Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 19:07

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Proiect Campionatul National de Pescuit Stationar
MesajScris: 31 Ian 2010, 17:16 
Neconectat

Radu scrie:
@domnul Iosif

Pai cam asta e de fapt si raspunsul meu fata de modul in care a expus domnul Tibi problema.
Sanse mici, sau oare nu stim cine concureaza in campionatul intern? Dumneavoastra ati ales sa transpuneti raspunsul meu intr-o maniera verticala.
Aceleasi sanse de 1 pana la 3 la suta sunt sa se intample scenariul propus de domnul Tibi.

@ domnul Tibi
Concurez, si sper sa imi permita timpul in acest an sa particip la cat mai multe competitii. ( si buzunarul bineinteles).. Va respect pozitia dobandita in cursul anilor si de aceea va rog ca astfel de intrebari sa nu mai aduca in fata ostentativ pozitionarea fiecaruia in clasament. Sunt constient si la curent cu palmaresul dumneavoastra, dar pozitia mea aici nu este cea de concurent. In cel mai bun caz va fi pe malul unei ape, unde sper sa acceptati invitatia la un pahar de bere sau de ce o fi in acel moment .

ati inteles gresit Tibi a pus problema ca un junior la Doripesco daca trage cap de stand si un senior e langa el sansele sunt foarte mari sa ii fure pesti cam 90-95%.Dar daca pica un senior ca cap de stand atunci lucrurile stau altfel. ;)

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 17:18 
Neconectat

zsolty scrie:
Radu scrie:
zsolty scrie:
nici eu nu sunt de acord cu "proiectul asta de vis"
cate mondiale sau tinut pe ape cu crap????(adica sa se dea dupa crap nu ca sau mai prins cateva exemplare)
voi vreti ca cei care nu au bani sau timp sa ii dati la o parte si sa faceti un concurs intre voi
de ce nu se numeste proiectul "campionatul celor cu bani"????
eu nu cred ca cei care au ramas an de an in A is din bulan acolo
sunt multi care de la inceput is in A sau tot timpul au bulan????
de ce nu facem atunci finala A din 4 manse????daca tot vreti mai multe manse
parerea mea e ca indiferetn ca is 3 sau 6 manse tot aia o sa fie primii 10
iara un lot national se poate alcatui prin x feluri nu prin 100 etape clar unul care stie si nu are bani nu merge la x etape in fine.....
Eu print treba asta nu vad cum atragi tanar sa concureze.ca doara mai trebuie sa vina si altii din urma nu o sa fie aceleasi persoane tot timpul in top!!!!!omul mai imbatraneste
aici ma si opresc cu scrisu ca as mai avea ce scrie dar mai bine nu sa nu fie cu suparari
parerea mea este un NU mare!!!!

Analiza :
Din start nu.......

De ce final A in 4 manse si nu acest campionat?
O bagam pe aia cu tineri..... penibil
Lotul in X moduri il faci dar asa nu.....asa e gresit
"voi vreti ca cei care nu au bani sau timp sa ii dati la o parte si sa faceti un concurs intre voi
de ce nu se numeste proiectul "campionatul celor cu bani"???? " RETORIC pentru ENERGO, nu crezi?
Acum apare ambasadorul care ia apararea celor care pana acum nu erau bagati in seama si daca vreunul primea o invitatie la CM era sarbatoare.... PENIBIL

Tremura covorul sub picioare "unora", victimizam si laudam " nevoiasii" pe care nu se dadeau 2 bani inainte... PATETIC

Oare majoritatea din A nu este prezenta an de an si in privat?
Daca tot sunt, de ce nu ar puncta si aici? Ar fi un plus pentru ei in primul rand.
Unul din acei "ei" esti si tu Tibi.Pot fi candva si eu, si toti care vrem si speram la mai bine.Ne facem griji ca vor veni in privat rasturnari de situatie... De ce ne e frica? Daca suntem buni ne batem cu oricine.

Concluzie :
Iata si informatiile prin care Energo se opune...... Cu parere de rau, nu ma asteptam la reticenta din partea lor.

Merg la pescuit constant in sezon, si multi ma intreaba cat costa o rube, cum dai si sunt fascinati. Multi ar veni. Majoritatea sunt tineri. Ce pot sa le spun Tibi? Sa intre si sa vada cum "o haita de lupi" maraie unii la altii? Cum ca isi umfla muschii pe ei , pentru ambitie, si nici decum pentru binele celor pe care ar trebui sa ii reprezinte?
Fara suparare, dar asta e realitatea
Asta e motivul pentru care eu sunt de acord cu schimbarea.

