nicolae adrian scrie:
Din modesta mea experienta in pescuit si concursuri imi permit sa va dau un sfat. Incercati sa-i contactati pe urmatorii si sa-i cooptati in echipa:
Nelutu Lupei
Adrian Suciu
Tudor Bodocan
Andrei Ghioghiu
... si... si ... indispensabilul Alin Tudose.
Atentie!!! D-le Moroiu!!! Nu este o gluma ce spun eu aici. Le puneti in fata un contract pragmatic, bazat pe rezultate, convenabil pentru ambele parti. Si... si... la sfarsitul fiecarui sezon "veriga cea mai slaba"... pleaca la plimbare. Va fi inlocuit de un "stranier". Modul de selectie: nu stiu. Sunt mai multe variante. Ceva de genul 2-3 concursuri tinute in respectivul sezon la care sa nu participe membri deja existenti. Asta inseamna performanta...
In rest... toate bune si Fir intins!
Voi nu cred ca ati inteles nimic...
1. Moroiu ne-a sprijinit , de cand "functionam" , cum NU CRED CA AU MAI FOST SPRIJINITE ALTE ECHIPE. Langa el a fost alaturi de noi toti anii acestia AJVPS Alba , care , in conditii economice dificile nu si-a retras sprijinul nici o clipa. Adica , am avut tot ce ne-a dorit sufletelul , nada , jucarii , bani... N-are legatura cu "un contract" , toti din echipa fiind prieteni.
2.Nu au fost discutii intre noi , nu au fost certuri , nu au fost reprosuri. Am fost , suntem si vom fi prieteni.
Este vorba doar de decizia de a renunta , fiind constienti(spre deosebire de multi altii) ca din lipsa timpului pentru pescuit , nu putem depasi anumite limite. Si toti avem alte activitati , nu ne permitem timp suficient pentru antrenamenta , experimantari , etc. Vom continua sa va dam batai de cap la concursuri , nu disparem. Probabil va exista o alta echipa Trabucco , care va duce mai departe ce am facut noi. Evident , vom fi alaturi de aceasta cu totul , ramanand fanii si sustinatorii acestui brand. Adica nu parasim corabia , ca sobolanii.
3.Cam asta este , sper ca am fost mai clar si am reusit sa ma fac inteles de data asta.