Nu am nimic cu trabucco cum nu am nimic cu nimeni , am vrut sa trag un semnal de alarma pentru TOTI organizatorii de concursuri , inclusiv pentru tine
, pentru ca in ultimii ani s-a exagerat cu taxele de participare in raport cu ce s-a oferit ca sii premii sau cheltuieli organizatorice , si tendinta era sa se exagereze in continuare pentru ca noi santem fraieri si participam la concursuri in orice conditii si ne inscriem pana nici macar nu stim ce se ofera .
De multe ori daca ati observat premiile se anunta ultimele dupa ce organizatorii vad cam cati s-au inscris , adica cam cati bani se aduna , si incep sa faca calcule cam ce sa ofere , adica cam ce sa "vanda" de prin depozite , asta in conditiile in care premiile ar trebuii sa apara odata cu anuntarea concursului .
Partea si mai proasta este ca de cele mai multe ori premiile consta in produse greu vandabile , scumpe , iar concursurile sant cel mai elegant mod de a se scapa de ele , punandu-ne pe noi in postura de a ne chinuii sa le vindem , ca doar nu o sa facem colectie de scaune si de rubeziene
.Altfel spus e cel mai bun mod de a se scapa de marfurile greu vandabile , si de a face "curat" prin depozite . Culmea a fost la o cupa Trabucco cand am primit nada de ....chefal
, sau la o cupa Profi Mix cand Rancu s-a clasat pe locul 3 si a primit un match Energo Competition care valora vre-o 200 - 250 lei , la o cupa Maros Mix pe Cornesti la locul 3 s-a dat o mulineta de vre-o 75 lei , la Profi Mix cand o castigat Bodocan a primit o rubeziana sensas "impachetata" cu scotch intr-o punga de nylon care abia o vandut-o cu vre-o 1.000 lei in conditiile in care de banii astia nu si-o acoperit nici cheltuielile cu concursul , si exemplele ar putea continua .......
Daca vrei , Vera , iti fac si tie un "calcul" simplu la cupa Tubertinii de pe Varsolt , unde sigur v-a cam da cu virgula
.si sa nu mai vorbesc de taxele de participare la finalele pe echipe care au fost cat pe Doripesco in conditiile in care Varsoltul e moca
deci ......
Legat de trabucco sa stii ca noi , cei din echipa , am platit taxa de participare la fiecare concurs , nu am avut nici un avantaj in acest sens , mai putin nada si ceva accesorii marunte care au fost sponzorizata la toate concursurile , si am si ajutat la organizare moca .....in conditiile in care Marius Barla incasa o gramada de bani pentru aceste servicii .