Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 22:54

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 173 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: echipa Tubertini
MesajScris: 18 Sep 2012, 17:05 
Neconectat

:?:

Sus

MesajScris: 19 Sep 2012, 10:57 
Neconectat

Si asa cum mi-am propus, sa ne mai aducem aminte de comenturile vechi. Nu de alta dar asa de dulci sunt citatele astea!
Apropo, postul e din prietenie, nu din rautate. Nu de alta dar poate se mai tureaza vre-unul peaici!

adi suciu scrie:
...si tu crezi ca se compara cheltuielile de la un concurs cu "intretinerea" unei echipe ??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ...poate daca nu face Grasu "necesaru" :lol: :lol: :lol: :lol: acolo cheltuielile au mai fost intretinute in parte si de taxa de participare ;) ;) ;)
depinde ce va doriti ca daca vreti sa aveti un nume , un tricou si o sapca .....da :lol: :lol: :lol: :lol: dar mai mult nici macar voi nu credeti ca va fii :lol: :lol: :lol: :lol:
si nada ????? :o :o :o :o :o o sa folositi tubertinii sau VDE????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...... Rancu si Grasu fara Sensas ii ca Mesi fara minge :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: daca e sa citam o vorba din popor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

In sfirsit e problema voastra si eu va doresc numai bafta si succesuri !!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......mercenarii pescuitului romanesc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....trabucco :arrow: sensas :arrow: energo :arrow: tubertinii .......ce mai urmeaza ??? :o :o :o :o :o ...maver , baracuda ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

adi suciu scrie:
Echipa Tubertinii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

....si daca va fii sponsorizata de "Doamna cu microbusu`" , dupa prima comanda de produse facuta de Petrisor , pentru echipa , dupa urmatoarea finala pe echipe , va devenii "Doamna cu bicicleta" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....... ca asta , pe linga ca-i comanda tot ce are in microbus , ....ii ia si microbusu` :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...ma cracanez de ris :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .... voi credeti ca o "reprezentanta" de genul "ce-i pe mine si-n dulap ...cind ma imbrac, zice lumea ca ma mut " adica "ce-i in microbus ii si-n depozit " :lol: :lol: :lol: poate sa sustina o echipa de stationar , si Grasu sa faca "necesaru" de produse :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....... nu mai pot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...ma ingras si mai tare ...de ris :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Grasuleeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....... nu nenorocii femeia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

poate daca-l convingeti pe Ambrus Tibor , mai va dau o sansa ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

sefuuuuu ...mai ai un loc pe acolo :? :? :? :? :? :?...cel mai bun om din spate ;) ;) ;) ;) ;) ;) ..intreaba-l numa` pe Raison Wily , ii spun sa-mi faca o scrisoare de recomandare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ca doar amandoi am concurat anul asta la finala pe echipe la titlul de "cel mai bun postas" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

truia scrie:
M-am cacat pe mine de ras!!!!... oricare ar fi adevarul ( daca se infiinteaza sau nu!) felicit autorul topicului si-l propun pentru nominalizare la " cea mai tare gluma a anului 2011"!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Petrisoare, nu fi ambiguu!!! te bagi sau nu?...ce ne tot lasi sa facem speculatii in necunostinta de cauza!!!...

Tradare??!!!...de acord! ..dar sa stim si noi!!
:lol: :lol: :lol:

alintudose scrie:
Poti crede. ;)

...nu este invidie , dar ma gandesc acum cam cata viata va avea acea echipa , in configuratia pe care o stim. Caci sunt toti oameni de echipa , unu' si unu' ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
In rest , mai stati pe langa foc , a venit iarna... frig... pestii p..a pe la mine...
Oricum , Petrisor , MULTA BAFTA CU NOUA TA ECHIPA !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

adi suciu scrie:
ticairlandezu scrie:
Meere-ti mah, ca mie nu m-i frica ca, Tuony nu prinde crapi!!! :o :o :o ...mie m-i frica.... ca voi nu prindeti babusti!!!! :o :o :o ...chiar daca aveti un expert in echipa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Hi,hi,hi,hi,gi gi.hohoho :lol: :lol: :lol: :lol:

ii lasam pe ei sa prinda babustile de pe Doripesco :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

adi suciu scrie:
Si daca e vremea urarilor .....
Va doresc multa bafta si succesuri , sa prindeti muuuulti pesti si mari :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) ...sa aveti noroc la pescuit , sa trageti numai capete de sector :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......sa mai zic ???? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Hai ...va asteptam pe pista ;) ;) ;) ;) :D :D :D :D

