Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 20:41

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Proiect Campionatul National de Pescuit Stationar
MesajScris: 31 Ian 2010, 13:26 
Neconectat

adrian1turcul scrie:
In ceea ce priveste sponsorizarea eu mai stiu cel putin un sponsor de la noi din tzara...lotul national feminin... ;) ...sunt sigur ca daca ar putea ar sponsoriza mult mai mult si mai bine decat altii...dar toate la vremea lor.

Adriane.....daca esti mai atent la ce scrie ...vei observa ca se scrie stric de lotul de seniori si nu senioare(cum le spui tu feminin)

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 13:41 
Neconectat

De unde ai informatia ca Energo se opune la o selectie corecta a lotului national....cred ca ar mai trebuii sa te documentezi....deci daca pe langa seniori(ca despre ei este vorba) participa la concursurile private si alte categorii, nu vei putea sa faci lotul national de seniori final.....de ex. poti sa ai in vedere rezultatele a 12,15,20 de concurenti pe care ii inviti intr-un concurs de 4 manse...de unde ii vei scoate pe cei sase....eu consider ca ii ok sa faci o selectie finala...ca sa nu existe dubii ca unii concurenti au fost avantajati sau dezavantajati de alte categori participante la concursurile private...dar astea le vezi doar daca esti implicat direct in aceste concursuri

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:09 
Neconectat

zsolty scrie:
nici eu nu sunt de acord cu "proiectul asta de vis"
cate mondiale sau tinut pe ape cu crap????(adica sa se dea dupa crap nu ca sau mai prins cateva exemplare)
voi vreti ca cei care nu au bani sau timp sa ii dati la o parte si sa faceti un concurs intre voi
de ce nu se numeste proiectul "campionatul celor cu bani"????
eu nu cred ca cei care au ramas an de an in A is din bulan acolo
sunt multi care de la inceput is in A sau tot timpul au bulan????
de ce nu facem atunci finala A din 4 manse????daca tot vreti mai multe manse
parerea mea e ca indiferetn ca is 3 sau 6 manse tot aia o sa fie primii 10
iara un lot national se poate alcatui prin x feluri nu prin 100 etape clar unul care stie si nu are bani nu merge la x etape in fine.....
Eu print treba asta nu vad cum atragi tanar sa concureze.ca doara mai trebuie sa vina si altii din urma nu o sa fie aceleasi persoane tot timpul in top!!!!!omul mai imbatraneste
aici ma si opresc cu scrisu ca as mai avea ce scrie dar mai bine nu sa nu fie cu suparari
parerea mea este un NU mare!!!!

Analiza :
Din start nu.......

De ce final A in 4 manse si nu acest campionat?
O bagam pe aia cu tineri..... penibil
Lotul in X moduri il faci dar asa nu.....asa e gresit
"voi vreti ca cei care nu au bani sau timp sa ii dati la o parte si sa faceti un concurs intre voi
de ce nu se numeste proiectul "campionatul celor cu bani"???? " RETORIC pentru ENERGO, nu crezi?
Acum apare ambasadorul care ia apararea celor care pana acum nu erau bagati in seama si daca vreunul primea o invitatie la CM era sarbatoare.... PENIBIL

Tremura covorul sub picioare "unora", victimizam si laudam " nevoiasii" pe care nu se dadeau 2 bani inainte... PATETIC

Oare majoritatea din A nu este prezenta an de an si in privat?
Daca tot sunt, de ce nu ar puncta si aici? Ar fi un plus pentru ei in primul rand.
Unul din acei "ei" esti si tu Tibi.Pot fi candva si eu, si toti care vrem si speram la mai bine.Ne facem griji ca vor veni in privat rasturnari de situatie... De ce ne e frica? Daca suntem buni ne batem cu oricine.

Concluzie :
Iata si informatiile prin care Energo se opune...... Cu parere de rau, nu ma asteptam la reticenta din partea lor.

Merg la pescuit constant in sezon, si multi ma intreaba cat costa o rube, cum dai si sunt fascinati. Multi ar veni. Majoritatea sunt tineri. Ce pot sa le spun Tibi? Sa intre si sa vada cum "o haita de lupi" maraie unii la altii? Cum ca isi umfla muschii pe ei , pentru ambitie, si nici decum pentru binele celor pe care ar trebui sa ii reprezinte?

