Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 20:29

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Intamplare noua...ciudata
MesajScris: 14 Dec 2012, 16:45 
Neconectat

Domnu' "Steaua", citeste incet si rumega bine:

1. In primul rand, invata sa scrii. Nu sunt eu de vina ca prin Spania sau pe unde ai fost tu la munca nu va invata sa scrieti.
2. Nu stii mintii. Zici ca ai fost competitor si ca la anu' te reapuci de concursuri. Posteaza si tu un clasament sa vedem si noi al catelea ai fost pe sate.
Nici tu nu stii a cui sunt sculele, ba erau a tale din prima si tu i le-ai dat la Bucea, ba ti le-a vandut Bucea...
Sincer, eu nu cred ca sculele sunt ale tale.
3. Pe Vali il stiam de baiat cu coaie si nu cred ca are el nevoie de recuperator de scule, asa ca daca Vali i le-a dat lui Paul este normal ca ei sa se descurce.
4. Nu mai injurat, mai bagat numa' in aceeasi oala cu parerile tale despre Paul si mi-e egal. Grija pe viitor cu limbajul ca eu te-am luat cu dumneavoastra.
5. Parerea mea despre Paul, nu mi-o schimbi tu cu bravade pe forum sau cu ghidusii de Sebes.
6. Astept cu nerabdare plangerea ta penala impotriva lui Paul. Te-a cam luat gura pe dinainte aseara la telefon si ai scris singur azi ca nu mertia un proces pentru cei 370 de lei pe care ii meriti.
7. Am aflat destul de multe despre tine si nu meriti mai mult decat postarea asta.

Dragi forumisti, pentru a va forma convingerea despre domnul Steaua va citez dintr-un mesaj trimis lui Paul:
" Daca nu imi dai sculele sau banii, maine o sa apara pe toate forumurile de pescuit urmatorul mesaj: (In mare ce s-a scris) + va rog sa ma ajutati cu adresa lui Paul Ispas, ofer recompensa o rubensiana Agnes''
Prietene esti penibil. Hai pa!

Sus

MesajScris: 14 Dec 2012, 16:59 
Neconectat

Paul Ispas locuieste temporar la mine(de sarbatori),spune unde sa-ti trimit adresa , ca sa stii unde sa trimiti rubyca

Sus

MesajScris: 14 Dec 2012, 17:10 
Neconectat

salut Luci vad nici tie nu ti-a spus Paul ca sculele nu sunt ale mele..nu am nevoie de recuperatori dar vad ca eu nu mai pot face nimic sa intru in legatura cu Paul.. mai ales cate mesaje i-am lasat..cel putin sa imi spuna ca se rezolva sau nu..si asa a venit Claudiu si tot eu am picat prost in fata lui..ca am avut incredere in Paul si nu am putut restituii rola si mulineta lui Claudiu..sper sa se rezolve..imi pare rau ca sa ajuns asa..

Sus

MesajScris: 14 Dec 2012, 17:18 
Neconectat

Offff!!! mai pescari, mai pescari...
Dar ce-i asa greu de inteles? D-l Ispau datoreaza o rola si o mulineta. Ca i-o da d-lui Bucea de la care le-a primit sau d-lui Steau care este proprietarul de fapt si de drept ce importanta mai are? Doar d-l Ispas l-a contactat azi pe d-l Steau si a zis ca o sa-i dea banii. O sa bea un sprit sau un coniac ce vor dansii si s-a rezolvat. Final fericit, caz inchis!!!
Stima si respect la toti!

Sus

MesajScris: 15 Dec 2012, 05:29 
Neconectat

IO zic ca "avocatu-i" de vina ;) :lol: :lol: :lol: ...sa plateasca el paguba,care este,daca este,ca io nu stiu scrie prea bine:o :o :shock: :lol: :lol: ....of Doamneee!!!! mai bine-mi luam un Juvetcator!!! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

p.s. si asa ajungi in final in gura "oprobiu-lui public" ;)

Sus

MesajScris: 15 Dec 2012, 06:30 
Neconectat

nutzu_z scrie:
...tot aia e, Paul mi-a dat-o mie iar eu lu' Chuck Norris!

