Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 20:43

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 52 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Echipa TRABUCCO
MesajScris: 25 Oct 2012, 16:24 
Dragi prieteni ,vreau sa va informez oficial ca ECHIPA TRABUCCO nu s-a desfiintat ...doar ca au aparut anumite modificari in componenta lotului ,pe care o sa vi le aduc la cunostinta , la momentul potrivit..
Cei care s-au retras de buna voie , din anumite motive si orgolii personale sunt considerati tot ca facand parte din familie dar cu aport limitat in functie de timpul disponibil..Asa ca ,sa ne vedem sanatosi !! iar cat de curand o sa anunt , data si locul desfasurarii CUPEI TRABUCCO 2013 ...
I-mi pare rau ca lamuresc acestea atat de tarziu dar am aflat tarziu de aceasta ,,desfiintare''.. :?

Sus

MesajScris: 25 Oct 2012, 16:29 
cosmin.brola scrie:
Spunea A.Tudose... am avut sansa noastra... si ce e cu asta.Intradevar cred ca a fost destul de dezamagitor pt voi,nu uitati ca acest sport este doar un hobby nu castigam nimic doar placerea noastra si de ce nu sponsorul in cazul de fata Givadi.Nu cred ca Gigi va retras sprijinul,cu toate ca ar avea tot dreptul sa fie suparat,dar sa nu uitam cate concursuri ati castigat pe individual si cate v ati prezentat f bine cativa ani buni care dupa urma carora Gigi a avut doar de castigat.Prin urmare esecul de anul acesta ar treb sa va uneasca si mai mult nu sa va destrame,sunt convins ca motivele au fost altele.Pe acesta cale imi exprim parerea de rau pt ca imi era drag de voi dar asta nu schimba cu nimic prietenia care o am pt fiecare in parte.
....si acum va urma head hunting( vanatoare de capete) din partea echipelor.:))

:shock: :shock: :shock: Cosmin , stii ce inseamna sposorizare in domeniul nostru ??i-mi permit sa ma abtin ....

Sus

MesajScris: 25 Oct 2012, 19:32 
Neconectat

Felicitari Gigi !
Ar fi fost pacat sa vorbim de dizolvare. Multumim pentru interventie !

Sus

MesajScris: 25 Oct 2012, 19:37 
Neconectat

Uszkay Istvan scrie:
Felicitari Gigi !
Ar fi fost pacat sa vorbim de dizolvare. Multumim pentru interventie !

Pai ti-e clar... ca nu poti construi ceva :o ...distrugand ;)
Sa fie intr-un ceas bun!!!

Sus

MesajScris: 26 Oct 2012, 06:33 
Neconectat

ma inscriu pe lista de asteptare in urmatoarea echipa :lol: :lol: am sapca scaun si un match trabucco :oops: :oops: eventual mai pot imprumuta o rube o bolo :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 26 Oct 2012, 16:21 
Neconectat

Din modesta mea experienta in pescuit si concursuri imi permit sa va dau un sfat. Incercati sa-i contactati pe urmatorii si sa-i cooptati in echipa:

Nelutu Lupei
Adrian Suciu
Tudor Bodocan
Andrei Ghioghiu
... si... si ... indispensabilul Alin Tudose.

Atentie!!! D-le Moroiu!!! Nu este o gluma ce spun eu aici. Le puneti in fata un contract pragmatic, bazat pe rezultate, convenabil pentru ambele parti. Si... si... la sfarsitul fiecarui sezon "veriga cea mai slaba"... pleaca la plimbare. Va fi inlocuit de un "stranier". Modul de selectie: nu stiu. Sunt mai multe variante. Ceva de genul 2-3 concursuri tinute in respectivul sezon la care sa nu participe membri deja existenti. Asta inseamna performanta...
In rest... toate bune si Fir intins!

Sus

MesajScris: 26 Oct 2012, 18:33 
Neconectat

din proprie experienta ,performanta ajuta sufletului tau ,si atit !

Sus

MesajScris: 26 Oct 2012, 22:48 
Neconectat

Da, asa este! Si din punctul meu de vedere este absolut suficient.

Sus

MesajScris: 27 Oct 2012, 12:18 
Neconectat
Moderator global

nicolae adrian scrie:
Din modesta mea experienta in pescuit si concursuri imi permit sa va dau un sfat. Incercati sa-i contactati pe urmatorii si sa-i cooptati in echipa:

Nelutu Lupei
Adrian Suciu
Tudor Bodocan
Andrei Ghioghiu
... si... si ... indispensabilul Alin Tudose.

Atentie!!! D-le Moroiu!!! Nu este o gluma ce spun eu aici. Le puneti in fata un contract pragmatic, bazat pe rezultate, convenabil pentru ambele parti. Si... si... la sfarsitul fiecarui sezon "veriga cea mai slaba"... pleaca la plimbare. Va fi inlocuit de un "stranier". Modul de selectie: nu stiu. Sunt mai multe variante. Ceva de genul 2-3 concursuri tinute in respectivul sezon la care sa nu participe membri deja existenti. Asta inseamna performanta...
In rest... toate bune si Fir intins!

Voi nu cred ca ati inteles nimic...
1. Moroiu ne-a sprijinit , de cand "functionam" , cum NU CRED CA AU MAI FOST SPRIJINITE ALTE ECHIPE. Langa el a fost alaturi de noi toti anii acestia AJVPS Alba , care , in conditii economice dificile nu si-a retras sprijinul nici o clipa. Adica , am avut tot ce ne-a dorit sufletelul , nada , jucarii , bani... N-are legatura cu "un contract" , toti din echipa fiind prieteni.
2.Nu au fost discutii intre noi , nu au fost certuri , nu au fost reprosuri. Am fost , suntem si vom fi prieteni.
Este vorba doar de decizia de a renunta , fiind constienti(spre deosebire de multi altii) ca din lipsa timpului pentru pescuit , nu putem depasi anumite limite. Si toti avem alte activitati , nu ne permitem timp suficient pentru antrenamenta , experimantari , etc. Vom continua sa va dam batai de cap la concursuri , nu disparem. Probabil va exista o alta echipa Trabucco , care va duce mai departe ce am facut noi. Evident , vom fi alaturi de aceasta cu totul , ramanand fanii si sustinatorii acestui brand. Adica nu parasim corabia , ca sobolanii. :mrgreen:
3.Cam asta este , sper ca am fost mai clar si am reusit sa ma fac inteles de data asta.

Sus

MesajScris: 27 Oct 2012, 12:20 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
alintudose scrie:
Mai Petrisor , dute-n pul - overul meu. :twisted: Boule. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

\

bou bou da campion :lol: :lol: :lol:

Gresit , idiotule...
Campion, campion , dar tot bou !
Asta este varianta corecta. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 52 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC [ DST ]