Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 20:39

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Proiect Campionatul National de Pescuit Stationar
MesajScris: 31 Ian 2010, 15:04 
Neconectat

1 radule...eu sunt mai greu de cap ...ce logistica avem?
2 sa nu crezi ca o sa mai cotizez la ajvps cu inca 1 mil pt sprijinirea competitiilor in conditiile in care la noi nu avem nici o balta a ajvps . mai bine 30 ron la anpa si gata . cati gandesc asa?
3 diminuam costurile...hm...daca aloci la un concurs 5-6 zile minim , ori 6 sunt 36 zile de concediu in 4 luni . tu vrei sa plece nevasta mea la mare cu vecinul.
4 poti sa convingi tu agvps ca gestioneaza banii incorect . ? pe ce lume traiesti ...stii ca sunt concurenti , cel putin jumate din total, care nu primesc nici macar incurajari de la agvps dar bani?

nu sunt acid si daca este nevoie scriu cu litere mari...
in an de criza cand in unele ajvps se pune problema salariilor voi vreti schimbari...

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 15:17 
Neconectat

1. Logistica : un regulament postat inca din primele pagini. Toate afirmatiile facute au in spate o baza logistica deja negociata
2. Nu trebuie. Daca apare aceasta entitate , atunci cotizezi aici.
3. Cu timpul nu stiu ce sa zic. E o reala problema, dar nu o pot considera (personal) cea mai elocventa in momentul de fata.
4. Se vede in timp acest lucru. Odata emergenti si recunoscuti, cu pescari afiliati direct la noi care vor cotiza, putem in relatia cu AGVPS-ul sa ne solicitam un minim de drepturi ( ca factor de decizie), pe care il argumentam cu fondurile ce vor fi generate ulterior de cei ce vor cotiza.
Noi ingrijim gradina, culegem rosiile, meritul va fi al lor, dar regulile le stabilim noi. Cel mai imbucurator este ca nu le cerm nici bani.

Mai tarziu, la bilant vor avea surpriza ca o majoritate covarsitoare din fondurile depuse ani la rand, vor dispare in timp si vor ajunge direct la noi. Apoi, putem solicita concesionarea de acumulari si portiuni de rau pe care sa le administram direct ( ingrijire, populare). E decent . Se numeste externalizarea serviciilor. Despre asta e vorba. Se face in timp si cu rabdare

Nu e acesta oare cursul firesc al lucrurilor?

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 15:40 
Neconectat

Radule....te-am rugat sa citesti toate postarile din acest topic...cu ceva timp in urma am explicat ca nu ai cum sa faci un clasament cu persoane care concureaza si nu fac parte din acel clasament...deci...ori nu sti cum se face un clasament ori vrei sa ajungi senior membru al acestui forum scriind mult,prost si fara rost...Deci,ca sa ma contrazici...te rog sa expui cateva exemple de clasamente in cazul in care concureaza 20 de pescari din care 5 nu vor face parte din clasament ....cum vei proceda?...cum ii vei scoate din clasament?...cum vei impartii locurile lor celorlalti concurenti?...etc

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 15:49 
Neconectat

Si apropo de concursuri private:

- Olympus e cu carasi;
- Profimix e la Varsolt;
- Un Fir Intins va fi la Taut (obleti, babusca, carasi), un altul, probabil pe Mures :roll: ...

Si atunci, oare cel care va avea rezultate bune la concursurile private, inclusiv cele de crap, sa fie desconsiderat??? Sunt multi pescari buni care au dat un sg. kix la concursurile AGVPS si nu au intrat in cei 16 A dar au avut rezultate foarte bune in concursurile private ... sunt oare mai slabi decat cei care au reprezentat Romania??? Oare nu este invers??? Oare Lupei sau Petrisor nu au avut rezultate mai bune in 2009 decat multi din A??? Merita sa pastrati sistemul acesta, tip "knock out" si sa neglijati activitatea competitionala din afara AGVPS????

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 15:52 
Neconectat

Tibi, englezii fac selectia lotului national mai mult pe baza rezultatelor din concursurile private (nationale si internationale) decat a celor din campionat ...Si au un campionat cu mult mai multe etape ca la noi ...

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 15:56 
Neconectat

Care is aia buni care au concurat la concursurile particulare cu succes asa mare si nu au concurat la finala A?

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 15:59 
Neconectat

20 de pescari din care 5 nu fac parte din clasament .
Pentru ca avem o situatie propusa de a implementa privatul in national se pot lua in considerare cateva propuneri:

Cei prezenti in privat si divizionari beneficiaza de un punctaj separat. In paralel cu respectiva etapa, se va creea un sistem separat de punctaj , in care se va stabili ordinea ierarhica intre cei in cauza.
Podiumul este privat, si poate merge dupa regula primii 3 il ocupa, chiar daca nu sunt divizionari.
Clasamentul se realizeaza insa pentru divizionari si atat. Ceilalti pot fi considerati "invitati" , nu pot fi implementati in clasament pentru ca nu au baza juridic recunoscuta sa o faca , nu au fost la selectii , etc.
Etapele sunt pentru toti doritorii, dar clasamentul numai pentru divizionari.

Cu ce deranjeaza?

Poate imi scapa anumite amanunte dar te rog, dupa modul in care ai postat presupun ca ai gandit si solutii. Expune-le.
Eu am prezentat acum o modalitate de departajare. Prezinta aportul tau la acest post si sa vedem cum vom reusi sa finalizam acest subiect.
Este perfect justificat punctul tau de vedere, eu am propus un algoritm, asa ca te rog, ajuta-ma sa il transpunem intr-o maniera pertinenta si agreeabila de cei vizati.

multumesc

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 16:03 
Neconectat

@Tibi
in multe sporturi sunt "wild carduri", care s-a intamplat sa mai castige cate o etapa si s-au bucurat de moment, au primit si premii, dar nu au contat in clasamentele finale.
cea mai simpla varianta si care nu ar aduce avantaje sau dezavantaje celorlalti, ar fi ca in clasamentul general sa nu se tina seama de punctele obtinute de ei, indiferent cate au obtinut.
deci daca a castigat o etapa, va fi premiat pentru asta si in clasamentul general, in etapa respectiva, nu va primi nimeni 30 puncte.

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 16:04 
Neconectat

Draga George, unu la mana .....cate etape are campionatu englez si cate are cel romanesc?
Doi la mana....cand am zis eu sa nu se ieie in considerare rezultatele de la concursurile private pentru formarea lotului national....dar ca la sfarsit sa fie selectati cei mai buni 12 sau 15 sau 20 si sa se faca un concurs de 4 manse ca sa nu existe dubii....si sa castige cei 6....ce ti se pare in neregula aici?.

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 16:09 
Neconectat

Cine va sustine Tibi si aceasta ultima sitare?
In mod normal AGVPS-ul, corect?
Pe scurt finala la finala, sau finala la un lung Turneu Competitional.
Daca am face si acest pas, clar nu e problema de dubii, ci de a invoca " bulanul", parerea mea

Parca "da cu virgula".....

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]