Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 20:34

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 52 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Echipa TRABUCCO
MesajScris: 13 Oct 2012, 06:34 
Neconectat

nicolae adrian scrie:
nutzu_z scrie:
nicolae adrian scrie:
E o gluma. Sunt sigur ca e o gluma.
Sinistra... dar totusi o gluma... :lol: :lol: :lol:

...care ar fi motivele sa nu credeti ce a postat Adi?

Am crezut ca e o gluma de "tachinare". Ceva de genul: hai sa vedem ce zice lumea, adica sa vedem cine ne plange si cine "se bucura" (adica ne critica).
E clar ca nu mai este o gluma. A revenit d-l Suciu cu o noua precizare.
Totusi Nutzule tu trebuie sa sti mai bine cum se destrama o echipa. Ai fost in Sensas. Cred ca sti bine prin ce trec baietii in aceste momente.

P.S. Nutzule parca am stabilit pe privat sa ne tutuim si tu ma iei la persoana a II-a plural?

...faci confuzii. Faptul ca nu am mai fost sprijiniti in continuare de Energo nu inseamna ca ne-am destramat.Suntem in formula actuala de la inceputul formarii acestei echipe, indiferent de sponsor. Bineinteles ca exista mici modificari firesti in componenta echipei dar astea sunt normale, sunt prezente la orice echipa.

Sus

MesajScris: 13 Oct 2012, 11:13 
Neconectat

...da... oricum eu nu stiu toate amanuntele...

Sa analizam ultimii 2 ani. In ceea ce priveste echipele SPONSORIZATE s-au desfiintat/dizolvat 3 echipe: Sensas, Top Mix si cazul de fata.. Trabucco.
Au aparut in schimb 2 echipe noi: Tubertini si Maver. Ca bilant matematic pescuitul stationar romanesc a inregistrat un regres. O fi din cauza banilor? A crizei economico-financiare?
E simplu... ca la fotbal... cu cat mai multe echipe concurente cu atat mai puternica concurenta interna. Deci, cu atat mai mari sansele ca Romania sa faca rezultate bune pe plan extern.
Doamne ajuta!

Sus

MesajScris: 13 Oct 2012, 13:15 
Neconectat

...faci confuzii. Faptul ca nu am mai fost sprijiniti in continuare de Energo nu inseamna ca ne-am destramat.Suntem in formula actuala de la inceputul formarii acestei echipe, indiferent de sponsor. Bineinteles ca exista mici modificari firesti in componenta echipei dar astea sunt normale, sunt prezente la orice echipa.[/quote]

Tin sa precizez ca Energo nu a retras sprijinul, nu mai duceti lumea in eroare! ;) Era vorba ca nu poate sa suporte cheltuielile si trebuie sa sariti si voi cu casul,imediat s-a destramat echipa! ;)

Sus

MesajScris: 13 Oct 2012, 15:45 
Neconectat

zsolt scrie:
Tin sa precizez ca Energo nu a retras sprijinul, nu mai duceti lumea in eroare! ;) Era vorba ca nu poate sa suporte cheltuielile si trebuie sa sariti si voi cu casul,imediat s-a destramat echipa! ;)

...are rost sa le mai discutam? Nu de alta dar ”stricam” topicul. ;)

Sus

MesajScris: 13 Oct 2012, 17:38 
Neconectat

in ritmul in care se fac si se desfac echipe , nu va injurati adversarul de azi pentru ca nu stii cine-ti va fi colegul de maine . :o

Sus

MesajScris: 13 Oct 2012, 18:20 
Neconectat

sincer...imi placea echipa trabucco ...semana mai mult a o ...prietenie ! zimbeau tot timpul ,si cred ca a fost singura echipa la care asi fi concurat la un anumit moment ...pacat ,sper sa ramineti in continuare prieteni buni !

Sus

MesajScris: 13 Oct 2012, 18:43 
Neconectat

zsolt scrie:
...faci confuzii. Faptul ca nu am mai fost sprijiniti in continuare de Energo nu inseamna ca ne-am destramat.Suntem in formula actuala de la inceputul formarii acestei echipe, indiferent de sponsor. Bineinteles ca exista mici modificari firesti in componenta echipei dar astea sunt normale, sunt prezente la orice echipa.

