este greu sa-ti faci echipamentul complet si ai nevoie de timp si bani , dar daca vrei cu adevarat poti .

Sus

MesajScris: 03 Sep 2012, 13:36 
Neconectat

buna ziua tuturor,vreau sa multumesc si sa ridic in slavi colegii mei de echipa si in special omul meu din spate Bogdan Constantinescu ca eu... stiti si voi mai greu cu crapii :) multumim doamnei ELENA pentru sponsorizare , felicitari tuturor echipelor participante aceasta pista care mi-a creat adrenalina maxima nu o mai vreau sincer dar sunt convins ca multe echipe sau format pentru aceasta locatie ,Lupei si Micutu sunteti foarte buni la crap,pe restul din echipa voastra nu i-am vazut in amanunt dar pe voi da,

FELICITARI REGELUI INCORONAT DRAGOS POPA,UN REZULTAT SUPER BUN IN ACEST AN,DOAMNE AJUTA SI SA AUZIM DE BINE

Sus

MesajScris: 03 Sep 2012, 13:44 
mii de scuze !! am uitat sa-l amintesc si pe Adrian Petrisor ...inca odata scuze ...
felicitari ADI !!

Sus

MesajScris: 03 Sep 2012, 13:46 
Neconectat

felicitari castigatorilor
felicit si colegii mei de echipa pe aceasta cale care sau descurcat destul de binme si pe standuri nasoale si nu in ultimul rand vreau sa ii multumesc lui pandy pt plute, cu care am reusit sa fac locuri bune in sector ;)
si mai vreau sa felicit toti participantii care au venit la aceasta finala zic eu destul de grea

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 591 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 60  Următorul

Ora este UTC [ DST ]