Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 20:39

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Wow , are tehnica nenea asta !
MesajScris: 14 Oct 2012, 20:47 
Neconectat

E cineva prim Romanica asta sa faca ceva de genul din clip sau macar pe aproape ? http://www.drennantackle.com/watchVideo.php?v=47 . :o :o :o :o fara cuvinte ....

Sus

Subiectul mesajului: Re: Wow , are tehnica nenea asta !
MesajScris: 14 Oct 2012, 21:21 
Neconectat

Părerea mea... e o porcărie de mare clasă. Da, dacă am avea atâtea rubeziene de rupt precum are Scothorne aș face nu ca el ci mai rău, aș da la muscă cu ea de dragul de a mai născoci ceva stupid. Ințeleg că zgomotul produs e benefic dar aș prefera să protejez singura rubeziană și să fac zgomot cu ajutorul peletelor trase cu praștia...

Sus

MesajScris: 15 Oct 2012, 08:40 
Neconectat

tehnicile se reinventeaza , principiile care stau la baza lor raman aceleasi . pe faleza brailei am vrut sa fac o gluma unui nene care ma tot agasa cu intrebari puerile . la mintea mea de atunci credeam ca asa scap de el . pescuiam la ,, ce pica ,, in curent , cu varga de 5 m , pluta etc. nadeam cam la 20-30 min . in momentul in care am considerat ca tre sa nadesc , omul ma intreaba ce tot arunc in apa pt ca fac galagie ....pietre am spus , si am lasat incet nada in bac si am luat cateva pietre pe care le-am aruncat pe rand in apa in asa fel incat sa le vada si el . au urmat 10 minute de pescuit in plin , ca si cum as fi nadit cu nada ,....ca sa vad daca este o intamplare am repetat nadirea cu pietre dupa 20 min . am prins .

Sus

MesajScris: 15 Oct 2012, 09:30 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Părerea mea... e o porcărie de mare clasă. Da, dacă am avea atâtea rubeziene de rupt precum are Scothorne aș face nu ca el ci mai rău, aș da la muscă cu ea de dragul de a mai născoci ceva stupid. Ințeleg că zgomotul produs e benefic dar aș prefera să protejez singura rubeziană și să fac zgomot cu ajutorul peletelor trase cu praștia...

Fiecare cu ce il doare ... :lol: :lol: :lol: . Nu vorbeam de , poate , eschibitionism ci strict de indemanare , calm , precizie . Sa incepem cu inceputu : rubebessiana are 13,5m nu 9m , 11,5m sau 13 m . :lol: :lol: :lol: Jocul facut la linie (elicopterul sau cloncaiala sau tzocaiala )sunt momente cand e facult doar cu piciorul stang si nadirea doar in jurul plutei nu lipaseste . Intepatura e facuta cu cotul drept si piciorul stang ( se continua cu nadirea ritmica si precisa ) se continua cu drill tot in stilul asta ( de ma ia enervarea la cat de exact poate grupa peletele ) ; cu pestele in mincioc mai da 2 prastii .
Eu pe tehnica (meserie ) sunt invidios nu pe numarul de rubessienne sau banii care ii are . Parerea mea e ca tot trebuie ridicata linia Nutzule chiar daca nu asa ostentativ ( elicoptere )ci doar pe verticala pt ca nadirea asta continua sa fie ma productiva ;) .

Sus

MesajScris: 15 Oct 2012, 14:00 
Neconectat

pai la nadirea precisa si ritmica ce ai vrea sa faca? Doar e Scothorne. E normal sa aiba tehnica. De aia e si campion mondial de 5 ori. Ceea ce am vrut sa punctez este faptul ca tot ceea ce vezi este rezultatul si a multor ore de munca si a multor bete rupte.

Sus

MesajScris: 31 Oct 2012, 16:39 
Neconectat

Si cine stie cati alti crapi a scapat in timpul drilului sau fugind cu minciogul dupa ei in timp ce era ocupat sa dea pelete cu prastia ... tehnica, tehnica...de acord! Dar in mod sigur cele 5 minute de film sunt rezultatul unei zile intregi de regie,,,cu multe bete rupte si multi crapi scapati!!!,,,da'aia nu se vede dupa montaj!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC [ DST ]