Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 00:32

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 18 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: noul model de juvelnic
MesajScris: 19 Noi 2012, 13:37 
Neconectat

greere...
ani de zile am blamat astfel de situatii , am ras de ei si i-am injurat in scarba . cu ce am ajutat eu prin atitudinea mea ?. cu nimic . cu ce pot ajuta .? acum ,cu nimic . doar sa multumesc Cerului ca nu gandesc la fel ca ei .
am mai spus si in alte situatii . cred ca avem o lipsa evidenta de educatie si nu intelegem ca altfel este mai bine .
acum , cei de pe mal , ar intreba cu dreptate ...cum mai bine ? nu stiu ce sa le raspund .
daca profele noastre de romana nu ne pun la zid cand scriem bazaconii gramaticale la 1-2 ani dupa bac ...
daca Prunariu nu ne executa pt ca noaptea pescuim in loc sa privim stelele ...
daca mie personal mi se pare prea mult o taxa de 50 ron unde se poate pescui civilizat ...despre ce vorbim si pe cine impuscam .

Sus

MesajScris: 20 Noi 2012, 20:45 
Neconectat

Din pacate nimanui nu ii pasa de situatia din Valcea, lacuri si balti.
In stilul in care se "pescuieste" in cativa ani or sa le arate la nepoti poze ... "Uite tataie asa arata un oblete ...eh cati mai prindeam noi cu japca"
Politia nu vine, si daca vine, stie cand sa vina sa nu ii gasesca pe cosasi si "insurateii cu mireasa"
AGVPS a inceta sa mai existe, bine pe astia ii mai vedeam primavara cand ieseau si ei la o ciupeala, nu i-am mai vazut de cativa ani.
ANPA ... pauza.

De vina sunt tot pescarii ca nu se aduna dreacu o data sa dea cu ei in balta.

Sus

MesajScris: 21 Noi 2012, 17:50 
Neconectat

Pina cind mai au de unde sa mulga niste banuti nu se va schimba nimic !
Si ANPA si AJVPS-urile si multe din asociatiile private urmaresc doar sa atraga cit mai multi pescari de partea lor , pina aduna banetul iti promit si luna de pe cer (ca politicienii) dupa ce se vad cu sacii in caruta nici in K.U.R. nu-i mai doare de pescar si pescuit !
Daca nu ar mai primi bani de la nimeni ar ajunge muritori de foame , ce s-ar intimpla daca nici unul dintre noi nu ar mai plati pt. permise si cotizatii !?

http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Sus

MesajScris: 21 Noi 2012, 17:53 
Neconectat

Daca i-ar plati cei din fotografie ar muri de foame :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 28 Noi 2012, 22:12 
Neconectat

Sunt acuma la o lucrare la Istria in jud. Constanta la 3 km de lacul Sinoe si am fost duminica la pescuit pe un canal ce face legatura dintre lacul Istria si lacul Sinoe si am ramas foarte dezamagit. Zona protejata pe dracu, ii plin de jeg ,de braconieri si de putori.
Am vrut sa angajez 5-6 oameni din zona si nu vine nimeni pentru ca prefera sa merga la braconaj. 70% is saraci lipiti ca bani cum vin asa se duc (usor). Ii forte adevarata chestia ca in functie de zona si de resursele naturale care sunt in zona omul se formeza. Astia daca nu au muncit toata vita si au trait usor din braconaj nu-i mai schimbi neam. Culme ca mai si povestesc cit peste era odata si ce platici mari erau..... iti vine sa le tai mainile sa nu mai poata vasli.
Au cumparat oamenii mei niste peste de la ei cu 3lei kg platca cat palma, crap de 4-500g te doare mintea. Astia rad tot in maxim 5 ani. Noroc ca pestele circula si poate mai vine de la Unguri,da si astia nadesc bine sa-l tina pe loc.
De aia la noi nu iese nimeni in strada sa se chefuiaca de ziua nationala, ca majoritatea in sinea lor stiu ca suntem un popor de cacat si le este jena (macar atat). Noi chefuim dor de de ziua sfintilor (aia care au dat de pomana si au ajutat saracii ..Nicolae , Paraschiva si de-al de astia).
Si culmea mai primesc si ajutoare sociale ca de.... nu are omul venituri si are 5 - 10copii. Eu nu as da ajutoare sociale la nimeni, sa moara de foame daca sunt putori ca nu i-am fortat eu sa faca 10 copii (ce-i drept copii nu au nici o vina) si in plus de munca esta cacalau numa sa vrei sa lucrazi.
Din turism ar putea castga de 10 ori mai mult, dar e munca si in plus ce sa mai faca turistul in delta sa prinda batca si platica ca plama? ca peste mare mai rar. Si probabil dupa ce tremina cu pestele se pun pe lebede si pelicani ca tot ii mai bine decat sa cresti gaini ca-i de munca.

Sus

MesajScris: 30 Noi 2012, 11:32 
Neconectat

domnule busuioc ...
in primul rand trebuiesc trasi de urechi cei care cumpara peste braconat . banuiesc ca ati explicat asta oamenilor dv .
discutii sterile ...va pot demonstra ca si eu si dv si oamenii aia cu platica si toata natia romana , ca sa fiu clar , nu ne dorim decat paine si circ . si primim . de trei ori pe zi si o data seara ... :lol: dupa mintea mea proasta , primul pas ar fi sa nu mai aratam cu degetul unul spre celalalt .

Sus

MesajScris: 30 Noi 2012, 11:33 
Neconectat

:lol:

Sus

MesajScris: 30 Noi 2012, 17:39 
Neconectat

Cesafaci asa sunt uni dintre Romanini nosti pensionari :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 18 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]