Nutzule tata, macar fii corect si spune-le tuturor la ce foloseste Chuck Norris rola. Daca nu stii, iti spun eu, o foloseste pe post de cupa de nadit pe bologneza lui. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 15 Dec 2012, 09:29 
Neconectat

Dane iti raspund eu dupa multe consultari cu Nutu deoaarece nici noi nu santem 100% ca este la Chuck Norris sau la Brucce Lee dar pana la urma cred ca a dezmembrato si a facut lunceag din ea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 15 Dec 2012, 14:56 
Neconectat

lupei nelutu scrie:
Dane iti raspund eu dupa multe consultari cu Nutu deoaarece nici noi nu santem 100% ca este la Chuck Norris sau la Brucce Lee dar pana la urma cred ca a dezmembrato si a facut lunceag din ea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 15 Dec 2012, 22:31 
Neconectat

LuciP scrie:
Domnu' "Steaua", citeste incet si rumega bine:

1. In primul rand, invata sa scrii. Nu sunt eu de vina ca prin Spania sau pe unde ai fost tu la munca nu va invata sa scrieti.
2. Nu stii mintii. Zici ca ai fost competitor si ca la anu' te reapuci de concursuri. Posteaza si tu un clasament sa vedem si noi al catelea ai fost pe sate.
Nici tu nu stii a cui sunt sculele, ba erau a tale din prima si tu i le-ai dat la Bucea, ba ti le-a vandut Bucea...
Sincer, eu nu cred ca sculele sunt ale tale.
3. Pe Vali il stiam de baiat cu coaie si nu cred ca are el nevoie de recuperator de scule, asa ca daca Vali i le-a dat lui Paul este normal ca ei sa se descurce.
4. Nu mai injurat, mai bagat numa' in aceeasi oala cu parerile tale despre Paul si mi-e egal. Grija pe viitor cu limbajul ca eu te-am luat cu dumneavoastra.
5. Parerea mea despre Paul, nu mi-o schimbi tu cu bravade pe forum sau cu ghidusii de Sebes.
6. Astept cu nerabdare plangerea ta penala impotriva lui Paul. Te-a cam luat gura pe dinainte aseara la telefon si ai scris singur azi ca nu mertia un proces pentru cei 370 de lei pe care ii meriti.
7. Am aflat destul de multe despre tine si nu meriti mai mult decat postarea asta.

Dragi forumisti, pentru a va forma convingerea despre domnul Steaua va citez dintr-un mesaj trimis lui Paul:
" Daca nu imi dai sculele sau banii, maine o sa apara pe toate forumurile de pescuit urmatorul mesaj: (In mare ce s-a scris) + va rog sa ma ajutati cu adresa lui Paul Ispas, ofer recompensa o rubensiana Agnes''
Prietene esti penibil. Hai pa!

Tu in loc sa vi cu mine la vanatoare (ca au plecat ursii) stai si te certi cu toti ...

Sus

MesajScris: 16 Dec 2012, 00:17 
Neconectat

Ar fi o faza tare ca la anu cand o sa vin prin concursuri sa-miziceti Chuck Norris. :lol: :lol: :lol: Oricum porecla asta nu-mi placeca nu port barba. ;) Acuma gluma-gluma dar sa astepti 2 ani sa-ti primesti inapoi sculele nu e gluma. Nu-i doresc la nimeni.
D-le Ispas mi-ati scris in sms ca o sa-mi faceti plata "saptamana viitoare". Asta ar insemna in saptamana 17-21 decembrie. Ati putea plati totusi la inceputul saptamanii? Sa zicem pana miercuri in 19 decembrie? Nu de alta dar mi-ar prinde bine banii de sarbatori. Oricum pentru dvs. suma nu reprezinta mare lucru. Ca doar asa ati zis ca "Sincer nu stau in 3-400lei". Si chiar ma bucur ca aveti o situatie materiala solida. E bine ca pescarii de competitie care reprezinta Romania in plan international au potential financiar. Si pe viitor va doresc mult succes in competitii. Si daca ne vedem la vreun concurs... sper sa va depasesc ca rezultat ;) . Dar daca ma depasiti dvs, nu-i nici o supararr. Dati o bere ca dobanda pentru cei 2 ani de asteptare.
Astept o veste.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Următorul

Ora este UTC [ DST ]