Incep prin a multumi ECHIPEI Tubertini, care a avut incredere in mine
atunci cand gasesti solutia cat mai apropiata de adevar,pescuitul nu mai pare atat de complicat,rabdare si mobilitate in gandire sa ai si restul vine de la sine
grilele au fost bine alcatuite(echilibrate valoric),daca erau si cu tragere la sorti aleatorie, in mansa doi si trei,era si mai bine
dupa parerea mea, secretul a constat in a convinge sa-ti traga in 4 ore 10-15 crapi si de aici Dumnezeu cu mila Lui,cine a reusit sa aiba cele mai putine ratari, a castigat sectorul(nu e cazul lui Petrisor,Dumezeu i-a dat in fiecare mansa,dar nu i-a bagat si in juvelnic)....Rancu a avut ghinion mansa 2 cu o craca ascunsa la 5 metrii de mal ,in care a parcat doi brontozauri....la polul opus Popa in ultima mansa de exemplu nu a ratat nici unul din 12,au fost sectoare unde pentru un crap sau pierdut(sau castigat)intre 5 si 10 puncte,care au contat enorm in clasamentul final(PENTRU UN PESTE,PELICANII MICI ERAU PE PODIUM)
noi am reusit sa fim constanti si am pus in ficare zi cateva puncte in fata urmatorilor clasati
un gust amar ,mi-a lasat atitudinea unora ...........care au considerat ca am furat prima masa,dar nu au avut curaj sa puna banii la mijloc pentru o contestatie oficiala,in schimb au facut o atmosfera de tot ca...ca,pe pista,nici macar nu au avut bunul simt sa-si ceara scuze pentru tot ce au facut
alt minus ar fi festivitatea de premiere
a fost umilitoare
mai bine de jumatate din participanti stateau bine merci,la papica si racoritoare la restaurant,iar maimutoii au asteptat trei ore in soare si intre ciulini sa vina MARIA SA organizatorii sa le atarne medaliile de gat
de ce nu s-a putut face (ca de obicei) in fata restaurantului nu am inteles....unii ziceau ca e o nunta....NU A FOST
ar mai fi cate ceva de spus,dar nu are rost
termin in a multumi celor care au organizat aceasta finala(a fos prima finala organizata de ei,si-au dat tot interesul,dar lipsa de experienta???....data viitoare sunt sigur ca va fi mai bine)
multumesc echipei de pelicani mici si domnului Poiana in special si lui Onita(stiu ei de ce).....gainile bata-le jarul de la gratar
multumesc familiei Malutan,care ne-a ajutat la cele mai nepotrivite ore...MULTUMESC
multumesc Vlad Grosu,fara tine nu facea Nutzu atat de putine puncte
multumesc celor care ne-au tinut pumnii si au avut incredere in noi
MULTUMESC doamnei Elena si domnului Mauro....pe care multi i-au luat in derizoriu dar au fost alaturi de noi sufleteste si cu prezenta si putin material(cate echipe prezente la aceasta finala au avut langa ei sprijin fizic si moral de la brand-urile pe care le-au reprezentat?)...poate nu conteaza.....dar va spun eu conteaza ENORM pentru MORAL
MULTUMESC ECHIPEI TUBERTINI !