Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 20:39

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Intamplare noua...ciudata
MesajScris: 14 Dec 2012, 09:15 
Neconectat

Cui mie????? Nu o mai am, i-am dat-o lu Chuck Norris, du-te si ia-o de la el!

Sus

MesajScris: 14 Dec 2012, 09:19 
Neconectat

alex gavan scrie:
ca tot vorbim de role... Paul eu cand o primesc inapoi pe a mea? :lol: :lol: :lol: aia care ti-am dat-o imprumut tot acum 3 ani!

Sus

MesajScris: 14 Dec 2012, 09:29 
Neconectat

...tot aia e, Paul mi-a dat-o mie iar eu lu' Chuck Norris!

Sus

MesajScris: 14 Dec 2012, 10:04 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Mah. Proprietarul nu i-a dat rola lui Paul direct sau cel putin asa am inteles eu. I-a dat-o lu altu, ala sa lasat de pescuit si ia dat-o lui Paul. Acuma proprietarul sa gandit ca vrea rola inapoi si i-o cere direct lui Paul. De ce nu se duce sa o ceara la ala la care i-a dat-o????? ALA trebuie sa ii de-a rola sau sa i-o plateasca!!!

Sculele erau initial ale lui Vali. Claudiu a cumparat cateva scule de la Vali printre care rola si mulineta. Deci proprietar este Claudiu. Paul a cerut cu imprumut de la Vali pentru o perioada scurta sculele. Se apropiau cateva concursuri printre care si mondialele din Italia. Vali i-a cerut acordul lui Claudiu si Claudiu i-a zis ca poate sa i le dea lui Paul. Ca doar il credea pe Paul om de incredere si dupa concursuri o sa i le dea inapoi, stateau si ei la un sprit, vorbeau de pescuit si concursuri si cu asta basta. Dar de 2 ani Paul se face ca ploua. Si de 2 ani Paul nu mai vrea sa-i dea sculele inapoi nici lui Vali si nici lui Claudiu. Desi amandoi il suna disperati. Paul nu mai raspundea la telefon decat din greseala. Acum cateva zile Paul totusi a raspuns si a zis ca i le plateste ca nu mai are sculele si ii da pe ele 370 de lei. Si acum s-a sucit. Nu vrea nici sa-i de banii nici scule. Cica are probleme in familie. E simpla treaba.

Sus

MesajScris: 14 Dec 2012, 10:19 
Neconectat

nicolae adrian scrie:
nutzu_z scrie:
Mah. Proprietarul nu i-a dat rola lui Paul direct sau cel putin asa am inteles eu. I-a dat-o lu altu, ala sa lasat de pescuit si ia dat-o lui Paul. Acuma proprietarul sa gandit ca vrea rola inapoi si i-o cere direct lui Paul. De ce nu se duce sa o ceara la ala la care i-a dat-o????? ALA trebuie sa ii de-a rola sau sa i-o plateasca!!!

Sculele erau initial ale lui Vali. Claudiu a cumparat cateva scule de la Vali printre care rola si mulineta. Deci proprietar este Claudiu. Paul a cerut cu imprumut de la Vali pentru o perioada scurta sculele. Se apropiau cateva concursuri printre care si mondialele din Italia. Vali i-a cerut acordul lui Claudiu si Claudiu i-a zis ca poate sa i le dea lui Paul. Ca doar il credea pe Paul om de incredere si dupa concursuri o sa i le dea inapoi, stateau si ei la un sprit, vorbeau de pescuit si concursuri si cu asta basta. Dar de 2 ani Paul se face ca ploua. Si de 2 ani Paul nu mai vrea sa-i dea sculele inapoi nici lui Vali si nici lui Claudiu. Desi amandoi il suna disperati. Paul nu mai raspundea la telefon decat din greseala. Acum cateva zile Paul totusi a raspuns si a zis ca i le plateste ca nu mai are sculele si ii da pe ele 370 de lei. Si acum s-a sucit. Nu vrea nici sa-i de banii nici scule. Cica are probleme in familie. E simpla treaba.

Ai uitat sa treci concluzia de final : " Facerea de bine e fu_ere de mama ! " :lol:

Sus

MesajScris: 14 Dec 2012, 10:27 
Neconectat

Hai sa-ti zic eu cum sta treaba , ca deja e cam inflorita treaba asta rau.

De cand mi-a dat sculele , Vali m-a sunat prima si ultima data acum 2 ani si i-am zis ca mi-au fost furate . Iar acum de ceva timp ( o spat aprox. ) sunt sunat de 10 ori pe zi , acest Claudiu , Si da i-am zis ca o sa i le platesc , desi m-a luat la pule si aminintari ca vine peste mine si chestii dinastea . Sincer nu stau in 3-400lei , dar sa astepte sa treaca Sarbatorile , sa ajung si eu acasa.

Ieri , i-am povestit intamplarea prietenului si colegului meu Luci P , care spre suprinderea lui Claudiu ,e chiar avocat . Si Luci a vorbit la telefon cu acest baiat si a fost luat si el la pule si amenintari... , ca ne da in judecata si tot felul .

In primul rand eu nu am de unde sa stiu ca sunt sculele lui Caludiu , apoi nu el mi le-a dat mie ...si apoi ma poate acuza de ce vrea el... pt ca nu ma consider vinovat cu nimic.

Sus

MesajScris: 14 Dec 2012, 14:55 
Neconectat

ok .domnule paul an primul rand cum puteti minti asa ordinar caci eu nu vam amenintat cu nimic nici pe dumneavoastra nici pe nimeni.iar cind domnul VALENTIN VA SUNAT nu ati binevoit sa raspundeti la telefon sau ms daramite sa trimiteti bunurile amprumutate.
si idiferent cui mie sau domnului VALENTIN tu esti dator cu o rola si o mulineta care nu mai binevoiesti sa le returnezi. SI apropo cu mina de aur nu am gasit an tine o modalitate de a face bani ci un om fara caracter si scrupule ami pare rau ca sa ajuns aici dar tu chiar o merti . azi tiai luat angajamentul ca ami trimiti bani datorati,printrun mesaj telefonic pe care al am an tel meu as vrea sa o vad si pe asta dupa cit mai mintit si minti an continuare .multumesc mult celor care au fost cu mine si mau sustinut . sper sa nu mai dea nimeni de asemenea oameni fara caracter ca si daomnul paul' multumesc mult

Sus

MesajScris: 14 Dec 2012, 15:39 
Neconectat

Si anca ceva .domnule avocat LUCI P.puteti spune public pe acest forum caci eu Steau Claudiu vam adus injuri la adresa dv?si daca da eu ami asum responsabilitatea faptelor mele cu toate ca si dv stiti ca nu este adevarat si daca aveti constiinta nu puteti minti si dv asa ordinar multumesc mult.

Sus

MesajScris: 14 Dec 2012, 15:40 
Neconectat

HOOOOOOOOOOOOOOOpa nu generaliza ca nu ai dreptate .
Il cunosc pe Paul de mai multi ani si eu am o parere buna despre el, fata de mine cel putin.

Sus

MesajScris: 14 Dec 2012, 15:56 
Neconectat

Ma scuzati domnule Nelutu Lupei eu vorbeam de atitudinea lui vizavi de mine .multumesc mult

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Următorul

Ora este UTC [ DST ]