sapsiluap scrie:
Hai sa-ti zic eu cum sta treaba , ca deja e cam inflorita treaba asta rau.
De cand mi-a dat sculele , Vali m-a sunat prima si ultima data acum 2 ani si i-am zis ca mi-au fost furate . Iar acum de ceva timp ( o spat aprox. ) sunt sunat de 10 ori pe zi , acest Claudiu , Si da i-am zis ca o sa i le platesc , desi m-a luat la pule si aminintari ca vine peste mine si chestii dinastea . Sincer nu stau in 3-400lei , dar sa astepte sa treaca Sarbatorile , sa ajung si eu acasa.
Ieri , i-am povestit intamplarea prietenului si colegului meu Luci P , care spre suprinderea lui Claudiu ,e chiar avocat . Si Luci a vorbit la telefon cu acest baiat si a fost luat si el la pule si amenintari... , ca ne da in judecata si tot felul .
In primul rand eu nu am de unde sa stiu ca sunt sculele lui Caludiu , apoi nu el mi le-a dat mie ...si apoi ma poate acuza de ce vrea el... pt ca nu ma consider vinovat cu nimic.
Nu inteleg , de ce te ca...i pe tine? Daca ti-au dat sculele imprumut , este responsabilitatea ta . Ca ti-au fost furate , le-ai scapat in garla sau mai stiu eu ce , nu este problema lor. Plateste-le si sigur nu vei mai fi sunat de 10 ori/zi. Reclama asta cred ca va reduce numarul celor care-ti vor mai imprumuta scule... Nu-si gaseste rostul... Am mai auzit in trecut astfel de povesti despre tine , de la Berari din Cluj... Nu le-am crezut , dar ...???
Oricum , trist...
PS Sunt curios ce-i putea spune Luci (al carui caracter nu lasa loc de dubii) acestui baiat despre faptul ca de 2-3 ani nu reusesti sa rezolvi o situatie penibila. Mai gandeste-te. Daca le-ai luat , ai toate responsabilitatile.Deci , nu vad care ti-ar fi scuzele.
In rest , Sarbatori Fericite sa aveti cu totii si sa va rezolvati ca domnii problema.