adi petrisor scrie:
da Catalin dar la Doripesco sunt foarte mari cheltuielile,din discutiile avute cu cei prezenti la finala anul trecut mi-au confirmat ca nu sunt de acord cu Doripesco,si cred ca sti ca doar ai fost si tu acolo
Pai stiu discutia si am si explicat atunci ca e o premiza falsa... se punea problema de taxa pe zi de pescuit ca era undeva la 50-60 Ron/pers/zi (pe mine m-a distrat si atunci pentru ca in jurul Bucurestiului nu gasesti nicio balta sub suma asta decenta pe care poti pescui ..sa nu mai spun ca in suma asta poti face numai C&R).....
Am spus si atunci cum spun si acum , la Sarulesti am platit 40 ROn (sau 30 nu imi aduc bine aminte) diferenta de 10-20 ron/pers/zi , bani cheltuiti in plus pentru o locatie precum Doripesco. Asta inseamna undeva la 1 % din suma totala care este cheltuita de fiecare om pentru a participa (deplasare, cazare, mancare, bautura, nada, momeli etc). Gandeste anul trecut daca se tinea la Doripesco doar din diferenta de Km intre Brasov si Bucuresti scoteai bani de taxa pentru a participa acolo (vorbesc de voi care ati batut atata drum) ...
Fiecare e stapan pe banii lui si nu pot eu spune ce sa faca cu ei si cum sa ii cheltuie, dar orice varianta ai alege, cineva va scoate mai multi sau mai putini bani din buzunar, iar in opinia mea 50-80 ron/om in plus pentru o locatie mai mult decat decenta este o cheltuiala mai mult decat justificata.