Tin sa precizez ca Energo nu a retras sprijinul, nu mai duceti lumea in eroare! ;) Era vorba ca nu poate sa suporte cheltuielile si trebuie sa sariti si voi cu casul,imediat s-a destramat echipa! ;)[/quote]

la cata romana stiu eu <<ori nu te-ai exprimat corect ori induci tu lumea in eroare>>

cand am fost ''noi echipa'' de acord sa jucam sub sigla sensas,din cuvinte ni s-a spus ca vom fi sponsorizati 100%,dupa madunice si urmatorea finala cand a fost cu "casul" a trebuit sa venim si noi cu aproximativ 50%,lucru care a fost impus ,unilateral din partea .....ca sa nu dau nume ca stiu ca nu-ti place
noi am facut ce era normal sa facem
in nici un caz nu ne-am destramat,sper ca se vede acest lucru....daca nu se vede se simte.....mai bine cu doamna cu microbuzu(sau cu bicicleta) decat cu minciuni si promisiuni desarte
si de ce e TONY in locul lui Prisecaru ,....poate dai tu raspunsul asta(e singura schimbare)nu-l vrei si pe PETRISOR?.......il transferam scump, pentru voi e aproape moca,e adevarat ca are salariu maricel,dar face :twisted:

Sus

MesajScris: 13 Oct 2012, 19:02 
Neconectat

nicolae adrian scrie:

Sa analizam ultimii 2 ani. In ceea ce priveste echipele SPONSORIZATE s-au desfiintat/dizolvat 3 echipe: Sensas, Top Mix si cazul de fata.. Trabucco.
Au aparut in schimb 2 echipe noi: Tubertini si Maver. Ca bilant matematic pescuitul stationar romanesc a inregistrat un regres. O fi din cauza banilor? A crizei economico-financiare?
E simplu... ca la fotbal... cu cat mai multe echipe concurente cu atat mai puternica concurenta interna. Deci, cu atat mai mari sansele ca Romania sa faca rezultate bune pe plan extern.
Doamne ajuta!

dupa socotela mea ,la prima vedere sunt mai multe echipe noi
BABU team
Match fishing team
Rika team
plus ce spuneai tu(maver e de fapt fosta LUGOJ)
si mi se pare ca mai sunt
problema e CATE MAI RAMAN?....dupa anuntarea pistei din 2013....daca e in sudul tarii,parca vad ca or sa ramana putine rau......deh,daca nu concuram acasa in deplasare nu mergem ca e scump,mai bine sa vina ei la noi(sunt rautacios dar asta e adevarul)

Sus

MesajScris: 13 Oct 2012, 19:16 
Neconectat
Moderator global

Este adevarat , de reprosat nu avem ce ne reprosa unii altora , insa , ca toate lucrurile frumoase , exista un inceput si un sfarsit. Clopotul lui Gauss. ;) A fost ceva frumos , insa fiecare s-a hotarat sa mearga pe drumul lui , anul acesta a fost sansa noastra si am ratat-o (a avut si asta o pondere insemnata) , asa ca lasam cei tineri sa trudeasca , ne vedem pe la openuri... In plus , avem si o varsta(unii :lol: ).
Toate cele bune si sa va intelegeti intre voi macar cum ne-am inteles noi. ;)

Sus

MesajScris: 13 Oct 2012, 20:35 
Neconectat

bogdanpesc scrie:
nicolae adrian scrie:

Doamne ajuta!

dupa socotela mea ,la prima vedere sunt mai multe echipe noi
BABU team
Match fishing team
Rika team
plus ce spuneai tu(maver e de fapt fosta LUGOJ)
si mi se pare ca mai sunt
problema e CATE MAI RAMAN?....dupa anuntarea pistei din 2013....daca e in sudul tarii,parca vad ca or sa ramana putine rau......deh,daca nu concuram acasa in deplasare nu mergem ca e scump,mai bine sa vina ei la noi(sunt rautacios dar asta e adevarul)

Da, aveti dreptate. Dar eu ziceam de cele SPONSORIZATE. Adica echipele sustinute de IMPORTATORI si/sau DISTRIBUITORI. Pentru ca la anul daca pista de finala va fi de platica vor fi maxim 5 echipe participante... Anul acesta locatia si-a spus cuvantul.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 52 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC [ DST ]