Tibi scrie:
E dureros si ai dreptate cand spui ca fiecare merge pe buzunarul lui. Nu e corect! Mergi pentru Romaina in primul rand, deci e nevoie sa beneficiezi de fonduri .... Sunt sigur ca daca acest sistem va fi implementat, organizatorii vor sustine lotul national fara duscutii.... un aport financiar venit de la toti cei ce vor organiza competitiile va fi cu siguranta obtinut, sau corect asa ar trebui sa fie.
Am fost rugat sa ma prezint:
Radu Dascalescu ma numesc, si cu ceva timp in urma am incercat sa propun un turneu similar, pe un alt forum. Vad ca radacinile acelei propuneri le-am regasit aici si m-am bucurat. Cand mai multi oameni gandesc la fel e semn ca lucrurile trebuiesc schimbate....
Multumesc
Eu nu inteleg ce vrei sa spui.....adik numai daca sunt luate in calcul concursurile private ...organizatori acestora vor sponsoriza lotul national de seniori...da ce i-a oprit pana acuma sa o faca?....in afara de Energo,alta firma nu am auzit sa ajute lotul national...si aceasta a facut-o fara pretentii...si nu esti destul de explicit...ce vrei sa iasa din cele 4 din 6 concursuri....campionul national sau lotul national....pentru-ca sunt doua lucruri total diferite....si foarte greu de infaptuit pt. ca va trebui sa participe doar seniorii(ca despre ei este vorba)...totusi am spus sa se tina cont de clasamentul acestor concursuri si castigatorul acestui clasament sa ieie titlul de pescarul anului in curs si premiile aferente...cat despre lotul national ...ar trebuii facuta o selectie pe baza unor invitatii in functie de rezultatele obtinute si la aceste concursuri...deci trebuie gandita chestia...nu aruncate niste povesti fara cap si fara coada....doar de dragul de a scrie cate ceva....sper sa nu mi-o iei in nume de rau, dar eu particip constant aproape la toate concursurile si nu as vrea sa fie lasat loc de interpretari in orice regulament[/quote]
Nu scriu de drag, ci de NEVOIE.
Energo a sponsorizat , e corect. Dar acum de ce Energo se opune ? Oare nu "da cu virgula " ?
Daca vorbim de anarhie de fapt acum o traim......
Energo dicteaza, aproba sau nu daca are chef, nu daca are argumente..... Asta ca sa intelegi ca nu scriu fara cap si fara coada. Oare la CM 2009 au SPONSORIZAT sau au CONTRIBUIT? E mare diferenta ......
a sponsoriza = costuri suportate 100 %
a contribui = a pune la dispozitie o parte din fonduri
Algoritm :
Acest sistem de 6 cu 4 , da ocazia divizionarilor sa treaca printr-o sita mult mai complexa. Daca dai rasol ai ocazia sa te ridici in alte 2 manse. Pescuitul are si putin 'noroc" nu numai stiinta. Daca te ocoleste poate il "prinzi" in cele 2 manse date ca alternativa.
Campionul national parerea mea ar trebui sa ramana ca selectie , ca si pana acum. Acolo e alta poveste.
Lotul e durerea mea cea mare. E lipsa de respect fata de concurenti sa devii subiectiv si sa faci lotul pe baza de "invitatie"...marlanie pe fata. Lasa-i sa se bata pe 6 etape si de acolo sa culegi performanta....
Ai spus bine "organizatori acestora vor sponsoriza lotul national de seniori...da ce i-a oprit pana acuma sa o faca?"
Asta ma intreb si eu. Nu degeaba am si postat acest lucru.Culisele au povestea lor, pe care multi o cunoastem si cu siguranta reprezinta un motiv intemeiat. Ramane sa vedem daca aici , in aceasta maniera devin receptiv si adunam fortele necesare pentru a darama un concept implementat, care acum a ajuns invechit, demodat si lipsit de eficienta.
Cateva pagini inainte cineva isi facea probleme de faptul ca nu atragem tineri catre noi in acest sistem... Adevarul e ca pana acum au venit fooooaaaaarte multi, si cred ca intelegi perfect aluzia.
E o scuza marsava , o lipsa de argumente nejustificata. Daca nu stim sa ne impunem sau sa ne prezentam punctul de vedere , aruncam dude ca cea de care amintesc.
Finantare :
Au fost destul de clari in exprimare cei care au deschis acest topic.
Suplimentar, am venit cu propunerea ca la finalul acestor etapa, cand vom creiona lotul reprezentativ, cei care tin competitiile sa genereze bugetul necesar pentru mondiale. 6 firme de renume tin 6 etape. Lotul are 6 oameni. Cred ca si aici ma intelegi destul de clar.
Nu ti-am luat-o in nume de rau, din contra ma bucur cand dezbatem. Asa se va ajunge la un consens.