Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 22:09

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Proiect Campionatul National de Pescuit Stationar
MesajScris: 27 Ian 2010, 16:33 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mult te-ai gandit???????

Sus

MesajScris: 27 Ian 2010, 20:04 
Neconectat
Moderator global

E blonda si-i vin repede ideile! :lol:
Bine ai venit pe-aici , fetita! :lol:

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 00:12 
Neconectat

Va salut !

Felicitari pentru modul de abordare a unei probleme vechi.......

Din cate vad exista 2 tabere cu cel putin 4 puncte de negociere aici. Interesant pana acum, nimic de zis.....
Ce se observa din fineturi si nu e concluzionat ( dureros intr-o tara democrata ) este tabara comunista vs tabara democrata...

Vai, dar de ce sa schimbam???? Nu e bine asa?? Vai vai vai....

Pe sleau domnilor : INTERESE.

Finala A, Finala B, sperante, intr-un cuvant pescari!

Da, e bine sa schimbam, pentru ca suntem inapoiati in acest segment din toate punctele de vedere.
Privind blazoanele celor care au scris am reusit sa delimitez doua tabere, si asta nu e in regula.
Priveam pe crapmania pe Selaru care dadea din top dude comuniste una dupa alta.....
Despre ce vorbim????

Imi expun si eu punctul de vedere :

1. 6 etape - corect
2. 4 punctabile -de acord
3. Carpodroame ? Da, macar o etapa sa fie "forta" . Sau o torpila de 2 kg e mult mai usor de controlat si eu nu stiu?!
4. Obletii sunt tot pesti, lasati 2 manse punctabile
5. Mimin o etapa pe apa curgatoare ( sa nu dea cu virgula pe afara si sa ne facem de 2 lei...)

Am scris cele de mai sus pentru ca trebuie subliniat un lucru:

CAMPIONATUL INTERN ESTE MENIT SA ALEAGA UN LOT CARE SA POATA REPREZENTA DECENT ROMANIA AFARA!

Lasa spatiu concurentului pe malul apei sa se poata orienta la fata locului ce peste va aborda. Sau la CM nu am zis bodaproste pentru 2 obleti si eu nu stiu?!

Ce inseamna Finala A vs Campionat Privat?
Oare teama si nesiguranta ori frustrare?

Cele 6 etape pot fi lejer :
2 pe acumulari
2 pe iazuri
2 pe ape curgatoare

Locatia : daca stau sa ma gandesc repopulari a mai facut AGVPS-ul doar SCRIPTIC de cativa ani incoace ( traiasca pelicanii care sar cu banu' si ei ii baga in vanat)
Normal ca mergi pe balti private
Doripesco are SIDA cumva? Nu e balta ? Nu are peste?
Aaaaaa, are crap mult si "da cu virgula" la unii......
Varsolt cea mai tare pista din tara ....... cred ca e bine sa fim mai rezervati. Daca stau si ma gandesc, barajul ala e o ruleta ruseasca nu pista de concurs. Daca spui grad ridicat de dificultate sunt de acord. E altceva.

Concluzie :

Suntem in aceeasi oala si e bine sa gandim la fel, dar nu in regim comunist ( sa ne fie noua bine) ci in regim proactiv( sa aducem tinerii catre noi )

Bice inainte domnilor ! Nu va opriti !

Adica Spining are liga, mai nou Crap are liga, noi avem raca si raie......

TREZIREA!

Un pescar

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 00:53 
Neconectat

Radu scrie:
Va salut !

Felicitari pentru modul de abordare a unei probleme vechi.......

Varsolt cea mai tare pista din tara ....... cred ca e bine sa fim mai rezervati. Daca stau si ma gandesc, barajul ala e o ruleta ruseasca nu pista de concurs. Daca spui grad ridicat de dificultate sunt de acord. E altceva.

Concluzie :

Suntem in aceeasi oala si e bine sa gandim la fel, dar nu in regim comunist ( sa ne fie noua bine) ci in regim proactiv( sa aducem tinerii catre noi )

TREZIREA!

