Pescuit Stationar

Acum este 14 Noi 2024, 17:11

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Actiune antibraconaj CRE Bacau
MesajScris: 11 Apr 2012, 20:07 
Neconectat

Bravo! Sunt mandru cand vad astfel de actiuni, dar dezamagit profund ca aceste actiuni sunt foarte rare si de multe ori sunt facute doar asa ca ''dau bine''.
In acelasi timp nepasarea autorotatilor este de nedescris : acum o saptamana am surprins un act de braconaj... la scurt timp au sosit si 2 padurari ce au facut tot ce tinea de competenta lor, au sunat la jandarmi sa vina sa ii predea pe cei 2 braconieri si in zadar... nu a venit nimeni si din cate am inteles asa au facut de fiecare data. Astfel cei 2 braconieri au scapat doar cu plasele confiscate.

Sus

MesajScris: 13 Apr 2012, 18:43 
Neconectat

Nici cele mai mici balti nu scapa de plase:

http://cre.naturabacau.ro/?p=1864

Sus

MesajScris: 28 Oct 2012, 20:42 
Neconectat

Nici nu stiu ce sa mai cred, sunt profund dezamagit, am asitat la un act de braconaj desfasurat pe barajul de la Racaciuni, zi de zi cei cu barca galbena (pentru cunoscatori) isi desfasoara actele de braconaj fara nici cea mai mica teama sau remuscare. Intamplator am asitat la efectuarea unui apel la 112 care tocmai denunta acest lucru (la ora 8 diminieata), pana la ora 12 nu a venit nimeni! rezultatul: o incaierare destul de urata intre pecari amatori si braconieri.
De asemenea chiar eu am denuntat un act de braconaj. Persoanele autorizare sa combata braconajul au venit(dupa 2 ore) pana pe malul barajului de acumulare de la Beresti ca sa primesc urmatorul raspuns: Stiti, noi nu avem autoritatea de a controla malul asta al lacului, asta tine de competenta celor de la Podul Turcului, iar la 50 m braconierii isi desfasurau nestingeriti activitatea. Ce este de facut?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]