alintudose scrie:
Este adevarat , de reprosat nu avem ce ne reprosa unii altora , insa , ca toate lucrurile frumoase , exista un inceput si un sfarsit. Clopotul lui Gauss.
A fost ceva frumos , insa fiecare s-a hotarat sa mearga pe drumul lui , anul acesta a fost sansa noastra si am ratat-o (a avut si asta o pondere insemnata) , asa ca lasam cei tineri sa trudeasca , ne vedem pe la openuri... In plus , avem si o varsta(unii
).
Toate cele bune si sa va intelegeti intre voi macar cum ne-am inteles noi.
Deci nu mai fi asa serios ca mi se moaie picioarele parca simt tristetea in glasul tau si nu-mi place sa te stiu suparat chiar culmea vorbesc serios acum ,ia aduna oastea si vezi ce poti rezolva ca finala fara voi e mult mai saraca deci.....ganditiva si remontati sau schimbati daca crede-ti ca e cazul..ce tot atata tura bura.....
PS-Ce moment istoric sa-mi puna Tudose medalia la gat si Suciu sa ma aplaude
hai serios acum chiar daca am avut divergente cu berbecul(asa-i place lui sa-mi spuna) ala de Suciu (ce reiting a avut siteul atunci
chiar nu am fost niciodata suparati sa nu ne salutam sau sa nu vorbim..am avut pareri contradictorii si atat)mie chiar mi-a facut placere sa port o discutie cu oricare din voi serios nu credeti ca e pacat sa dati cu piciorul unei asa echipe....doar pentru un rezultat ratat...doar pentru o finala in care ati pierdut...si eu am pierdut doua finale la balotaj si eu am venit pe ultimul loc intr-un concurs dar defapt cand ne intalnim toti si face Toader misto de mine si eu de el parca mai uitam de greutati....chiar daca sunteti suparati unii dintre voi sunt convins ca puteti gasi o cale pentru a merge mai departe...lasati naibi orgolile si haideti sa mai bem un pahar de vin....Toadere tu-l platesti normal
..si nu uita Toadere ca de la botezu lu aia mica a lu Suciu pui pe ia ca seamana pe masa
imi esti dator un pulover roz de la Esprit...dupa botez a disparut puloverul atata te-ai luat de el deci astept puloverul roz de la esprit din partea ta....