Un pescar

Corect Radu :idea:

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 07:54 
Neconectat

radu , daca vrem un campionat intern in urma caruia sa se califice oameni pt mondiale , iar din pistele propuse doar una seamana cu iadul de afara iar restul de 5 sunt carpodroame sau alte iazuri populate arificial ...scuze...sunt divizionari care cunosc toate firele de iarba de pe cornesti, apullum cu nu stiu ce balta , doripesco si varsolt . cu ce le foloseste cand vor pescui pe locatii asemanatoare celor unde s-au tinut mondialele in ultimii ani. sunt de acord ca se duc pe banii lor si e jenant si neavenit sa le ceara cineva socoteala pt orice rezultat dar de ce sa strice placerea unor oameni care vor sa participe la unu -doua concursuri , doar pt pacerea de a participa si de a se vedea cu prietenii , fara ganduri de mondiale.
lasati campionatul asa , schilodit de rubele rupte de vant sau pescuit viteza in match la babusca doar cat degetul ...iar pt mondiale organizati cate cupe vreti si cereti acceptul agvps sa numiti lotul de mondiale dupa ce criterii doriti . daca nu implica nici o cheltuiala din partea agvps nu cred sa nu fie de acord.

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 09:14 
Neconectat

Concluzie :

Bice inainte domnilor ! Nu va opriti !

Adica Spining are liga, mai nou Crap are liga, noi avem raca si raie......

TREZIREA!

Un pescar

Inca unul care intelege gresit democratia...sa sti ca pe forumul asta nu cred ca mai este cineva comunist...si ar fi bine sa te prezinti cu numele intreg ca sa stim cu cine vb......deci ....din nou de la capat....ca sa inteleaga si d-nul....cum vrei sa faci un clasament in care concureaza pescari care nu vor fi bagati in clasament....si dupa aia stam de vb si despre democratie...daca nu exista un regulament explicit se va ajunge la anarhie(democratia prost inteleasa)....vino cu niste solutii...nu cu exemple ca 4 concursuri din 6.....ca asta ii veche...si am fost printre primii(daca nu primul)care am imbratisat-o....dar mi-am dat seama ca in varianta normala nu are cum sa fie pusa in aplicare....citeste atent toata tema de la capat si dupa aia punete si scrie

P.S. Sa nu uiti sa te prezinti...ca altcumva propunerile tale nu prea conteaza.

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 11:41 
Neconectat

Nitu V scrie:
radu , daca vrem un campionat intern in urma caruia sa se califice oameni pt mondiale , iar din pistele propuse doar una seamana cu iadul de afara iar restul de 5 sunt carpodroame sau alte iazuri populate arificial ...scuze...sunt divizionari care cunosc toate firele de iarba de pe cornesti, apullum cu nu stiu ce balta , doripesco si varsolt . cu ce le foloseste cand vor pescui pe locatii asemanatoare celor unde s-au tinut mondialele in ultimii ani. sunt de acord ca se duc pe banii lor si e jenant si neavenit sa le ceara cineva socoteala pt orice rezultat dar de ce sa strice placerea unor oameni care vor sa participe la unu -doua concursuri , doar pt pacerea de a participa si de a se vedea cu prietenii , fara ganduri de mondiale.
lasati campionatul asa , schilodit de rubele rupte de vant sau pescuit viteza in match la babusca doar cat degetul ...iar pt mondiale organizati cate cupe vreti si cereti acceptul agvps sa numiti lotul de mondiale dupa ce criterii doriti . daca nu implica nici o cheltuiala din partea agvps nu cred sa nu fie de acord.