Toni apuca-te de prins crapi ...ca o sa ai nevoie :lol: :lol: :lol: :lol:

adi suciu scrie:
Nu are NIMENI si NIMIC impotriva sa se infiinteze , nu una ci zece , echipe , sa fie cit mai multe ...si eu cel putin nu vroiam decit sa sugerez ( cei drept cam ironic :lol: :lol: :lol: :lol: ) , sau luati-o ca o simpla parere personala , ca aceasta "reprezentanta" Tubertinii din Romania nu are puterea finaciara sa sustina o echipa de stationar .
Sa dea Dumnezeu sa ma insel , dar nu cred :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .....mai ales cunoscind "pretentiile" posibililor componenti .
Imi cer scuze fata de "Doamna cu microbusul" daca aj jicnit-o , dar nu am facut decit sa spun un adevar pentru ca toata "reprezentanta" se reduce la acel microbus .
Nici unul nu recunoaste-ti ca vreti sa faceti parte din aceasta echipa , dar dintr-o data sinte-ti aprigi sustinatori ai ei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oare de ce :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: si mai mult ...v-ati indragostit dintr-o data de Petrisor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Si mai pot sa pun un pariu , aici .....NU O SA FUNCTIONEZE DOI ANI CONSECUTIVI IN ACEEASI FORMULA - COMPONENTA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

alintudose scrie:
Sa traiti sanatosi , cu noroc si bucurie. Si sa ne aplaudati la toamna ! :lol:

Sus

MesajScris: 19 Sep 2012, 11:01 
Neconectat

Si cireasa de pe tort, comentul lui Petrisor, replica la Tudose!!! Petrisor asta parca e oracolul de la Micalaca! :lol: :lol: :lol: :lol:

adi petrisor scrie:
suficient de puternica sa va zboare de pe podium ;)

ps-daca ar fi adevarat si eu as fi capitan chiar ati zbura de pe podium.... :roll:

Sus

MesajScris: 19 Sep 2012, 11:49 
Neconectat

:lol: :lol: :lol:

Toate citatele cu Adi Petrisor :lol: :lol: :lol: ,chiar sunt vedeta,...pacat ca pentru 2 platici nu am iesit campion national individual la feeder si aveam 3 titluri de campion national intr-un an..poate la anul... :)

dar Tudose cum pune medaliile la gat un adevarat maestru...va dati seama ca mi-ar fi pus dinamita la gat daca putea nu medelii :lol: :lol: nu Todorut?..hai nu fi suparat ca stii ca te iubesc.

Sus

MesajScris: 24 Sep 2012, 19:23 
Neconectat

adi petrisor scrie:
...... si aveam 3 titluri de campion national intr-un an..

pai da!!!.... erai si tu un fel de Michael Phelps al feeder-ului!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Da daca fac astia 5 campionate nationale intr-un an poate ai sanse sa ti se indeplineasca!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Sep 2012, 20:02 
Neconectat

Inscriete la fete Petrisor acolo mai ai sanse! :lol:

Sus

MesajScris: 25 Sep 2012, 15:08 
Neconectat
Moderator global

Sa va aduc si eu un pic aminte cum ati aplaudat tot anul de vii s-au crapat palmele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ce usor ati uitat ...Nutzu-le mi se cam rupe gatul in clasamente pana te gasesc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fişiere ataşate:
clasament TRABUCCO-page-001.jpg
clasament TRABUCCO-page-001.jpg [ 132.12 KiB | Vizualizat de 6212 ori ]
maver 2012.jpg
maver 2012.jpg [ 378.06 KiB | Vizualizat de 6212 ori ]
apullum.png
apullum.png [ 66.4 KiB | Vizualizat de 6212 ori ]

http://pescuitstationar.blogspot.com/
Sus

MesajScris: 25 Sep 2012, 18:13 
Neconectat

Nu le încurca. Discutăm de echipe, nu de individual. La individual e altă poveste cu alte palmaresuri! Voiam să punctez doar faptul că sa făcut bășcălie de echipa asta doar de dragul de a face conversație... 8-)

Sus

MesajScris: 26 Sep 2012, 06:52 
Neconectat

truia scrie:
adi petrisor scrie:
...... si aveam 3 titluri de campion national intr-un an..

pai da!!!.... erai si tu un fel de Michael Phelps al feeder-ului!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Da daca fac astia 5 campionate nationale intr-un an poate ai sanse sa ti se indeplineasca!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

haloo sefu ori nu ai inteles ori esti rautacios..am fost la 2 platici de acest lucru deci.... ;)

Sus

MesajScris: 26 Sep 2012, 06:56 
Neconectat

adi suciu scrie:
Sa va aduc si eu un pic aminte cum ati aplaudat tot anul de vii s-au crapat palmele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ce usor ati uitat ...Nutzu-le mi se cam rupe gatul in clasamente pana te gasesc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cred ca toata lumea va apreciat la acel moment si va felicitat...dar in Italia de aceasta data noi ne dam cu gondolelele.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 173 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Următorul

Ora este UTC [ DST ]