Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 05:33

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 591 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 60  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA PE ECHIPE 2012 DORIPESCO - BRASOV
MesajScris: 05 Sep 2012, 21:07 
Neconectat

Pacat ca nu s-a premiat captura concursului:

Imagine

Sus

MesajScris: 06 Sep 2012, 06:27 
Neconectat

O "eliberato" macar...sa se bucure si altii de o asa captura :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 06 Sep 2012, 08:46 
Neconectat

Citat:
O "eliberato" macar...sa se bucure si altii de o asa captura :twisted: :twisted: :twisted:

:lol: Buna asta :!: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Sep 2012, 16:04 
Neconectat

Abea acum am ajuns si eu acasa dupa finala pe echipe si un sejur pe litoral. Felicit si eu echipa Mermelitilor cunoscuta ca si Tubertini Team pentru performanta lor. Au gandit-o si au exersat-o suficient cat sa le iasa bine.
Felicitari sie chipei Lugojului care in ultimele doua zile au venit din spate precum trenul. Rezultat deplin meritat.
Felicit si echipa Energo pentru parcursul lor. Se pare ca sunteti lipiti de podium.

Felicitari Neumarkt si organizatorilor pentru ca ne-au tinut aproape doua ore pe malul apei, in soare..;)

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 08 Sep 2012, 16:19 
Neconectat
Moderator global

Poate ar fi trebuit sa citesti programul ;)

Sus

MesajScris: 09 Sep 2012, 08:23 
Neconectat

Poate nu trebuia sa stam doua ore pana unii s-au barbierit si s-au facut frumosi...mai ales ca rezultatele se stiau dupa cateva minute de la finalul cantaririi.. :lol: :lol: :lol:

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 09 Sep 2012, 10:16 
Neconectat
Moderator global

Daca tie iti place sa stai nespalat e alta problema ;) :(

Sus

MesajScris: 10 Sep 2012, 02:13 
Neconectat

altii mai zelosi s.au spalat la finalul concursului!! in apa Ruxandrei!!!! bv lor...

Sus

MesajScris: 12 Sep 2012, 17:42 
Neconectat

Deci, am fost plecat insa am revenit ... :)) Ca atare, deja lucrez la statisticile finalei si la articole, inclusiv CPS, plus multe altele.

Ceea ce insa nu mai suporta amanare este prezentarea unui caz de ignoranta si/sau rea vointa, din mansa III a finalei pe echipe.

In mansa III, Gigi Crainic are un dril cu un crap, timp in care agata linia vecinului de stand. Prin intelegere cu vecinul de stand si arbitrul prezent, Gigi baga pestele in juvelnic. Mai tarziu, la reclamatiile lui Nutzu si Bodocan (cf. Gigi Crainic), dupa urmatorul peste, arbitrul intra in stand in timpul mansei si elibereaza cel mai mare crap din juvelnic, atentie, in timpul mansei.

Domnilor, regulamentul FIPS Cips, specifica acest caz detaliat si mentioneaza ca daca pestele "problema" a fost introdus in juvelnic, la cantarire, cel mai mare crap este cantarit separat, urmand ca Juriul sa decida asupra validitatii acestuia. Nota Bene, este interzisa scoaterea juvelnicului si tulburarea standului in timpul mansei, dintr-un motiv de bun simt, usor de inteles - tulburarea vadului.
Apoi, in cazul nevaliditatii pestelui, se acorda cartonas galben (avertisment) concurentului

Dupa cum Nutzu, si iti dau dreptate cu cupitele, nu a fost ok ca cineva sa te deranjeze cu reclamatiile in timpul pescuitului, la fel nimeni nu avea nici un drept sa solicite scoaterea juvelnicului lui Gigi din apa in timpul mansei, conform regulamentului.

Daca relatarea este incorecta, va rog sa specificati.

Iar despre arbitru, nu are sens. Am auzit aberatii de la ei si eu, mai exact de la unul care imi solicita sa imi mut bagajeria cu accesoriile si husele cu rezervele langa masina, sa nu ramana in stand ... En fin, cine l-a bagat in seama ...

Sus

MesajScris: 12 Sep 2012, 19:35 
Neconectat

nu vreu sa dau loc la discutii pe aceasta tema deoarece nu cred ca e cazul . realitatea e insa alta si as dori sa o lamuresc pentru a nu ramane in aer.... a fost primul peste prins deci singurul din juvelnic, desi i s-a atras atentia de catre Tudor sa il elibereze, Gigi l-a bagat in juvelnic.Abia l-a venirea d-nlui Poiana ( timp estimat 2 minute) s-a trecut la eliberarea singurului peste din juvelnic. Eu atat am avut de spus pe aceasta tema. O seara buna

Si apropo de corectitudine: la sedinta tehnica s-a discutat aceasta problema foarte clar, stabilindu-se la fel de clar.... agata.... se elibereaza in secunda imediat urmatoare. De ce oare trebuia introdus in juvelnic...???

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 591 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 60  Următorul

Ora este UTC [ DST ]