Perfect de acord. E clar ca nu sunt fonduri si acest lucru este mai mult decat delicat. Acest salt reorganizatoric este indraznet si bine justificat. Reprezinta bazele evolutiei unui regim competitional corect si financiar sustinut. Daca se va ajunge la un numitor comun, atunci cu siguranta vom reusi devierea unor cupe din privat de pe iazurile populate, pe locatii unde regasim grad de dificultate asemanator cu ce este afara. Nu cred ca de ex Cupa Sensas, nu s-ar putea tine pe o portiune de Mures sau de Dunare sau Olt sau Jiu. Daca ei vor merge cu un proiect de etapa bine creionat la AGVPS in care sa demonstreze sustinerea financiara a acelei competitii, nu cred ca nu vor fi de acord.In baza acestui lucru pot propune sistemul de selectie pentru lotul national. Apoi Trabucco, Olympus, etc. Le putem solicita un reprezentant pentru transparenta celor de la AGVPS, iar lucrurile vor sta altfel.
Daca mergem pe principiul "copilului langa soba unde este bulgarele de sare", atunci ramanem in cretacic....
Sunt convins ca pescarii vor merge la o etapa pe Dunare cu mare placere.
Important este ca jucatorii principali din piata romaneasca sa inteleaga si sa ofere sprijin.
Ca sa fiu mai explicit aici e vorba nu de a uni pescarii intre ei, ci de a uni pescarii cu organizatorii din privat ( trabucco, sensas, olympus,si cine mai vine).
Aceasta este "democratia" la care fac referire si a fost inteleasa drept "anarhie".

E dureros si ai dreptate cand spui ca fiecare merge pe buzunarul lui. Nu e corect! Mergi pentru Romaina in primul rand, deci e nevoie sa beneficiezi de fonduri .... Sunt sigur ca daca acest sistem va fi implementat, organizatorii vor sustine lotul national fara duscutii.... un aport financiar venit de la toti cei ce vor organiza competitiile va fi cu siguranta obtinut, sau corect asa ar trebui sa fie.

Am fost rugat sa ma prezint:

Radu Dascalescu ma numesc, si cu ceva timp in urma am incercat sa propun un turneu similar, pe un alt forum. Vad ca radacinile acelei propuneri le-am regasit aici si m-am bucurat. Cand mai multi oameni gandesc la fel e semn ca lucrurile trebuiesc schimbate....

Multumesc

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 12:35 
Neconectat

E dureros si ai dreptate cand spui ca fiecare merge pe buzunarul lui. Nu e corect! Mergi pentru Romaina in primul rand, deci e nevoie sa beneficiezi de fonduri .... Sunt sigur ca daca acest sistem va fi implementat, organizatorii vor sustine lotul national fara duscutii.... un aport financiar venit de la toti cei ce vor organiza competitiile va fi cu siguranta obtinut, sau corect asa ar trebui sa fie.

Radu Dascalescu ma numesc, si cu ceva timp in urma am incercat sa propun un turneu similar, pe un alt forum. Vad ca radacinile acelei propuneri le-am regasit aici si m-am bucurat. Cand mai multi oameni gandesc la fel e semn ca lucrurile trebuiesc schimbate....

Multumesc[/quote]

Eu nu inteleg ce vrei sa spui.....adik numai daca sunt luate in calcul concursurile private ...organizatori acestora vor sponsoriza lotul national de seniori...da ce i-a oprit pana acuma sa o faca?....in afara de Energo,alta firma nu am auzit sa ajute lotul national...si aceasta a facut-o fara pretentii...si nu esti destul de explicit...ce vrei sa iasa din cele 4 din 6 concursuri....campionul national sau lotul national....pentru-ca sunt doua lucruri total diferite....si foarte greu de infaptuit pt. ca va trebui sa participe doar seniorii(ca despre ei este vorba)...totusi am spus sa se tina cont de clasamentul acestor concursuri si castigatorul acestui clasament sa ieie titlul de pescarul anului in curs si premiile aferente...cat despre lotul national ...ar trebuii facuta o selectie pe baza unor invitatii in functie de rezultatele obtinute si la aceste concursuri...deci trebuie gandita chestia...nu aruncate niste povesti fara cap si fara coada....doar de dragul de a scrie cate ceva....sper sa nu mi-o iei in nume de rau, dar eu particip constant aproape la toate concursurile si nu as vrea sa fie lasat loc de interpretari in orice regulament

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 12:59 
Neconectat

In ceea ce priveste sponsorizarea eu mai stiu cel putin un sponsor de la noi din tzara...lotul national feminin... ;) ...sunt sigur ca daca ar putea ar sponsoriza mult mai mult si mai bine decat altii...dar toate la vremea lor.