Important sa este sa ai verticalitate in ceea ce faci. Exista si interes dar sa fie decent afisat.

deci prima intrebare pe care vroiam sa o pun era daca concurezi?????
dar vad ca m-a intrecut tibi
dar din postarile care le scri vad ca habar nu ai de concursuri
eu mi-am dat parerea daca ai observat din ce am scris nu incerc sa ma scot cu altii
si nu stiu daca ai observat dar aici cei care scriu is concurenti asa ca nu stiu ce ai de gand???
oricum nu ma cobor la nivelul tau si aici am pus punct la discutii
vad de cand ai intrat ba te iei de unu ba de altul!!!

ai fost cam dur :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 17:26 
Neconectat

zsolty scrie:
Radu scrie:
zsolty scrie:
nici eu nu sunt de acord cu "proiectul asta de vis"
cate mondiale sau tinut pe ape cu crap????(adica sa se dea dupa crap nu ca sau mai prins cateva exemplare)
voi vreti ca cei care nu au bani sau timp sa ii dati la o parte si sa faceti un concurs intre voi
de ce nu se numeste proiectul "campionatul celor cu bani"????
eu nu cred ca cei care au ramas an de an in A is din bulan acolo
sunt multi care de la inceput is in A sau tot timpul au bulan????
de ce nu facem atunci finala A din 4 manse????daca tot vreti mai multe manse
parerea mea e ca indiferetn ca is 3 sau 6 manse tot aia o sa fie primii 10
iara un lot national se poate alcatui prin x feluri nu prin 100 etape clar unul care stie si nu are bani nu merge la x etape in fine.....
Eu print treba asta nu vad cum atragi tanar sa concureze.ca doara mai trebuie sa vina si altii din urma nu o sa fie aceleasi persoane tot timpul in top!!!!!omul mai imbatraneste
aici ma si opresc cu scrisu ca as mai avea ce scrie dar mai bine nu sa nu fie cu suparari
parerea mea este un NU mare!!!!

Analiza :
Din start nu.......

De ce final A in 4 manse si nu acest campionat?
O bagam pe aia cu tineri..... penibil
Lotul in X moduri il faci dar asa nu.....asa e gresit
"voi vreti ca cei care nu au bani sau timp sa ii dati la o parte si sa faceti un concurs intre voi
de ce nu se numeste proiectul "campionatul celor cu bani"???? " RETORIC pentru ENERGO, nu crezi?
Acum apare ambasadorul care ia apararea celor care pana acum nu erau bagati in seama si daca vreunul primea o invitatie la CM era sarbatoare.... PENIBIL

Tremura covorul sub picioare "unora", victimizam si laudam " nevoiasii" pe care nu se dadeau 2 bani inainte... PATETIC

Oare majoritatea din A nu este prezenta an de an si in privat?
Daca tot sunt, de ce nu ar puncta si aici? Ar fi un plus pentru ei in primul rand.
Unul din acei "ei" esti si tu Tibi.Pot fi candva si eu, si toti care vrem si speram la mai bine.Ne facem griji ca vor veni in privat rasturnari de situatie... De ce ne e frica? Daca suntem buni ne batem cu oricine.

Concluzie :
Iata si informatiile prin care Energo se opune...... Cu parere de rau, nu ma asteptam la reticenta din partea lor.

Merg la pescuit constant in sezon, si multi ma intreaba cat costa o rube, cum dai si sunt fascinati. Multi ar veni. Majoritatea sunt tineri. Ce pot sa le spun Tibi? Sa intre si sa vada cum "o haita de lupi" maraie unii la altii? Cum ca isi umfla muschii pe ei , pentru ambitie, si nici decum pentru binele celor pe care ar trebui sa ii reprezinte?
Fara suparare, dar asta e realitatea
Asta e motivul pentru care eu sunt de acord cu schimbarea.

Important sa este sa ai verticalitate in ceea ce faci. Exista si interes dar sa fie decent afisat.

deci prima intrebare pe care vroiam sa o pun era daca concurezi?????
dar vad ca m-a intrecut tibi
dar din postarile care le scri vad ca habar nu ai de concursuri
eu mi-am dat parerea daca ai observat din ce am scris nu incerc sa ma scot cu altii
si nu stiu daca ai observat dar aici cei care scriu is concurenti asa ca nu stiu ce ai de gand???
oricum nu ma cobor la nivelul tau si aici am pus punct la discutii
vad de cand ai intrat ba te iei de unu ba de altul!!!

Voi tine cont de favorul care mi s-a pus in fata, prin modul in care ati coborat la nivelul meu.

