Deschid acest topic pentru a incerca sa schimbam impreuna mentalitatea , in bine
, celor care organizeaza concursuri la noi in tara , pentru ca m-am saturat sa ma tot fac ca nu vad ca sant luat de fraier an de an ....
Incepand de anul viitor ar trebuii sa vedem o schimbare de mentalitate la TOTI organizatorii de concursuri private , in sensul ca tendinta ultimilor ani a fost sa se tot mareasca taxele de participare fara a vedea nimic spectaculos in urma acestori mariri din partea organizatorilor .
Ca sa fiu mai clar la noi in tara , noi concurentii nu castigam premiile oferite ci , culmea ni le cumparam prin taxele de participare , adica tot noi le platim si facem si reclama anumitor branduri .
Cheltuiala minima pentru un concurs mai mare este de minim 1.500 - 1.700 lei pentru un concurent , in conditiile in care cu acesti bani poti cumpara orice premiu pus la bataie de la locul 2 in jos , si atunci intreb ...pentru ce sa mai concurez
Nu mai vreau sa aud ca v-am dat nada , sepci sau tricouri , galeti sau alte cacaturi de care oricum nu avem nevoie , pentru ca nu ne-au fost date moca , de fapt le-am cumparat prin taxa de participare la fel ca si premiile
si mai mult se face si reclama la ele pe banii concurentilor . Mai mult , trebuie sa si semnam niste tabele pe baza carora firmele se scad cu aceste "materiale promotionale "
.....sau mai pe intelesul tuturor se baga pe "cheltuiala firmei " dupa ce ca si-au incasat banii pe ele
Am mai auzit si motivari de genul : voi stiti cat costa sa aduc o televiziune sa filmeze concursul ????? Nici nu ma intereseaza cat costa sau de ce noi trebuie sa platim costurile televiziunilor ?????? vreti reclama ....costa , platiti-o voi , eu nu vreu sa fiu filmat , de ce aceste costuri trebuie suportate din taxa de participare ????
sau stiti cat ma costa sa aduc un invitat din strainatate sa participe ????? ...nici asta nu ma intereseaza
vrei sa-l aduci moca si sa pozezi in patronul generos ...plateste-i TU costurile nu eu , nu fii generos pe banii concurentilor !!!!!!!!!
...cand vine vorba de premii se afiseaza premii "de mii de euro" care de fapt sant ...cateva sute . M-am saturat sa fiu luat de prost , iar daca mai vad premii "de mii de euro " o sa afisez aici preturile de depozit din ofertele distribuitorilor pentru fiecare premiu in parte ...si atentie ..alea sant cu tot cu adaosul comercial al distribuitorului ....deci cheltuiala cu achizitia acelui premiu este mult mai mica din partea celui care il acorda .
Scopul unui organizator ar trebuii sa fie pur si simplu RECLAMA produselor pe care le promoveaza , si nu altceva . Am auzit la multi organizatori ca "la concursul asta am iesit pe minus "
....... si intreb dar cum ar fii trebuit sa iesi ?????
si cu profit si cu reclama ?????? ....reclama costa din pacate si ma-am saturat sa se faca pe banii mei
Voi nu vedeti ca nu reusim sa adunam 30 de oameni la un concurs ???...oare de ce ???
Cred ca am fost destul de inteles si se vor vedea si schimbari de mentalitate in acest sens ....altfel tot noi santem fraierii care participam in continuare in aceste conditii
Sa intelegeti clar ca nu ma refer la un organizator anume ci la TOTI organizatorii de concursuri ........si daca cineva imi zice ca n-am dreptate o sa ma pun sa fac si calcule si cred ca o sa dea cu ...virgula