Petrisoare, cate echipe ai strans la cea mai larga participare?
Si dintre cele participante cate erau din Arad?
Anticipez raspunsul si intreb: Cand faci acelasi lucru si rezultatul e mereu acelasi nu inseamna cumva ca ceva nu e bine?
Si atunci trebuie neaparat schimbat cate ceva, chiar totul!!!
Eu zic simplu prietene: au fost cateva editii de popularizare, de introducere a stilului...etc. de acord! Eu zic ca ar cam fi timpul sa trecem si la lucruri serioase!
Nu-ti zic eu ce si cum sa faci dar e clar ca atata timp cat se ramane la improvizatia asta de campionat de feeder nu vei avea nici participanti si nici glorie!
Sincer, nu te-ai plictisit de atatia ani sa bati aceeasi 3-4 concurenti de fiecare data?
Stiu ca tu esti pasionat trup si suflet, dar sincer cred ca trebuie facut altceva!
Nu e nici o critica in asta, dar daca nu se schimba ceva eu nu voi mai participa niciodata la vreun campionat de feeder!
Serios, pe langa orice alta competitie serioasa ( privata sau AJVPS) e doar o caricatura!
Nu zic ca e vina ta.... dar toata lumea identifica campionatul asta de feeder cu tine...d'asta iti iei si atatea injuraturi!!!
Te-am pupat si mi-e dor de tine!!! ( sa vezi ca mai comenteaza Tudose pe declaratia asta a mea!!!
)