Fara suparare, dar asta e realitatea.
Asta e motivul pentru care eu sunt de acord cu schimbarea.

Important sa este sa ai verticalitate in ceea ce faci. Exista si interes dar sa fie decent afisat.

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:15 
Neconectat

Finantare :

Au fost destul de clari in exprimare cei care au deschis acest topic.
Suplimentar, am venit cu propunerea ca la finalul acestor etapa, cand vom creiona lotul reprezentativ, cei care tin competitiile sa genereze bugetul necesar pentru mondiale. 6 firme de renume tin 6 etape. Lotul are 6 oameni. Cred ca si aici ma intelegi destul de clar.

Nu ti-am luat-o in nume de rau, din contra ma bucur cand dezbatem. Asa se va ajunge la un consens.[/quote]
Domnu Radu ati calculat cat ar costa cele 4 etape pentru un concurent??cate milioane bune si timp pentru asta??Ce fac concurenti care au servici??Ati zis ca nu vin multi tineri dar nu ati zis si de ce;la mine in judeti muti tineri sau lasat din cauza costurilor ne avad bani sa continue nu ca nu sar fi dorit.As fi curios o speranta care trece la senori la 22 de ani inca e la facultate de unde is permite sa perticipe la un campionat cu 6 etape care implica costuri de 10000 cel puti ne mai vb de timp. :( :(

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:25 
Neconectat

Ioji nu te stresa, doar stii, concursurile sunt pentru cei cu bani sau cu sponsorizari, NU pentru cei cu bani putini si cu un minim de dotare. Cei din ultima categorie vor fi mereu marginalizati, evitati, doar nu se ridica la "nivel". E usor pentru cei cu un venit consistent sa spuna "faci economii si iti permiti sa mergi la concursuri". Da e drept...fac economii jumatate de an si merg la un concurs "mare"...si apoi gata. Asa ca lasa-i pe ei sa-si faca un sistem competitional pe placul si pe valoarea veniturilor lor...

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:29 
Neconectat

Tigarile sunt un viciu. Scoatem bani pentru ele.
Serviciul e o necesitate. Timpul este limitat.
Aici e un mix intre cele doua

6 etape intr-un an de zile nu sunt multe.E drept sunt costisitoare. Daca ar fi la indemana ar veni oricine.
Discutia se referea la cei deja prezenti in sistem.
Daca se pune la punct ce se discuta aici, apar si costuri diminuate. E vorba de management. Imaginati-va cotizatia anuala a pescarilor , ca suma. Daca este TRANSPARENT directionata catre o entitate ca cea din acest topic, atunci GARANTAT, structurile la nivel national pot sustine minim 6 pescari arondati si care doresc sa faca performanta in 6 etape.

Selectiile locale pe costurile fiecaruia. Ajungi in primii 10 ai subventionare. Primii 3 sponsorizati integral. Astfel vom avea un campionat intern cu participare numeroasa.

Management-ul costurilor il face doar o persoana cu experienta. Este realizabil. La nivel national o taxa de 100 ron anuala, atrage multe fonduri care sunt "spalate" acum in cinegetica....Dar daca ar ajunge in mod corect la o entitate juridica care va gestiona transparent populari si va aloca bugete locale pentru campionatul intern???

Despre ce vorbim??????

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:34 
Neconectat

RaduDan scrie:
Ioji nu te stresa, doar stii, concursurile sunt pentru cei cu bani sau cu sponsorizari, NU pentru cei cu bani putini si cu un minim de dotare. Cei din ultima categorie vor fi mereu marginalizati, evitati, doar nu se ridica la "nivel". E usor pentru cei cu un venit consistent sa spuna "faci economii si iti permiti sa mergi la concursuri". Da e drept...fac economii jumatate de an si merg la un concurs "mare"...si apoi gata. Asa ca lasa-i pe ei sa-si faca un sistem competitional pe placul si pe valoarea veniturilor lor...

