Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 16:34

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 62 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: SCHIMBARE DE MENTALITATE LA ORGANIZATORII DE CONCURSURI
MesajScris: 13 Dec 2012, 20:03 
Neconectat
Moderator global

Veronica Ispas scrie:
Mai Adi ,dar rau te-ai suparat pe Trabuco....ca doar voi ati inceput cu taxa de 400 !!!! :P :P :P

Veniti la acest concurs ......
In 22-23 iunie 2013 , este programata prima editie a Cupei Meses la pescuit sportiv stationar pe acumularea Virsolt!
Cantitatea de larve limitata la 1/8 - masura oficiala! Fuii maxim 1/2 l - masura oficiala !
Premiile vor fi in bani , in functie de nr participantilor. Taxa de inscriere 100 lei.
Va fi un concurs organizat pe categorii : seniori, senioare,U23,U18 si veterani.

.....si nu o sa va para rau !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;)

Vera daca citeai toata postarea lui Adi vedeai ca face referire la toti organizatorii din tara, nu doar Trabucco.....organizatori din care faci si tu parte ;) Am fost si la concursuri organizate de tine cu "probleme" de genul celor enumerate mai sus, deci......sa-ti tina Dumnezeu naravul cu Cupa Mesesului. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps. care noi am inceput cu taxa de 400? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Incurci borcanele dintre organizatori si fosta echipa. :oops: :oops: :oops: :oops:

Sus

Subiectul mesajului: Re: SCHIMBARE DE MENTALITATE LA ORGANIZATORII DE CONCURSURI
MesajScris: 13 Dec 2012, 22:16 
Neconectat
Moderator global

Nu am nimic cu trabucco cum nu am nimic cu nimeni , am vrut sa trag un semnal de alarma pentru TOTI organizatorii de concursuri , inclusiv pentru tine ;) ;) ;) , pentru ca in ultimii ani s-a exagerat cu taxele de participare in raport cu ce s-a oferit ca sii premii sau cheltuieli organizatorice , si tendinta era sa se exagereze in continuare pentru ca noi santem fraieri si participam la concursuri in orice conditii si ne inscriem pana nici macar nu stim ce se ofera .
De multe ori daca ati observat premiile se anunta ultimele dupa ce organizatorii vad cam cati s-au inscris , adica cam cati bani se aduna , si incep sa faca calcule cam ce sa ofere , adica cam ce sa "vanda" de prin depozite , asta in conditiile in care premiile ar trebuii sa apara odata cu anuntarea concursului .
Partea si mai proasta este ca de cele mai multe ori premiile consta in produse greu vandabile , scumpe , iar concursurile sant cel mai elegant mod de a se scapa de ele , punandu-ne pe noi in postura de a ne chinuii sa le vindem , ca doar nu o sa facem colectie de scaune si de rubeziene :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .Altfel spus e cel mai bun mod de a se scapa de marfurile greu vandabile , si de a face "curat" prin depozite . Culmea a fost la o cupa Trabucco cand am primit nada de ....chefal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , sau la o cupa Profi Mix cand Rancu s-a clasat pe locul 3 si a primit un match Energo Competition care valora vre-o 200 - 250 lei , la o cupa Maros Mix pe Cornesti la locul 3 s-a dat o mulineta de vre-o 75 lei , la Profi Mix cand o castigat Bodocan a primit o rubeziana sensas "impachetata" cu scotch intr-o punga de nylon care abia o vandut-o cu vre-o 1.000 lei in conditiile in care de banii astia nu si-o acoperit nici cheltuielile cu concursul , si exemplele ar putea continua .......

Daca vrei , Vera , iti fac si tie un "calcul" simplu la cupa Tubertinii de pe Varsolt , unde sigur v-a cam da cu virgula :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .si sa nu mai vorbesc de taxele de participare la finalele pe echipe care au fost cat pe Doripesco in conditiile in care Varsoltul e moca :o :o :o :o :o :o deci ......