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 13:04 
Neconectat

Tibi scrie:

Multumesc

Eu nu inteleg ce vrei sa spui.....adik numai daca sunt luate in calcul concursurile private ...organizatori acestora vor sponsoriza lotul national de seniori...da ce i-a oprit pana acuma sa o faca?....in afara de Energo,alta firma nu am auzit sa ajute lotul national...si aceasta a facut-o fara pretentii...si nu esti destul de explicit...ce vrei sa iasa din cele 4 din 6 concursuri....campionul national sau lotul national....pentru-ca sunt doua lucruri total diferite....si foarte greu de infaptuit pt. ca va trebui sa participe doar seniorii(ca despre ei este vorba)...totusi am spus sa se tina cont de clasamentul acestor concursuri si castigatorul acestui clasament sa ieie titlul de pescarul anului in curs si premiile aferente...cat despre lotul national ...ar trebuii facuta o selectie pe baza unor invitatii in functie de rezultatele obtinute si la aceste concursuri...deci trebuie gandita chestia...nu aruncate niste povesti fara cap si fara coada....doar de dragul de a scrie cate ceva....sper sa nu mi-o iei in nume de rau, dar eu particip constant aproape la toate concursurile si nu as vrea sa fie lasat loc de interpretari in orice regulament[/quote]

Nu scriu de drag, ci de NEVOIE.
Energo a sponsorizat , e corect. Dar acum de ce Energo se opune ? Oare nu "da cu virgula " ?

Daca vorbim de anarhie de fapt acum o traim......
Energo dicteaza, aproba sau nu daca are chef, nu daca are argumente..... Asta ca sa intelegi ca nu scriu fara cap si fara coada. Oare la CM 2009 au SPONSORIZAT sau au CONTRIBUIT? E mare diferenta ......

a sponsoriza = costuri suportate 100 %
a contribui = a pune la dispozitie o parte din fonduri

Algoritm :
Acest sistem de 6 cu 4 , da ocazia divizionarilor sa treaca printr-o sita mult mai complexa. Daca dai rasol ai ocazia sa te ridici in alte 2 manse. Pescuitul are si putin 'noroc" nu numai stiinta. Daca te ocoleste poate il "prinzi" in cele 2 manse date ca alternativa.

Campionul national parerea mea ar trebui sa ramana ca selectie , ca si pana acum. Acolo e alta poveste.

Lotul e durerea mea cea mare. E lipsa de respect fata de concurenti sa devii subiectiv si sa faci lotul pe baza de "invitatie"...marlanie pe fata. Lasa-i sa se bata pe 6 etape si de acolo sa culegi performanta....

Ai spus bine "organizatori acestora vor sponsoriza lotul national de seniori...da ce i-a oprit pana acuma sa o faca?"
Asta ma intreb si eu. Nu degeaba am si postat acest lucru.Culisele au povestea lor, pe care multi o cunoastem si cu siguranta reprezinta un motiv intemeiat. Ramane sa vedem daca aici , in aceasta maniera devin receptiv si adunam fortele necesare pentru a darama un concept implementat, care acum a ajuns invechit, demodat si lipsit de eficienta.

Cateva pagini inainte cineva isi facea probleme de faptul ca nu atragem tineri catre noi in acest sistem... Adevarul e ca pana acum au venit fooooaaaaarte multi, si cred ca intelegi perfect aluzia.
E o scuza marsava , o lipsa de argumente nejustificata. Daca nu stim sa ne impunem sau sa ne prezentam punctul de vedere , aruncam dude ca cea de care amintesc.

Finantare :

Au fost destul de clari in exprimare cei care au deschis acest topic.
Suplimentar, am venit cu propunerea ca la finalul acestor etapa, cand vom creiona lotul reprezentativ, cei care tin competitiile sa genereze bugetul necesar pentru mondiale. 6 firme de renume tin 6 etape. Lotul are 6 oameni. Cred ca si aici ma intelegi destul de clar.

Nu ti-am luat-o in nume de rau, din contra ma bucur cand dezbatem. Asa se va ajunge la un consens.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]