Da aici ai dreptate :( :( :( :( multi nu se uita la aia care nu ai asa multi bani ca sa isi permita 6 etape.dar aia nu inseamna ca nu is pescari buni sau ca nu doresc sa devina. :roll: :roll:

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:36 
Neconectat

RaduDan scrie:

Sunt de partea voastra. Argumentez si expun modul in care si eu sunt convins ca putem face treaba. Cititi atent domnul Dan ce am postat si veti vedea ca intariti afirmatiile mele. In paralel, am subliniat modul in care fondurile devin "un detaliu" si nu cel major .

Pe scurt se poate. Este dovedit. Doar ca e bine sa dam Cezarului ce e al Cezarului.
In cazul de fata noi suntem Cezarul. Avem vointa si logistica,avem si experienta, ei ar fi bine sa ne dea fondurile.
Cum? Simplu.... sa ne recunoasca si sa ne lase sa administram ceeea ce inseamna pescuit.

Nu ma dau banii afara din casa , dar la concursuri voi merge cat pot de mult....

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:41 
Neconectat

Radu scrie:

6 etape intr-un an de zile nu sunt multe.E drept sunt costisitoare. Daca ar fi la indemana ar veni oricine.
Daca se pune la punct ce se discuta aici, apar si costuri diminuate. E vorba de management. Imaginati-va cotizatia anuala a pescarilor , ca suma. Daca este TRANSPARENT directionata catre o entitate ca cea din acest topic, atunci GARANTAT, structurile la nivel national pot sustine minim 6 pescari arondati si care doresc sa faca performanta in 6 etape.

Selectiile locale pe costurile fiecaruia. Ajungi in primii 10 ai subventionare. Primii 3 sponsorizati integral. Astfel vom avea un campionat intern cu participare numeroasa.

Management-ul costurilor il face doar o persoana cu experienta. Este realizabil. La nivel national o taxa de 100 ron anuala, atrage multe fonduri care sunt "spalate" acum in cinegetica....Dar daca ar ajunge in mod corect la o entitate juridica care va gestiona transparent populari si va aloca bugete locale pentru campionatul intern???

Despre ce vorbim??????

Costuri Diminuate?? :?: :?: 6 etape din care 4 obligatori taxa de participare intre 200 si 400 de roni.Trabucco 400 ron,sensas 400, profi mix 200, olyimpus 200, numa taxa de participare la cela 4 ii 1200 roni.Ne mai vb de cazare ,masa ,bani de benzina, nada,?Nu va suparati asta viisepar costuri diminuate/??De ce nu se poate ramane la actualu sisitem si Finala A sa fie din 4 etape casi in Ungaria.Sa se aleaga un selectioner prin vot care va face echipa romaniei si va raspunde de rezultate?In Ungaria se poate la noi NU?? :?:

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:50 
Neconectat

BabaJosif scrie:
Radu scrie:

Despre ce vorbim??????

Costuri Diminuate?? :?: :?: 6 etape din care 4 obligatori taxa de participare intre 200 si 400 de roni.Trabucco 400 ron,sensas 400, profi mix 200, olyimpus 200, numa taxa de participare la cela 4 ii 1200 roni.Ne mai vb de cazare ,masa ,bani de benzina, nada,?Nu va suparati asta viisepar costuri diminuate/??De ce nu se poate ramane la actualu sisitem si Finala A sa fie din 4 etape casi in Ungaria.Sa se aleaga un selectioner prin vot care va face echipa romaniei si va raspunde de rezultate?In Ungaria se poate la noi NU?? :?:

Va rog analizati postul in care am quantificat taxa anuala de pescuit, multiplicati cu un numar decent de pescari posesori carnet membru si cotizatie platita.
veti constata ca algoritmul de selectie si modul de subventionare expus de mine este realizabil. Atunci, nu mai apare problema asa cum o expuneti. Primii 3 asa cum am mai spus pot fi sponsorizati total. Ceilalti pana la un 10 sa zicem ( numarul poate fi fixat de comun acord daca apare aceasta entitate ), vor primi o contributie care procentual poate fi pana la un maxim de 50 %.

Lasati aciditatea la o parte si largiti-va orizonturile

Daca adoptam regimul din Ungaria, se va lasa cu demisii ca in fotbal.......
Din contra ce s-a expus aici este mult mai avansat si mai pertinent decat ce se intampla la unguri acum.......

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]