Acuma chiar ca ma stresati,chiar daca sunteti prieteni pentru ca asa sustineti "ca intre noi prietenii ne permitem asa limbaj" pe mine sincer ma stresati.
Cineva spunea ca daca concurezi ai voie sa vb iar daca nu ciocu mic dar eu as avea totusi cateva intrebari :
Care dintre cei prezenti pe acest forum este in stare sa schimbe cursul normal al AJVPS ului adica pistele de concurs ?
Cine trage sforile?
Au ceva de castigat sediile AJVPS unde se org.finalele?
Pentru ca in rest sunt doar vb in vant chiar daca parerea unora dintre voi cei experimentati ar conta acolo sus.
Referitor la Taut:este o pista veritabila de concurs dar treb sa recunosc nu pe toata perioada anului,sa speram ca la data concursului "fir intins"va fi peste,eu chiar nu te nteleg Adi de ce militezi cu asemenea vehementa impotriva lui,ti ai spus parerea despre Taut intr o gramada de topicuri si ori de cate ori ai avut ocazia,eu cred ca te ai facut inteles.Stop.
Daca nu se va prinde peste pe Taut este doar esecul nostru dar eu cred ca frumos ar fi sa ne sustii pentru ca in cazul unui concurs reusit putem dovedi ca si Taut ul poate fi o pista pentru vreuna din finale.
Crezi ca cei inscrisi s au inscris din prietenie s au chiar vor incerce si altceva...
...si pentru ca nu vreau sa mi aud vb cele de mai sus sunt doar parerea mea si nu altceva.