[quote="glukas"]Tica, convinge-i, te rog, pe cei din Irlanda si Anglia sa treaca la obleti ...
Daca pe englezi nu trbuie sa-i conving eu...ca stiu ei mai bine ce fac
....pe Irlandezi n-am ce-i convinge!!!! imagineazati tu ca te-ai fi nascut intr-o Romania in care, in ultima 100 milioane ani, nu au existat OBLETI !!!! Unde te-ai fi antrenat sa devi un bun obletar...in acvariu
Nu mai pun ca nu au nici...clean,scobar,morunas,caras,mreana,vaduvita,avat,salau,somn,crap(in naturale, nu carpodroame,care sunt 4 la numar in toata tara
)Si cu toate astea dea lungul istoriei si-au tras un Campion Mondial, doi vice-campioni,un loc 4 mondial natiuni si mai multe clasificari decente in primele 10 natiuni.Pur si simplu pe pistele pe care li se potrivesc sau le citesc bine obtin maximul ce pot din ele
Daca vrei o alta tara pe care s-o admiri...iti recomand Slovakia, campiooana mondiala in Olanda 2009!!!,din ce am vazut acolo nu au avut nici o treaba cu platicile din mijlocul canalului Laa Vart:din contra, unul croseta babuscute din mal, 2m, chiar de langa Alain Scothorne, de nu pricepeau englezii ce se intampla
In 2010 Merida, ma batut in sector un Slovak, retine de pe capat de stand!!! cu 8 ,000 kg(eu pe 5 cu 7,900)numai din oblete!!!!In conditiile in care celalalt capat de sector,Luxemburghezul,a iesit campion mondial la individual, numai cu crap!!!
Le-am urmarit rezultatele si in Italia...si m-am convins ca ei pescuiesc numai la peste mic....pur si simplu asteapta pista, pe care li se potriveste stilul
Anul asta, daca vrei, i putem urmarii amandoi
....pe pariu ca termina "decent"