zsolt scrie:
...faci confuzii. Faptul ca nu am mai fost sprijiniti in continuare de Energo nu inseamna ca ne-am destramat.Suntem in formula actuala de la inceputul formarii acestei echipe, indiferent de sponsor. Bineinteles ca exista mici modificari firesti in componenta echipei dar astea sunt normale, sunt prezente la orice echipa.
Tin sa precizez ca Energo nu a retras sprijinul, nu mai duceti lumea in eroare!
Era vorba ca nu poate sa suporte cheltuielile si trebuie sa sariti si voi cu casul,imediat s-a destramat echipa!
[/quote]
la cata romana stiu eu <<ori nu te-ai exprimat corect ori induci tu lumea in eroare>>
cand am fost ''noi echipa'' de acord sa jucam sub sigla sensas,din cuvinte ni s-a spus ca vom fi sponsorizati 100%,dupa madunice si urmatorea finala cand a fost cu "casul" a trebuit sa venim si noi cu aproximativ 50%,lucru care a fost impus ,unilateral din partea .....ca sa nu dau nume ca stiu ca nu-ti place
noi am facut ce era normal sa facem
in nici un caz nu ne-am destramat,sper ca se vede acest lucru....daca nu se vede se simte.....mai bine cu doamna cu microbuzu(sau cu bicicleta) decat cu minciuni si promisiuni desarte
si de ce e TONY in locul lui Prisecaru ,....poate dai tu raspunsul asta(e singura schimbare)nu-l vrei si pe PETRISOR?.......il transferam scump, pentru voi e aproape moca,e adevarat ca are salariu maricel,dar face