Legat de trabucco sa stii ca noi , cei din echipa , am platit taxa de participare la fiecare concurs , nu am avut nici un avantaj in acest sens , mai putin nada si ceva accesorii marunte care au fost sponzorizata la toate concursurile , si am si ajutat la organizare moca .....in conditiile in care Marius Barla incasa o gramada de bani pentru aceste servicii .

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 14 Dec 2012, 06:04 
Neconectat

Dragilor sunt f ocupata , lucrez 12-14 ore pe zi si nu am timp sa citesc tot !!!!! Dar intr-o echipa sunt 6 concurenti ....iar la un concurs individual sa iei 400/ concurent este altceva !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da , Adi ai dreptate in multe privinte mai putin in cea cu Virsoltul moca! Am toate facturile si chitantele cu care am platit la cei de la ape ...se poate verifica si nu vreau sa reiau vechea poveste. In 2013 va fi altceva pt ca am reusit sa conving conducerea apelor sa renunte la acea taxa sau macar sa o reduca la o suma modica.
La Tubertinii eu am incasat banii si am retinut taxa pt ape si mancarea , in rest TOTI i-am dat in manuta la patroana!

Va pup , va astept sa va inscrieti la Cupa Meses si va doresc tot binele din lume la toti pescarii de competitie !!!!!!!!!!! :P

Sus

MesajScris: 14 Dec 2012, 09:14 
Neconectat

Adi, hai ca la Tubertini nu au fost taxe cu pedigree. La varsolt ar fi fost taxa mai mica dar nah, cheltuieli cu Apele, cu organizatorul, etc etc. Trebuie sa tii cont ca la fiecare concurs Tubertini, primele doua premii au fost de top in ciuda faptului ca au fost putini concurenti!

Sus

MesajScris: 14 Dec 2012, 09:57 
Neconectat

Bravo Adi !!!....ai dreptate mai putin, cu premiile la Tubertini
anul asta am castigat un scaun de competitie si fiindca Elena nu are ganduri sa-si vanda marfa nevandabila si fiindca este o super doamna am putut lua match-uri de contravaloarea scaunului

Sus

MesajScris: 14 Dec 2012, 10:22 
Neconectat

A schimbat tot cu nevandabila! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 14 Dec 2012, 11:02 
Neconectat

Daca vorbim de mentalitate, vreau sa evidentiez alta meteahna a unor organizatori de concursuri:

Au fost concursuri anul trecut, pe acumulari private, nu pe rauri, unde desi au fost destui participanti, foarte multi au fost lampi. Ca s-a schimbat frontul atmosferic, ca a variat nivelul ca etc., nu stiu, insa daca deja mai mult de 1/3 din concurenti au fost lampi, e vina organizatorului. Daca organizatorul identifica potentiale probleme la o locatie, atunci mai bine se renunta la concurs - parerea mea!

Am sa gandesc (cred ca si Toni a avut o idee in acest sens) un clasament al organizatorilor, avand in vedere taxa, premiile si gradul de succes al concursului (raportat la cantitatea si numarul de pesti prinsi). E liber la sfaturi si opinii.

Ideea este ca un competitor sa poata identifica gradul de seriozitate al unui organizator.

Sus

MesajScris: 14 Dec 2012, 16:26 
Neconectat

zsolt scrie:

afirmatia asta ,nu ramane netaxata.......cand se leaga cineva de produsele EEEEEE sau de nada BBBBB ,sari in sus instantaneu
putina rabdare :x

Sus

MesajScris: 14 Dec 2012, 17:25 
Neconectat

Ce te bagi muscaricule,unde te doare?Ti-am collat copiii ? :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 14 Dec 2012, 18:48 
Neconectat

zsolt scrie:

Tubertini Elite 4.50 ai dreptate ,nu oricine isi permite :lol: :lol: :lol:
sa dea Dumnezeu sa castig la Profi Mix ca as vrea sa schimb tot cu marfa nevandabila ,atunci sa va vad 8-)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 62 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul

Ora este UTC [ DST ]