Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 05:32

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Despre Vârşolţ
MesajScris: 01 Noi 2009, 09:45 
Neconectat

Propun să ne dăm cu parerea despre aceasta pistă care probabil în viitor va mai găzdui multe concursuri.
Contează standul pe Vârşolţ ? Nada aditivată sau neaditivată ? De culoare închisă sau deschisă ? Credeţi că se poate selecta plătica mare ?

Sus

Subiectul mesajului: Re: Despre Vârşolţ
MesajScris: 01 Noi 2009, 18:46 
Neconectat

e o pista care satisface pe multi pescari;
e o pista pe care ai totdeauna o alternativa : s-a castigat sector cu oblete , s-a castigat sector cu caras ; s-a castigat sector cu platica (daca incerca cineva nu era exclus sa castige cu crap); s-a castigat pescuind aproape de mal sau la mare distanta.
e , probabil , cea mai buna pista din tara
pestele raspunde mult mai bine la anumite nade(conteaza nada)
nu pe toate standurile am avut acelasi rezultat pescuind aproape, rbs,; rezultate relativ aceleasi am avut la mare distanta,a contat mult cu ce s-a nadit in ziua anterioara pe stand si cu ce cantitate de nada s-a dat
daca pescarul reuseste sa creeze concurenta la carlig intre ape , pestii nu vor avea nici o greata in a lua f. bine un carlig de 8 pe fir de 14
daca e vorba de pescuit pe fund sau la ras va fi nevoie de finete.

Sus

MesajScris: 01 Noi 2009, 18:46 
Neconectat
Moderator global

maaa tu vrei sa ne bati anul viitor acolo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si acu ne tragi de limba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ce-mi place pe barajul ala ca nu seamana nici un concurs cu altul . Ce a fost valabil la Profimix nu a mai fost valabil la finala B si ce a fost bun la ambele concursuri nu s-a mai potrivit la finala pe echipe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Deci o concluzie..... totul trebuie stabilit la data pescuitului . Dupa parerea mea nu sint standuri proaste acolo ci doar standuri mai bune la pescuitul pe rubii , si asta e rezultatul "aranjarii" bolovanilor in apa .
Pescuitul la match acolo va fii o arta cind pe linga caras va intra si platica mare pe fund :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o si va trebuii sa hotarasti care va fii solutia cistigatoare : carasul vine si pleaca dar e mare ..platica , care sta pe nada dar e mai mica ...dupa care dai???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

In proportie de 90% primul concurs pe Virsolt anul viitor va fii Cupa Preston !!!!!!!!!
Concursul va fii anuntat aici si va vom da detalii :o :o :o :o :o :o

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 01 Noi 2009, 18:57 
Neconectat

adi suciu scrie:
maaa tu vrei sa ne bati anul viitor acolo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si acu ne tragi de limba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ce-mi place pe barajul ala ca nu seamana nici un concurs cu altul . Ce a fost valabil la Profimix nu a mai fost valabil la finala B si ce a fost bun la ambele concursuri nu s-a mai potrivit la finala pe echipe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Deci o concluzie..... totul trebuie stabilit la data pescuitului . Dupa parerea mea nu sint standuri proaste acolo ci doar standuri mai bune la pescuitul pe rubii , si asta e rezultatul "aranjarii" bolovanilor in apa .
Pescuitul la match acolo va fii o arta cind pe linga caras va intra si platica mare pe fund :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o si va trebuii sa hotarasti care va fii solutia cistigatoare : carasul vine si pleaca dar e mare ..platica , care sta pe nada dar e mai mica ...dupa care dai???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

In proportie de 90% primul concurs pe Virsolt anul viitor va fii Cupa Preston !!!!!!!!!
Concursul va fii anuntat aici si va vom da detalii :o :o :o :o :o :o

Adi, banditu de Petruta are mai multe pescuituri acolo decat toata echipa Trabucco :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 01 Noi 2009, 19:01 
Neconectat

Intrebati-l pe Luci cum a fost cu standurile la semifinala lui. In antrenament am prins oblete mai mult decat au prins ei caras, platica sau orice altceva, iar in mansa de liber a dat dupa oblete si abea a prins cat sa nu iasa ultimul pe sector, in schimb capurile de stand aveau oblete...

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 01 Noi 2009, 19:42 
Neconectat

Staanduri rele nu sant,dar capetele de stand si anti capetele au avut un mare avantaj[ vezi finala B]
Nada tre sa se desfaca unde pesci ,sau sa pescui unde se desface nada,fiecare concurent pescuia cu adancimi intre 1,40 2.30 in functie de cum ii lucra nada
Platica mare inca nu se poate selecta pt ca este putina da este multumitor ca se poate selecta platica ,care de multe ori este varianta castigatoare in momentele de apatie ale carasului

Sus

MesajScris: 02 Noi 2009, 13:46 
Neconectat

RaduDan scrie:
Intrebati-l pe Luci cum a fost cu standurile la semifinala lui. In antrenament am prins oblete mai mult decat au prins ei caras, platica sau orice altceva, iar in mansa de liber a dat dupa oblete si abea a prins cat sa nu iasa ultimul pe sector, in schimb capurile de stand aveau oblete...

antrenamentul ala nu a fost la orele de concurs; pe Luci mai bine sa-l intrebam ce trebuia facut sa iasa 1 in sector nu cum sa nu iasa ultimul; cum se puteau prinde obleti trebuie intrebat Pami sau Mati care nu erau capuri de sector (echipe 2009)
o alternativa era, daca o gasea probabil ca era mai bine ;)

Sus

MesajScris: 02 Noi 2009, 16:01 
Neconectat

Ba da Tudor, antrenamentul era in orele de concurs, ideea era ca multe se pot schimba de la o zi la alta pe Varsolt. Am mai scris undeva ca inainte de echipe, miercuri, am fost pe lac si am prins bine la match, iar in concurs am inteles ca s-a prins mai bine la rbs. Dupa echipe...la vreo 2 zile am mers cu rbs si am avut Sensas, o combinatie, nadire cu cupa, pescuit fin, exact, si nu am prins decato platica sau doua, am schimbat pe match si am prins infinit mai bine. A mai mers si Cristi de la Alesd si a prins foarte bine, iar intr-o zi, tot dupa echipe a mers si Luci si era si Cristi si au prins foarte slab, si asta nici macar in regim de concurs.De aceea subliniam, nu numai eu importanta experientei in concursuri pentru a reusi sa te adaptezi cat mai repede la conditiile oferite de stand, apoi sum spunea cineva, trebuie sa pescuiesti acolo unde lucreaza nada...

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 03 Noi 2009, 18:25 
Neconectat

Salutare tuturor si felicitari pt acest forum ,super tare varsoltu anu asta cred ca am durmit mai mult pe balta aia in masina decat acasa abia astept anu viitor nu vreau sa ratez un concurs acolo,parerea mea ii ca este cea mai complexa pista nu sty ce iti rezerva urmatoarea ora intri pa match?stai pe ruby super tare.

Sus

MesajScris: 04 Noi 2009, 05:45 
Neconectat

Eu pesciesc de vreo 20 de ani pe lacul VARSOLT si pot sa va spun ca in ultimu an sa distrus foarte mult lacul din cauza permiselor ANPA(30LEI) ,Pescari f multi care nu au tinut cont de dimensiunea pestilor,ma refer mai ales la SALAU,si la cantitatea legala de peste retinut mai ales caras.Am observat ca in ultima vreme sa prins vizibil mai putin peste.Sper ca la anu va lua in concesiune AGVPS SALAJ,daca intra in vigoare noua lege a pescuitului.Numai bine.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC [ DST ]