Apreciez si va ........ multumesc :D

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 17:33 
Neconectat

cu mare placere
se vede ca nu stii ce a fost mai demult cand se incepea an de an de la faza pe oras
nu stiu din ce zona esti dar in zona noastra la inter se da o mare bataie pt locuri
si e pacat sa mazgalesti numele unei firme (energo) cu concluzile pe care le tragi tu aiurea
si sa iti zic ceva poate sti poate nu
DAR e SINGURA firma din ROMANIA care a facut ceva pt pescuitul competitional
ca a facut tot sau integral dar chestia e ca a facut
nu neaparat scriu ca is in echipa energo(is de anul acesta) ci de aia ca am vbazut ce a facut pt pescarii de cometitie
a ajutat cum a putut lotul national sau echipa care a mers la mondiale
mi-ar place sa ne intalnim intr-un concurs poate tragem unul langa altul si v-om putea povesti mai mult ;) ;)

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 17:51 
Neconectat

Concurez, si sper sa imi permita timpul in acest an sa particip la cat mai multe competitii. ( si buzunarul bineinteles).
ai socotit cam cat costa 6 etape????
sau cate sapt esti plecat si nu lucrezi???
si daca te pregatesti beton la ele itzi zic eu ca sari de 12000ron!!!!
poate multi nu au atat salar pe un an intreg!!!!
si mai sunt si oameni cu familii aici ce zici???
usor e sa dai in altii si sa zici ca ce idee buna e asta cu 6 etape dar credema cand esti in tema iti schimbi parerea
si mai inca ceva
daca te uiti atent la toate concursurile private (ia-le pe rand) ai sa observi ca max 6-7 conc din A se prezinta la cate o etapa si aceia is cei la care le permite bugetul si timpul

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 18:07 
Neconectat

zsolty scrie:
Concurez, si sper sa imi permita timpul in acest an sa particip la cat mai multe competitii. ( si buzunarul bineinteles).
ai socotit cam cat costa 6 etape????
sau cate sapt esti plecat si nu lucrezi???
si daca te pregatesti beton la ele itzi zic eu ca sari de 12000ron!!!!
poate multi nu au atat salar pe un an intreg!!!!
si mai sunt si oameni cu familii aici ce zici???
usor e sa dai in altii si sa zici ca ce idee buna e asta cu 6 etape dar credema cand esti in tema iti schimbi parerea
si mai inca ceva
daca te uiti atent la toate concursurile private (ia-le pe rand) ai sa observi ca max 6-7 conc din A se prezinta la cate o etapa si aceia is cei la care le permite bugetul si timpul

ai dreptate :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 18:09 
Neconectat

Ok, clar trebuie sa ma cobor la nivelul tau Einstein....

1. Te-am lasat sa ma judeci
2. Te-am lasat in elementul tau, dar vad ca ti-o iei in cap......
3. Cine esti????
4. Nu ma apuc sa iti explic ce inseamna ca si imagine modul in care denigrezi blazonul pe care il reprezinti. Daca ai fi avut bunul simt sa citesti tot ce am postat ai fi vazut o analiza strict de management in care am oferit alternative pentru a diminua costurile si de a le aduce pe un plan secund.
Tot respectul pentru Tibi si ceilalti care au venit si au exprimat real un punct de vedere.

Modul in care te-ai exprimat sub culorile lui Energo atat la inceput cat si acum cand m-ai jignit, ar trebui sa te faca sa gandesti cum postezi de azi inainte.
Ceea ce eu am expus a fost ma repet sa ma asigur ca intelegi, ANALIZA DE MANAGEMENT pentru un proiect care are ca scop multe lucruri pe care vad ca nu le intekegi.
In lumea ta de concurent cu orizonturi limitate, primeste un sfat si apreciaza ca ma cobor la nivelul tau:
VORBESTE PENTRU TINE , NU PENTRU ENERGO PENTRU CA VEI CREEA CONFUZII GRAVE PE VIITOR.

Cu stima,

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 18:15 
Neconectat

:lol: din nou concret.

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 18:23 
Neconectat

Am o rugaminte catre dl.Radu si Zsolty,lasati Energo afara!
Cu respect Zsolt

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 18:48 
Neconectat

in loc sa apara spe mi de variante posibile de campoinat de ce nu ar aparea tot atatea variante se sponsorizare a campionatului sa fie premii la toate fazele :shock: :shock: :shock:
radu iti place managementul ? gaseste tu o solutie prin care sponsorizezi campionatul national in asa fel incat sa merite participarea ca pana la urma asta e marea buba care a dus la incercarea modificarii LIPSA PREMIILOR , desi iesi campion national pt 300 de lei si o cupa nu prea se merita sa bagi cateva mi de lei, nu lipsa valorii celor care au iesit campioni ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]