zsolty scrie:
nici eu nu sunt de acord cu "proiectul asta de vis"
cate mondiale sau tinut pe ape cu crap????(adica sa se dea dupa crap nu ca sau mai prins cateva exemplare)
voi vreti ca cei care nu au bani sau timp sa ii dati la o parte si sa faceti un concurs intre voi
de ce nu se numeste proiectul "campionatul celor cu bani"????
eu nu cred ca cei care au ramas an de an in A is din bulan acolo
sunt multi care de la inceput is in A sau tot timpul au bulan????
de ce nu facem atunci finala A din 4 manse????daca tot vreti mai multe manse
parerea mea e ca indiferetn ca is 3 sau 6 manse tot aia o sa fie primii 10
iara un lot national se poate alcatui prin x feluri nu prin 100 etape clar unul care stie si nu are bani nu merge la x etape in fine.....
Eu print treba asta nu vad cum atragi tanar sa concureze.ca doara mai trebuie sa vina si altii din urma nu o sa fie aceleasi persoane tot timpul in top!!!!!omul mai imbatraneste
aici ma si opresc cu scrisu ca as mai avea ce scrie dar mai bine nu sa nu fie cu suparari
parerea mea este un NU mare!!!!
Analiza :
Din start nu.......
De ce final A in 4 manse si nu acest campionat?
O bagam pe aia cu tineri..... penibil
Lotul in X moduri il faci dar asa nu.....asa e gresit
"voi vreti ca cei care nu au bani sau timp sa ii dati la o parte si sa faceti un concurs intre voi
de ce nu se numeste proiectul "campionatul celor cu bani"???? " RETORIC pentru ENERGO, nu crezi?
Acum apare ambasadorul care ia apararea celor care pana acum nu erau bagati in seama si daca vreunul primea o invitatie la CM era sarbatoare.... PENIBIL
Tremura covorul sub picioare "unora", victimizam si laudam " nevoiasii" pe care nu se dadeau 2 bani inainte... PATETIC
Oare majoritatea din A nu este prezenta an de an si in privat?
Daca tot sunt, de ce nu ar puncta si aici? Ar fi un plus pentru ei in primul rand.
Unul din acei "ei" esti si tu Tibi.Pot fi candva si eu, si toti care vrem si speram la mai bine.Ne facem griji ca vor veni in privat rasturnari de situatie... De ce ne e frica? Daca suntem buni ne batem cu oricine.
Concluzie :
Iata si informatiile prin care Energo se opune...... Cu parere de rau, nu ma asteptam la reticenta din partea lor.
Merg la pescuit constant in sezon, si multi ma intreaba cat costa o rube, cum dai si sunt fascinati. Multi ar veni. Majoritatea sunt tineri. Ce pot sa le spun Tibi? Sa intre si sa vada cum "o haita de lupi" maraie unii la altii? Cum ca isi umfla muschii pe ei , pentru ambitie, si nici decum pentru binele celor pe care ar trebui sa ii reprezinte?
Fara suparare, dar asta e realitatea.
Asta e motivul pentru care eu sunt de acord cu schimbarea.
Important sa este sa ai verticalitate in ceea ce faci. Exista si interes dar sa fie decent afisat.