adi petrisor scrie:
catalin232 scrie:
Poate se reuseste sa se stableasca pista cu ceva mai mult de 1 saptamana inaintea competitiei.....ar fi bine sa putem vedea si noi cu ce se mananca noua pista. Pana acum nu au fost prea mari probleme intrucat s-a tinut pe Sarulesti, o apa cunoscuta de catre toti cei care au participat ....
NU TI-E FRICA DE AL DE SUS?in afara de anul trecut cand am stiut suta la suta in martie ca putem concura pe sarulesti si tu stii povestea in fiecare an din cei 3 data sa stabilit in noiembrie decembrie iar locatia suta la suta a fost confirmata la sedinta Ajvps din februarie...te rog frumos sa ai grija cu afirmatiile ,chiar nu ai pic de bun simt cand vorbesti asa?
Adi, iar te ambalezi prea tare si din nimic. Anul trecut s-a aflat pe la sfarsitul lunii Martie cu certitudine ca se va tine pe Sarulesti, concursul a avut loc la inceputul lunii Mai. Intre sfarsitul lui Martie si inceputul lui Mai din cate stiu eu nu mai este decat o luna , asadar cu totul , ceva sigur am aflat cu 4-6 saptamani inainte avand in vedere ca se stia despre Sarulesti ca este o pista cat de cat egala si se poate tine un concurs de feeder acolo.
In momentul de fata nu sti sigur daca ai o pista si este destul de greu sa te decizi asupra uneia. Eu cred ca am facut o afirmatie de bun simt cand am zis ca este bine daca avem o pista sigura de cunocurs cu 2-3 luni inainte de data inceperii acestuia, macar asa am avea posibilitatea macar teoretica de a vizita locatia in afara antrenamentului oficial.
Nu am facut altceva decat sa imi exprim speranta ca ce s-a intamplat anul trecut (in ce priveste incertitudinea desfasurarii pistei) sa se evite pe cat posibil anul acesta. Se pare ca ai ceva cu mine de te agaseaza tot ceea ce scriu... pacat...
PS: Intreb pentru ca nu stiu .... daca se va tine pe o acumulare sau apa naturala, vom pescui in plin sezon de prohibitie... se poate lua o derogare pentru desfasurarea concursului ?